Saç Ekimi Sonuçları
sakalın formunu bozmakda istemiyorum.....sakaldan bi 700 greft ve sakalın alım yeri çene altı olacak formda sakal ekimi yaptıran bazı arkadaşlar yüz bölgesinden de yaptırdı lakin ben o riske girmem ufak da olsa beyaz benek ler oluşuyor alım yerlerinde göğüsü zorlarım lakin ordada çok güçlü greftler tercih edilecek ordanda 500 geçeceğini zannetmiyorum belki saçdan bi 500 kadar greft çıkarırız oda toplamda 1700 greft kadar bi ekim gerçekleşecek... sonuçta 700 sakal 1500 saç teli kadar bi örtücülük sağlıyor sakal işin rengini ekim de çok değiştiriyor eğer göğüs greftleride tutarsa istediğimi elde etmiş olacağım
reis nereye ektireceksin, birde ektirmeden kafanın önden üstten arkadan foto atarmısın son halini görelim belki yorum yaparız
göğüsüde sanırım formda ilk ben deniyecem....dur bakalım göğüs tutacakmı
göğüs kılların güçlüyse belki tutar.benim bildiğim göğüsten alım çok zor iş .göğsünden greftleri alacak kişi umarım deneyimlidir çünkü bir yerde okumuştum göğüs kılları öyle punç ile serbestleştirerek yerinden çıkmıyormuş farklı teknikler uygulanıyormuş, belkide yanlış bir bilgidir emin değilim bu konuda.
Kasik ya da koltuk altına gir hocam bence Mehmet Polat denesin bence bir aranızda da bir samimiyet var sonucta
Bu arada Mehmet polat da boş beleş biri değilmiş şimdi baktım instagrama orta Doğu'da ekmedik sac bırakmamış