Gönderen Konu: Norwood 7. ...2 ci seans sac+sakal 2950 greft mehmet polat  (Okunma sayısı 290011 defa)

Reciproc

• Sr. Member
Ynt: norwood 7 sac ekimi sureci Dr mehmet polat tarafından
« Yanıtla #15 : 03 Mart 2015, 23:54:24 »
Senin bu fotolara bakınca tavşanla kaplumbağa hikayesi geliyor aklıma ;D çoğu kişinin bu ayda bu kadar çok saçı çıkmaz,senin şu an fotoyu büyütünce  daha çok çıkan tüy varmış gibi görünüyor ama o çıkanlar kendi saçlarınmı yoksa ekilenlermi pek anlayamadım,ekim öncesi fotoda hiç saçın yokmuş gibi gözüküyor,bu durumu en iyi sen kendin bilirsin ama bazen çok cansız tüyler saç ekiminden çok olumlu etkilenip derideki yoğun kanlanmanın neticesinde biraz güçleniyorlar acaba sendede böyle bir şeymi oldu diyorum?
Eğer ekim olan saçsa o tüyler o zaman değmesin keyfine bir kaç ay sonra ,daha çok gelen saç var demektir,yalnız o siyah nokta şeklinde olanlar ekim olan saç o konuda şüphe yok....

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 04 Mart 2015, 01:03:49 »
Valla bende pek anlamadım kafada benim tuyün t side yokdu dün pazar doktora gittim sac olacak dedi ama bilmem resimde en yakın ekim öncesi foto bu var

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 04 Mart 2015, 10:46:24 »
Bana görede bir kısmı bahsettiğiniz gibi tüyler bir kismi da ekilen sac lar gibi geliyor uzayan alttan kalinlasarak gelenler sac olacak gibi....Bu aralar reci iyimi dir bilmem kafamda gidisme karıncalanma igne batması gibi şeyler çok oluyor bir kaç saat ara ara oluyor sen dede oldumu

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 06 Mart 2015, 21:05:38 »
Bana görede bir kısmı bahsettiğiniz gibi tüyler bir kismi da ekilen sac lar gibi geliyor uzayan alttan kalinlasarak gelenler sac olacak gibi....Bu aralar reci iyimi dir bilmem kafamda gidisme karıncalanma igne batması gibi şeyler çok oluyor bir kaç saat ara ara oluyor sen dede oldumu
O iğne batması ve karıncalanma hissi saç çıkışları süresince sürekli oluyor,o hisler sona erdiği zaman saç çıkışlarıda sona eriyor yalnız karıncalanma hissi kaşıntıyla karıştırılmamalı,kaşıntı iyi bir belirti değil ,karıncalanma tatlı tatlı olan bir his sanki kafada bir örümcek dolaşıyormış gibi....

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 09 Mart 2015, 21:40:00 »
Sac ekimi yarın tam 3 ay olacak bekleyis e devam

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 09 Mart 2015, 21:55:09 »
Sac ekimi yarın tam 3 ay olacak bekleyis e devam
Kadeşim senin saç ekimin iyi olacak ama çok büyük bir beklentin olmasın,bence doktorunun sana ektiği saçların çoğu çıkacak şimdiden belli oluyor yalnız saç derini tamamen kamufle edecek kadar saç çıkması mümkün değil ,o kadar açıklığı olan biri için beklenti şu olmalı,saçlar üç numara yapıldığı zaman kellikten eser yokmuş gibi bir görüntü oluşmalı,sende bu görüntü oluşacaktır ama saçlarını uzattığın zaman seyreklik sırıtacaktır,erken konuşuyoruz ama yeni fotolarınıda merakla bekleyeceğiz burda  daha öncede dediğim gibi merakla takip ettiğim ekimlerden biri olacak ve şu an çok iyi gidiyor....

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 10 Mart 2015, 00:26:22 »
eyvallah reci benimde beklentim şu an için çok fazla değil 1 seans daha gerekecek onun farkındayım benimde amacım şu an için ekilen lerin max.oranda çıkması ki 2 seans da daha bir toparlama yapabilmek bu ekim başarısız olursa inşallah olmiyacak gibi duruyor 2 seans da bi işe yaramaz di hayallerim biter di bu ekimde beklediğim sonuç assa yukarı şu keldim blok daki arkadasin sonucu gibi olacak tahminlerine göre de assa yukarı o sıklıkla bir sac cikisi olacak ....dediğim gibi amaç 2 ekime hazirlik

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 14 Mart 2015, 21:24:08 »
bu foto 89.gün şu an 94.günde yim bir sonraki foto tam 120.günde ekli cem çok sık foto da gelişmeler çok farkedilmiyor

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 20 Mart 2015, 22:44:55 »
100.gün Resimlerim beklemek sabır işi bi anda çıksın istiyorum ama bi anda çıkmıyor 120.günde ekliyim demiştim ama bu aralar gelisme hızlandı gibi oldu moralim biraz yerine geldi paylaşmak istedim

kado

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 21 Mart 2015, 12:22:42 »
Selam önler guzel olmus.Arka kismida cekip paylasabilirmisin arkadasim?

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 21 Mart 2015, 20:04:58 »
Ustten gorunus tepe

kado

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 21 Mart 2015, 20:08:38 »
Arka kisimda bosluk var mi?2. Seans gerekli sana.ektirmeyi dusunuyormusun tekrar?

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 21 Mart 2015, 20:50:04 »
Bana sık lik bakımından 2 seans şart arka kısımda bi 20.cm2 boş alanda var 4000 greft ekildi en az 3000 daha gerekli hoca ile görüşmemiz de 3000.greft daha alınabileceği ni söyledi 800.greft sakaldan da alabileceğini de söyledi sakal dan aldırış aldırma ma konusunda biraz tereddüt ediyorum iz filan kalirmi diye aslında alinsa toplamda 8000.greft ekimi s olacak oda iyi bir yoğunluğu sağlar gibi më geliyor şu an tabi daha çıkışlar devam ediyor 3.5 ay bile daha olmadı çıkışlar bitince saclar kalinlas nca daha net bi durum ortaya çıkacak birde on çizgiyi ve sakak üstleri ni birazdaha one aldırcam tabi bunlar en az 8.ay bittiğinde belli olacak şimdi eklediğim resim donör bölgesi

kado

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 21 Mart 2015, 21:40:57 »
Bende 5 gun once ektirdim on ve ust bolgeye.Arka kisim bos kaldi
.arkaya hic ekim olmadi yani.4000 greft on ve ust bolgeye ekildi.arka kisim tamamen bos kaldi.Moralim bozuldu yani.cok siritirmi acaba arkasi?forograflari ekliyorum.2.seansa kadar yani 1sene nasil sekil verirsem arka bolge siritmaz.yardimci olursaniz sevinirim

kado

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 21 Mart 2015, 21:42:42 »
Fotograf nasil ekleyebilirim?

Facebook Twitter Instagram