Gönderen Konu: kadir öz essila hair saç ekim merkezi 3150 greft  (Okunma sayısı 12568 defa)

Siddhartha

• Hero Member
Ynt: kadir öz essila hair saç ekim merkezi 3150 greft
« Yanıtla #75 : 13 Şubat 2020, 23:58:26 »
Enterasan  ekilen Saçlar döküldü  kendi saçında   ekilen Saçlarda dökülüyor muş demek  kaç greft ekildi

Oyle birseyin imkani yok hocam. Yani bilimsel olarak ekilen o saclar dokulmez

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #76 : 14 Şubat 2020, 00:01:43 »
Ben burda 2 kişi daha gördüm   ekilen  Saçlari dökülmüş

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 14 Şubat 2020, 00:07:48 »
Kağıt üstünde dökülmez ama kağıt üstündeki ile gerçek hiçbir zaman birbirini tutmuyor. Ayrıca çoğu saç ekimci ticari düşünüyor işte çok rahat işlem, ömür boyu garantili , enseden alınan hayatta dökülmez gibi. Kişiden kişiyede değişiyor saç teli ince mi kalınmı açıklık fazlamı azmı.  4500 civarı ekildi önden arkaya vertexe doğru ama vertex tam değil. Şuan zaten vertex açık bende önde ekilenlerinde çoğu gitmiştir, ekilenler var ama seyrek çok..sonnyto nickli arkadaşın 90.gün resimleri gibi şuanda. İlk ekimden 1-2 sene güzeldi oysaki .. 

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 14 Şubat 2020, 00:10:22 »
Cok ilginc valla ekilen sacin dokuldugunu hic gormedim duymadim da, o zaman hicbirimizin garantisi yok, sictik:)
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 14 Şubat 2020, 00:12:13 »
Ayrıca bu zamana gördüğüm 2010 yılından beri forumları takip ederim , hiç planlama yapmıyorlar cm2 ye ne kdr olcak falan. Direk rastgele ekiliyor. Aynı ekim yerinin başarılıda sonucu var başarısızda çünkü planlama yok.. burda kişinin saç teli kalitesi kalınlı incemi ona göre sonuç şekilleniyor.. şimdi martta esma srrkana ektiricem bakalım..

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 14 Şubat 2020, 00:13:27 »
Aynen z😄

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 14 Şubat 2020, 00:22:53 »
Çünkü dönörden alınacak sayı çok değil, ilk ekimde dönörü hırpalamışlar saçları 2-3 no kesince baya açılıo alınan yerler belli oluo. Sakal destekli olduğu için ve enseyi gördüğüm kadarıyla pek yıpratmıyorlar birde dhi ekimi kanlı olmuo çok..dhi daha çabuk günlük hayata dönüosun izinim yok işe dönücem çünkü.. ilk ekimde enseye ütü basmışlar gibi görüntü vardı ayrıca kanal açıncada baya kan çıkıo devamlınsiliyorlar kan kaybı oluyor ekim sonunda sersem gibi oluyorsun bi üşüme geliyor rengin benzin atıyor.. bu yüzden dhi seçtim

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #82 : 14 Şubat 2020, 00:36:55 »
Dr serkan aygın  clinic  baktinmi peki

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 14 Şubat 2020, 09:50:48 »
Dr serkan aygın  clinic  baktinmi peki

Yok düşünmedim. istanbulu hiç düşünmüyorum zaten öyle yerlerde ekip eker. Doktor elini bile sürmüyor.. burdaki etken 2 güne bölmeleri ve sakal destekli ve enseyi faZla yıpratmamaları.  İlk ekimde benim 2 güne bölünseydi daha iiyi sonuç çıkardı ama o zamanlar ticari boyut vardı kasap gibi günde 2 ekip 4 kişiyi falan ekiyordu tabi ben bunu geç farkettim. Şimdi bakıyorum 4000 üzerü 2 güne bölüyor ilk ektirdiğim yer akıllanmış.. sonucuda daha iyi oluyor forumda var birkaç kişi.ilk ekimden sonra istanbuldaki ekip işlerinden soğudum birde kanal açılan işlemden soğudum , enseden kök alırken bile etrafa kan sıçrıyordu, kanal açarkende kan çıkar silerler.. kan kaybı fazla oluyor..enseyide düzgün alan tek tük yer var gördüğüm çoğu ütü basmış gibi görüntüye devam.

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 26 Ağustos 2020, 23:09:29 »
son halim

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 26 Ağustos 2020, 23:46:42 »
Çok iy. Hatta 3100 greft için ultra güzel..

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 09 Eylül 2020, 23:08:56 »
tşk ederim . kadir öz den allah razı olsun . tavsiye ediyorum. kanalları kendı acıyor greftlerı kendısı ve eşi topluyor ekımıde gene kendısı yapıyor . dr dıye ilhan serdarogluna gıttık ılk ekımde rezıl etmıstı çok pişmanım paramıda ıade etmedı bırde elestırdıkmı bızı sosyal medyadan sılıyor . çok kötü ekimleri var üstelik dr birde yazıı !

Facebook Twitter Instagram