Saç Ekimi Sonuçları
Saglam78 ustaninda sürekli ekim yaptirdigi mehmet polat hakkinda yakinda olumsuz bir konu acacagim. Bu adama dikkat edin derim greft sayisinda büyük sahtekarlik yapiyor.
Hocam ben yanlış bilmiyorsam 2 tane Mehmet Polat var. Arkadaşın ektirdiği Ankara da ki Mehmet Polat . Benim yanlışım da olabilir sağlam78 arkadaş cevaplarsa seviniriz
Kasik ya da koltuk altına gir hocam bence Mehmet Polat denesin bence bir aranızda da bir samimiyet var sonucta
Aynen katılıyorum çekinilecek bir durum yok pubic kıllarına girsin olsun bitsin :)Sonuçta göğüs kıllarından iyidir.
senin profile baktım kasık kıllarına benden daha çok ihtiyacın var gibi görünüyor
tüm dünya ve gezegen birlesip 7. Ekimin icin kasik kılı kampanyası yapalım bence sana, eğer tutarsa ben de kendi kasik killarimi kullanicam kendimde söz, sen de göğüs killarinla on bolgeni siklastirirsin!
ben ekimi sonlandırıyorum sakal ve göğüs den yani artık kıl ihtiyacım kalmadı..... Sen daha yolun başındasın ben buradaki arkadaşlara sakal ve göğüs kılından ekim olayında yardımcı oldum ve final yapıyorum.... Sen de kasık kılı filan ektirde daha sonraki arkadaşlara örnek teşkil et kıvjrcık olursun daha ne istiyon
Vazgeçmedim günü bekliyorum yalnız göğüsten hala terddütüm var