Gönderen Konu: kadir öz essila hair saç ekim merkezi 3150 greft  (Okunma sayısı 12566 defa)

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
kadir öz essila hair saç ekim merkezi 3150 greft
« : 10 Kasım 2018, 22:22:10 »
Herkese yeniden merhaba arkadaşlar daha oncede formda paylasmıstım gectigimiz sene basımdan sukutü hayale ugradıgım bir ekim gercekleşmişti . ön cizgim yamuk , önde cikan bir tutam saç ve tepe bölgeside keza aynı tamamen hayal kırıklığıydı. bugün sıcagı sıcagına biten yeni ekimimi sizlerle paylaşmak istiyorum. referans yoluyla bu sefer essila saç ekim merkezini tercih ettim. ayrıca formda ımaj6734 nickli arkadasın efsane bir sekılde sonuclanan ekimini kadir öz’ün yaptıgını gördükten sonra tamamen kararımı verdim. ekim 12 gibi başladı lokal anestezi , greft alımı , kanal açımını bizzat kadir öz kendisi yaptı . greftleri açılan kanallara gene kadir öz ve eşi gercekleştirdi . hiçbir ağrı sızım olmadı sadece lokal aneztezi sırasında yapılan iğnelerde ilaç biraz yakıyor okadar . iğne acıtmıyor ilaç yakıyor arkadaslar işin birkac dakıkalık acı veren kısmı bu . ekim saat 20:00 da bitti. şükür Allaha suan bir sıkıntım yok gayet iyiyim geriye dua etmekten ve beklemekten başka birşey kalmadı inşallah güzel bir sonuç elde ederim . sizlere resimlerimi paylaşıyorum.buradan ay ay gelişmeleri sizlerle paylaşacağım. herkese sevgi ve saygılarımla .

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: kadir öz essila hair saç ekim merkezi 3150 greft
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2018, 22:24:06 »
fotoğraflar

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2018, 22:26:13 »
fotoğraflar

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Kasım 2018, 22:27:57 »
fotoğraflar

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Kasım 2018, 22:29:03 »
fotoğraflar

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 10 Kasım 2018, 22:39:53 »
fotoğrağlar

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 11 Kasım 2018, 00:01:10 »
Öncelıkle çok geçmiş olsun önceki paylaşımızınızı göremedim ama inşallah bu ekim güzel sonuçlanır ön cizginiz ve ekiminiz güzel duruyor şanlısınızki 2 ci bir ekime uygunmuş donör bölgeniz alında ilk ekimdede açıklığınıza güzel bir ekim yapılması gerekıyormuş ama beceremişler

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Kasım 2018, 00:11:06 »
tşk ederim . evet önceki ekimimi ilhan serdaroğluna yaptırmıstım . kötü bir ön çizgi planlaması yaptı . bugün yeni ön çizgimden memnunum saçlarımda insallah cıkarsa keyfıme diyecek yok :)

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 11 Kasım 2018, 02:32:19 »
hayırlı olsun
temiz ekim olmuş işçiliğini beğendim doktorun
ilginçtir ki türkiyede saç ekimi yapan binlerce merkez var
biz sadece 10-15 merkezi biliyoz tanıyoz

galiba diğer merkezlerin çoğu araplara turistlere çalışıyor

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 11 Kasım 2018, 04:17:26 »
tşk ederim . evet önceki ekimimi ilhan serdaroğluna yaptırmıstım . kötü bir ön çizgi planlaması yaptı . bugün yeni ön çizgimden memnunum saçlarımda insallah cıkarsa keyfıme diyecek yok :)

Yazmiyim diyorum forum adminleride zor durumda bırakmamak adına çünkü forum çok büyük ve artık resmi saç ekimi sektöründe İlhan serdar oğlu gercekten ön cizği konusunda çok yeteneksiz biri estetik yok denicek seviyede adını duyurmuş bir doktor ama yetenek malesef yok.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 11 Kasım 2018, 08:33:01 »
Gecmis olsun... insAllah 2. ekimin iyi olur... Ilhan Serdaroglu benimde aday listemde vardi ama forum üzerinden gördügüm saclardan dolayi listeden cikardim...
Fiyat ne kadar? Greft alma ve sac ekme teknigi (detaylari) hakkinda bilgi verebilirmisin?

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Kasım 2018, 08:47:40 »
hayırlı olsun

Aslinda ayni konu hakkinda düsünmüsüz... benim fikrim biraz farkli.... TR deki bu yurtdisina calisan merkezler hic mi türk saci ekmiyor? Yurtdisinda yasayan türkde var?? Merkezlerde calisanlar hic mi bunlari cevresindekilere anlatmiyor? Vs vs.... sonucta gercekten iyilerse bu sonuclar bir sekilde piyasada etki yapar ve biz bir sekilde duyariz....

Yorumlarima yazmistim... Doktor (dermatoloji) arkadasim bana sac kesimi icin Bursadan birini önerdi... iyiymis dedi... (isim vermek istemiyom, istersen özelden mesaj yaz, söylerim veya yorunlarimda yaziyor).. maalesef forumdaki sonuclar beklentimin altinda... onun icin listemden cikardim....

Sen diyeceksin bunlar pahali onun icin pek türk gitmiyor... iyiyse emin ol... Tarkan, Ibrahim Tatlises oraya giderler... bizde bir sekilde duyariz... hatta greft basina 3,5 Euro veren aramizda arkadaslarimiz var (kötü anlamda söylemiyorum).... bu arkadaslarda gidebilirdi oraya...

Sonuclarina inandigin, takip edebildigin yerlere gitmek daha mantikli....

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Kasım 2018, 10:46:00 »
hayırlı olsun

Amin tşk ederim. evet güzel ve temiz işçilik yaptılar ve sık bır ekım oldu . hatta kan dolasımı ıcın kafamın orta kısmına 100 - 200 tekli greft ekti. tecrubelı

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 11 Kasım 2018, 10:49:34 »
Yazmiyim diyorum forum adminleride zor durumda bırakmamak adına çünkü forum çok büyük ve artık resmi saç ekimi sektöründe İlhan serdar oğlu gercekten ön cizği konusunda çok yeteneksiz biri estetik yok denicek seviyede adını duyurmuş bir doktor ama yetenek malesef yok.
malesef dostum haklısın. ismini bile anmak iste istemiyorum o şahsın .

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Kasım 2018, 10:56:10 »
Gecmis olsun... insAllah 2. ekimin iyi olur... Ilhan Serdaroglu benimde aday listemde vardi ama forum üzerinden gördügüm saclardan dolayi listeden cikardim...
Fiyat ne kadar? Greft alma ve sac ekme teknigi (detaylari) hakkinda bilgi verebilirmisin?
.
tşk ederim . amin hepimizin sacları ıyı olur ınsallah. 3150 greft 7000 tl verdim . greft alma teknigi mikromotorla yaptı . kanalları da bizzat kendisi açtı bu cok onemlıydı benım ıcın . greftlerı kanallara yerlestırme işini gene kendisi ve eşi yaptı. cok temız calısıyor .klinik tertemiz . gunde bir ekim alıyorlar. traşı bile kendisi yaptı. resımlerdende bakabılırsın sık bır ekım yaptı .insallah guzel sonuc alırım .

Facebook Twitter Instagram