Bizim milletin genel özelliği işte tanımayanlar bile sorar artık
çok takılmayan bir kaç ay daha dişinizi sıkın,bendede çok öksürük oluyor şu sıralar garip garip tarifler almaktan bıktım ,günde 10 farklı tarif alıyorum,o değilde tariflerin hepsi ballı baharatlı
sizin saç ekiminiz güzel olacak şimdiden belli etmiş kendini,ektirmeden önce görseydik kesinlikle saç ekimini size önermezdik,4000 greft çok kapatıcı olmayacaktır belki ama bence kısa kestirirseniz ilerde çok memnun kalacağınıza eminim,seyrek saç kısayken hiç sırıtmaz ..
Sakal ve göğüs kıllarından ikinci bir ekimden bahsetmişsiniz ama o konuyu iyice bir araştırdıktan sonra karar verin derim,özellikle göğüs kılı zannedildiği kadar verimli olmuyor yani üç bin göğüs kılı belki en fazla bin göğüs kılına denk gelecek verimliliğe ulaşıyor ,bu konuyu iyi araştırınız çok umut bağlamayınız,onun yerine hair pigmentasyon yaptırırsanız ve saçlarınızı kısa kestirirseniz sürpriz bir şekilde çok güzel bir görünüm elde edebilirsiniz ,hair pigmentasyon saçlarınızda topik etkisi gösterecektir belkide topikten bile etkili olacaktır ,norwood yedi olanlar aslında bu şekilde yaparak kellikten kurtulabilirler yalnız hair pigmentasyon yapan dövmeci çok yok ülkemizde daha yeni yeni örnekleri çıkıyor,umarım örnekler dahada çoğalır....
Paylaşımınızın devam fotolarını mutlaka beklerim ,gerçekten bu ekimi merakla takip edeceğim
birde başlığı dr Mehmet polat olarak değiştiriyorum ....