Gönderen Konu: kadir öz essila hair saç ekim merkezi 3150 greft  (Okunma sayısı 12569 defa)

Siddhartha

• Hero Member
Ynt: kadir öz essila hair saç ekim merkezi 3150 greft
« Yanıtla #60 : 02 Şubat 2020, 02:32:53 »
Bakalım   1 2 sonuçla  olacak iş  değil   bu arkadaş   kendi yerini açmış   alp hocanın   yanında çalışmış . Bakacaz görecez  iyimi kötümü   .

Bir iki sonuc degil hocam sadece benim 3 arkadasim ve ben ektirdik arkadaslarimin sonuclar harika, benimki de daha 2. Ay.
Yani kendisinin Alp hocadan asagi kalir yani hic yok fazlasi bile var.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #61 : 02 Şubat 2020, 02:48:45 »
Dostum  sadece İstanbul  genelinde  500 saç ekim merkez var kime sorsan en iyi biz diyorlar  .  10 20 50  saç ekim sonuçları  en iyi veya  bu iyidir diyemeyiz  zamanla  kendini  gösterecek  reklam amaçlı  forumlara  en iyi sonuçları koyan merkez gördük   kısaca  kim işini  doğru düzgün yaparsa  kazanır   başka türlü  olursa piyasada  kaybolur gider .

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 02 Şubat 2020, 02:53:26 »
Dostum  sadece İstanbul  genelinde  500 saç ekim merkez var kime sorsan en iyi biz diyorlar  .  10 20 50  saç ekim sonuçları  en iyi veya  bu iyidir diyemeyiz  zamanla  kendini  gösterecek  reklam amaçlı  forumlara  en iyi sonuçları koyan merkez gördük   kısaca  kim işini  doğru düzgün yaparsa  kazanır   başka türlü  olursa piyasada  kaybolur gider .

Tabi ki oyle ama ben o internete koyulanlara falan bakmiyorum aciksasi, benim kendi cevremden yaptiranlar vardi ve sonuclar harikaydi o sebeple gittim ve de kendim de cok menunum suan surec cok iyi gidiyor.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

guven7790

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #63 : 02 Şubat 2020, 05:04:09 »
Anlamadigim ekim oncesi sac beyaz ekim sonrasi siyah

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 03 Şubat 2020, 00:02:02 »
Anlamadigim ekim oncesi sac beyaz ekim sonrasi siyah

Boyamis olamaz mi arkadas saclari

selmantaha

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #65 : 06 Şubat 2020, 23:54:38 »
Doktor değil alp hocanın yanında ekim yapıyordu

Hocam
https://www.essilahair.com/about-us/ sitede Dr. Kadir OZ yazıyor ama? Yanlış ibare mi kullanmışlar? Vereceğiniz bilgiler benim için çok kıymetli
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2020, 23:56:04 Gönderen: Hintell »

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 08 Şubat 2020, 11:40:58 »
Hocam sen İlhan hocaya Ekim yaptirip memnun kalmayanlardansin sanırım benim gibi  :( benimde önde üç beş tel saç çıktı seyreklik gırla o kadar moralim alt üst ki bu konuda acaba saçlarını ışık altında falanda çeker misin iyice bı inceleyelim seneye bı revizyon gerekecek galiba ama bu sefer işi sıkı tutmam lazım :(((

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 09 Şubat 2020, 00:51:34 »
Hocam
https://www.essilahair.com/about-us/ sitede Dr. Kadir OZ yazıyor ama? Yanlış ibare mi kullanmışlar? Vereceğiniz bilgiler benim için çok kıymetli

Adam 17 yildir ekim yapiyor isminin onunde doktor yazsa nolacak yazmasa ne

selmantaha

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #68 : 11 Şubat 2020, 09:40:49 »
Adam 17 yildir ekim yapiyor isminin onunde doktor yazsa nolacak yazmasa ne

O iş etiğini gösterir ondan soruyorum. 17 yıldır ekim yapmak mesele değil işini iyi yapıyor mu diye sormuyorum. Adamın cv si hakkında net birşey yok onu soruyorum. Necidir diye? Kimdir bu Kadir ÖZ? Millet sadece alp aslanın bacanağı diyor? Ekim yaptırcak insanlar ilk başta tedirgin ve temkinli olabiliyor. Haliyle işinin iyi yapmasının yanında cv sini de merak ediyor? Yoksa Dr olmakla bitmiyor iş onu ben de biliyorum, baksana insanlar serdar ilhanoğlundan ne kadar yakınıyor, bir de op. dr. o adam ona rağmen. Ama işte ortada Kadir ÖZ'e dair hiçbir bilgi olmayınca insan merak ediyor tabiki necidir diye.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 11 Şubat 2020, 10:21:31 »
17 yıldır bu işi yapıyor olması kendisine websitesinde  “Ord.prof.dr. “Kadir yazma ruhsatı vermiyor. Çok ayıp bana kalırsa.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 11 Şubat 2020, 18:49:55 »
O iş etiğini gösterir ondan soruyorum. 17 yıldır ekim yapmak mesele değil işini iyi yapıyor mu diye sormuyorum. Adamın cv si hakkında net birşey yok onu soruyorum. Necidir diye? Kimdir bu Kadir ÖZ? Millet sadece alp aslanın bacanağı diyor? Ekim yaptırcak insanlar ilk başta tedirgin ve temkinli olabiliyor. Haliyle işinin iyi yapmasının yanında cv sini de merak ediyor? Yoksa Dr olmakla bitmiyor iş onu ben de biliyorum, baksana insanlar serdar ilhanoğlundan ne kadar yakınıyor, bir de op. dr. o adam ona rağmen. Ama işte ortada Kadir ÖZ'e dair hiçbir bilgi olmayınca insan merak ediyor tabiki necidir diye.

Kisinin etik davranmasi yada davranmamasi kendi bilecegi is acikcasi ben sac ektireceksem ona bakmam. Yaptigi ise bakarim.
Yaptigi isleri arastiririm. Yaptigi ekimlere referanslara bakarim.
Ki zaten su gordugun doktorlarin cogu ekime girmez bile bakar cikar, ekimi yapanlar yine bu insanlar.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 11 Şubat 2020, 18:52:09 »
17 yıldır bu işi yapıyor olması kendisine websitesinde  “Ord.prof.dr. “Kadir yazma ruhsatı vermiyor. Çok ayıp bana kalırsa.

Hocam haklisin ama bu onun iyi bir ekimci olup olmadigini gostermez, onu soyluyorum ben.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 11 Şubat 2020, 19:45:56 »
Hocam haklisin ama bu onun iyi bir ekimci olup olmadigini gostermez, onu soyluyorum ben.

O konuda hem fikiriz...

“ oktor yazsa nolacak yazmasa ne” cümlene istinaden yazdım yorumu.. iyide olsa süperde olsa dr.prof.doç. Gibi ön isimler gelişi güzel yazılamaz. Yazanlar benim gözümde bu konuda ciddi kompleks Sahibi kişilerdir

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 13 Şubat 2020, 23:37:45 »
ben 2012 de alp aslanda ektirdim o zamanlar kadir bey sadece kanalları açıp gidiyordu..sadece kanal açma işine bakıyordu orada.. sohbeti muabbeti iyi biriydi..  ilk birkaç sene iyiydi ama 2019 oldu yıl saçlar ekimden önceki haline nerdeyse geri geldi..  şimdi ekimmi kötü oldu yoksa saçlar dökülmeye devam mı etti bilemicem..şimdi 2. ekim olacağım başka yerde ama şimdiki aklım olsa 1. ekimi keşke olmasaydım dönörde baya gitti çünkü.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #74 : 13 Şubat 2020, 23:55:56 »
Enterasan  ekilen Saçlar döküldü  kendi saçında   ekilen Saçlarda dökülüyor muş demek  kaç greft ekildi

Facebook Twitter Instagram