Çok haklısın abi. Doktorlar mevcut saçları olan kişilerde sonuçların daha doğal ve sıklık açısından daha güzel bir görüntü olacağını ve kesinlikle mevcut saçlara zarar verilmeyeceğini söylediler. Görüştüğüm Koray, HLC, Hakan doğanay, z. Kul vs.vs. Ve ekim öncesi ve sonrası fotolara baktığımda hiç olmayana göre 2. ekim veya mevcut saçları olanlarda daha doğal sonuçlar almışlar. Birde etrafımda 3. ekimi yaptıran bir tanesi (Konhair' in sahibi) ve bu ekimler bölge bölge ayırarak değil tüm kafaya her seferinde sıklaştırma olarak yapıldı.
Birde dediğin gibi benim mevcut saçlarım 20. günden sonra hiç kalmadı taki 40-50. günde geri geldiler üst arka hala gelmedi açıkcası benim ön hat olmasa bile orta ve arka taraf mevcut saçlarım 1 ay sonra falan kendine anca gelir.
Abi kafaya bişey enjekte ediyorlar kafa zaten iyice geriliyor şişiyor. Full ışık altına gidip saçların tam üstüne ekim yapacaklarını sanmıyorum. Birde saç kökünün %50 ' si dahi zarar görse toplar yeniden çıkar diyorlar. Aslında herkes bişey söylüyor