Reci fantazi yaptı bakalım sonuç nasıl olacak ama ben güzel olacağı kanatindeyim aslında ıslak seyrek sac da hoş görüntü veriyor kişiye göre savas senin saclar güzel olmuş bence seyrek lik de ayrı bir hava vermiş benim istediğim tam senin saclar gibi olması burası askerlik gibi alt devre üst devreye baktıkça İmreniyo ben sana bakiyom kado bana bakıyor😁
saglam kardeş senin saç ekiminde güzel olacak , yakında sende üst devre olursun merak etme
benim söylemek istedigim saç çizgini 1,5 cm öne cekmen için enaz 1000 greft gerekli , onun yerine vertexe ekim yaptırman daha dogru olur. Malum 2. ekimde senden fazla greft cıkmayacagı için idareli kullanmak gerekli .Senin ön cizgin de sana yakışmış aslında öncün yeniden maceraya atılmaya degmez.Bu benim şahsi fikrim tabiki , lakin 5-6 aylara gelince seninde bu konu hakkında düşüncelerin degişebilir.
Recinin ekimi güzel olacak insAllah , ön cizgiyi sıklaştırması gercekten mantıklıydı fakat onun artısı 2. ekimi oldugundan fentezi yapmasıda hakkıydı
artık bu ekimden sonra kafa derisinde parlaklık olmayacagı için ön cizgiyi güclendirdi.
Benim ilk ekimde 4000 greft ekilmişti lakin cıkan saçlar cok azdı 2. ekimde fazla greft kalmadıgı için 2700 greftle bu kadar açıklık kapatılabilirdi. Dedigin gibi sonuç tatmin edici bir ekim oldu seyreylikle ilgili bir sıkıntım yok sadece vertexteki açıklık ve mevcut ön çizgiyi yogunlaştırmak için yakında 3. bir ekim daha düşünüyorum ....