Pardon leo karıştırdım saclarin bana görede yüzde 70.80..şu an icin çıkmış görünüyor kalan lar da çıktıktan ve biraz daha d olgunlaş tikdan sonra nasıl olacak bende şu an için bilmiyorum ....ama suda var seyrek lik de özellikle güneş ışığı altında bariz belli oluyor onun için bende kesin bir sikilastirma dusunuyor dumm Lakin reci nin ekim den sonraki donör biraz beni tirsitti onun için reci yi biraz takip etmeyi düşünüyorum sakaldan 800.greft alabiliriz dedi hoca onu kesin yaptiracam donör 2000.daha alırız dedi ama reci de 2000 aldırdı donör baya bi seyrelmis on çizgi konusunda biraz haklısın biraz Zig Zag fazla olmuş birazdaha bazı yerler düz bazı yerler de girin ti çıkınti olmalıydı 2.ekimde buda benim aklımdaydı benim donör e bakan hani nerden aldırdın diyor hoca çok orantılı ve eşit olarak aldı dediğin gibi biraz sağ alt köşeyi Hirpalamis oda hafif uzağında belli olmuyor
Sağlam saçların günden güne dahada iyiye gidiyor bir kaç ay sonra iyice formuna girerler,yalnız sen bu ekimden sonra sıklaştırma yada çizgiyi öne aldırma gibi fantezilere kaçma,ekimşn henüz şu aşamada amacına ulaşmış,kelliğin kamufle olmuş dış görünüşünde güzel bir değişim olmuş eğer sen bu değişim dahada artsın saçlarımı jöleleyip şekil vereyim tarz yapayım falan gibi hayallere kapılırsan o iş olacak bir şey değil baştan bunu kabullunmelisin,norwood 7 kafaya bundan iyi ekim olmaz biraz daha sık bir sonuç elde etsende görünümün çok değişmez o yüzden kendine fazla eziyet etme,ben ikinci ekimimi çok gereksiz buluyorum şu an ,boşuna fazlasıyla kastırıyoruz bu işleri
doner bölgem seni korkutmasın çok kötü değil şu an epey toparladı ,yarın inşallah yeni fotolar atacağım....