Gönderen Konu: kadir öz essila hair saç ekim merkezi 3150 greft  (Okunma sayısı 12591 defa)

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: kadir öz essila hair saç ekim merkezi 3150 greft
« Yanıtla #16 : 11 Kasım 2018, 11:06:58 »
Aslinda ayni konu hakkinda düsünmüsüz... benim fikrim biraz farkli.... TR deki bu yurtdisina calisan merkezler hic mi türk saci ekmiyor? Yurtdisinda yasayan türkde var?? Merkezlerde calisanlar hic mi bunlari cevresindekilere anlatmiyor? Vs vs.... sonucta gercekten iyilerse bu sonuclar bir sekilde piyasada etki yapar ve biz bir sekilde duyariz....

Yorumlarima yazmistim... Doktor (dermatoloji) arkadasim bana sac kesimi icin Bursadan birini önerdi... iyiymis dedi... (isim vermek istemiyom, istersen özelden mesaj yaz, söylerim veya yorunlarimda yaziyor).. maalesef forumdaki sonuclar beklentimin altinda... onun icin listemden cikardim....

Sen diyeceksin bunlar pahali onun icin pek türk gitmiyor... iyiyse emin ol... Tarkan, Ibrahim Tatlises oraya giderler... bizde bir sekilde duyariz... hatta greft basina 3,5 Euro veren aramizda arkadaslarimiz var (kötü anlamda söylemiyorum).... bu arkadaslarda gidebilirdi oraya...

Sonuclarina inandigin, takip edebildigin yerlere gitmek daha mantikli....

benim iki tanıdıgım kişiye kadir öz ekti. birisi benim dukkanımın orda esnaf bır arkadas komple keldi ilk sene ön orta kısmı ektı cok guzel sonuc aldı tarıyor saclarını . ıkıncı senesınde arka tepe kısmı ektırdı sonuc fena sayılmaz . cıkıslar devam edıyor dedı bana memnun oldugunu soyledı. dıger bır ekım ıse ankarada bır tanıdıgın oda aynı sekılde 2009 da ektırmıs cok memnun konustum kendısıyle . daha sonra formda arastırdım . kızıl saclı bır arkadas var hatta formdakı belkı en efsane saclardan bırısı imaj nikcli . onun sacından etkılendım  . daha sonra kadır oze ektırenlerle ınternetten ırtıbat kurdum .bayağı arastırdım bu sefer acele etmedim. formdada degerli ekımcıler var ancak bırınde karar kılmam gerekıyordu. ınsallah hayırlı guzel sonuc alırım . kadir özu formdan merak edenler var hem onlar ıcınde bu ekım karar vermede bır vesıle olmus olur. selamlar

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 11 Kasım 2018, 11:09:30 »
.
tşk ederim . amin hepimizin sacları ıyı olur ınsallah. 3150 greft 7000 tl verdim . greft alma teknigi mikromotorla yaptı . kanalları da bizzat kendisi açtı bu cok onemlıydı benım ıcın . greftlerı kanallara yerlestırme işini gene kendisi ve eşi yaptı. cok temız calısıyor .klinik tertemiz . gunde bir ekim alıyorlar. traşı bile kendisi yaptı. resımlerdende bakabılırsın sık bır ekım yaptı .insallah guzel sonuc alırım .

Ekimi DHI ile mi yapti yoksa slit mi?

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 11 Kasım 2018, 12:06:02 »
Ekimi DHI ile mi yapti yoksa slit mi?

dhı kalem teknıgı oluyor bıldıgım kadarıyla hayır dhı teknıgı ıle yapmadı . normal fue

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 11 Kasım 2018, 12:09:07 »
FUE greft alim teknigi kardes... sac ekim tekniginden bahsediyoz....

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 11 Kasım 2018, 12:19:00 »
Kardeşim ikinci ekimin hayırlı olsun daha önceki paylaşımından sonra bu kez iyi bir sonuç alırsın inşallah
Global Moderator

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 11 Kasım 2018, 12:32:22 »
Vay dostum hayırlı olsun. Anlamıştım ama telden konuşuyorduk sonra bir iki ay sesin çıkmayınca dedim bu çocuk ektirdi kesin:) yazacaktım bugün yarın sana. Neyse kardeşim hayırlı olsun. Zamanla paylaşmaya devam edersin takipteyiz. İnşallah ikinci ekimin ile bu defteri kapatırsın. Memnun olmana sevindim

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 11 Kasım 2018, 16:07:29 »
FUE greft alim teknigi kardes... sac ekim tekniginden bahsediyoz....
evet slitmiş bıraz once bandajı cıkartmaya gittim sordum .

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 11 Kasım 2018, 16:08:26 »
Kardeşim ikinci ekimin hayırlı olsun daha önceki paylaşımından sonra bu kez iyi bir sonuç alırsın inşallah
tşk ederim abi amin .

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 11 Kasım 2018, 16:09:18 »
Vay dostum hayırlı olsun. Anlamıştım ama telden konuşuyorduk sonra bir iki ay sesin çıkmayınca dedim bu çocuk ektirdi kesin:) yazacaktım bugün yarın sana. Neyse kardeşim hayırlı olsun. Zamanla paylaşmaya devam edersin takipteyiz. İnşallah ikinci ekimin ile bu defteri kapatırsın. Memnun olmana sevindim
tşk ederim dostum insallah bu sefer basarılı bır sonuc alırım. sende takıpte kal . selamlar

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 11 Kasım 2018, 16:11:27 »
bugün bandajı cıkarttık donör bölgesi son hali

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 13 Kasım 2018, 12:50:49 »
bugün 3. gün losyon sürüldü ve yıkama yapıldı

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 13 Kasım 2018, 12:54:44 »
foto

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 13 Kasım 2018, 12:57:55 »
Ön cizgi kafanızla uyumlu yıkama işlemleride doğru işliyor gibi hayırlısı olsun
Global Moderator

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 13 Kasım 2018, 13:04:55 »
Bu kafa iyi dostum inşallah çıkar düzgün bir şekilde. Doktor olmayan tek listeye aldığım adam olacak kadir öz. Seni takip ediyorum:)

Facebook Twitter Instagram