Gönderen Konu: Norwood 7. ...2 ci seans sac+sakal 2950 greft mehmet polat  (Okunma sayısı 290003 defa)

Reciproc

• Sr. Member
Ynt: norwood 7 sac ekimi sureci Dr mehmet polat tarafından
« Yanıtla #31 : 21 Mart 2015, 22:08:11 »
Bana sık lik bakımından 2 seans şart arka kısımda bi 20.cm2 boş alanda var 4000 greft ekildi en az 3000 daha gerekli hoca ile görüşmemiz de 3000.greft daha alınabileceği ni söyledi 800.greft sakaldan da alabileceğini de söyledi sakal dan aldırış aldırma ma konusunda biraz tereddüt ediyorum iz filan kalirmi diye aslında alinsa toplamda 8000.greft ekimi s olacak oda iyi bir yoğunluğu sağlar gibi më geliyor şu an tabi daha çıkışlar devam ediyor 3.5 ay bile daha olmadı çıkışlar bitince saclar kalinlas nca daha net bi durum ortaya çıkacak birde on çizgiyi ve sakak üstleri ni birazdaha one aldırcam tabi bunlar en az 8.ay bittiğinde belli olacak şimdi eklediğim resim donör bölgesi

Senin donerden 3000 greft daha çıkmaz ,sakın öyle bir hata yapma,çok iz kalır ilerde dahada açılır doner bölge pişman olursun,taş çatlasın 1500 daha çıkar belki,1500 üstü doner bölgeyi uzun kullanırsan belki olabilir ,o zamanda 2000 greft olur....

kado

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 21 Mart 2015, 22:14:53 »
Fotograflari ekledim.2.seansta 2000 greft alabiliriz dediler ancak.gogusten ilave yapabiliriz dediler

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 21 Mart 2015, 22:40:32 »
Arka tarafı kamufle etme Şansın yok tek kamufle etme şeklin arkayi 1 numara kestirmek üstleri çıkarken ve çoğalır ken 3 numara yapmak ozaman birazdaha göze batmiyor ben öyle yapıyorum yanlar ve ense üstler den daha yoğun ve siyah olduğu için üstlerin şu anda daha seyrek gorundugu için yanlar çok kısa olunca ten rengi eşit görünüyor ekim olduğu da anlaşıl miyor

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 21 Mart 2015, 22:43:58 »
Bence sekiz ay beklemeye gerek yok,ekim olmuş alan ile sonradan ekilecek alan arasında çok bir bağlantı yok ,o yüzden çok beklemeyede gerek yok,klasik sekiz ay muhabbetlerini çok ciddiye almayın,o kafa o şekilde durmaz :)
Ayrıca göğüs kılları o bölgeyi biraz zor kapatır,sakal bu konuda çok daha iyi bilginiz olsun,sakıncası yoksa nerde ektirdiniz yazabilirmisiniz ,norwood yedi kafaya o donere rağmen sık bir ekim yapılmış gibi görünüyor...

kado

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 21 Mart 2015, 22:56:04 »
O kafa o sekilde durmaz derken,kotu mu gorunur demek istedin? hemen nasil ekim yapilir ki.donor bolgesinin beklemesi gerekmiyormu?Siz Ne tavsiye ediyorsunuz ne yapayim.Medical parkta ekim islemi yaptirdim

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 21 Mart 2015, 23:04:30 »
Reci 8.ay beklemeye gerek yok dedi 6.ayda bence de yeter. Ben sadece yazı geçirmek istediğim için süreyi uzata cam 10.ayin sonunda 2.seansi yaptiracam o zamana kadar topik le biraz daha sık bir görüntü ile gezecem 2.seans dan sonra topiki bıraK cam ondan sonra çıkanlar la hayatımızı surdurecez

kado

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 21 Mart 2015, 23:22:08 »
Yani 6ay sonra tekrar sac ekimi yaptirabilirmiyim?Sakaldan alim yapiyormu norewood7 ?

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 22 Mart 2015, 00:31:48 »
O kafa o sekilde durmaz derken,kotu mu gorunur demek istedin? hemen nasil ekim yapilir ki.donor bolgesinin beklemesi gerekmiyormu?Siz Ne tavsiye ediyorsunuz ne yapayim.Medical parkta ekim islemi yaptirdim

Evet kötü görünür ,önüne gelen nerde saç ektirdiniz diye konuya girer :)rahatsız olursunuz...
Doner bölge çok çabuk iyileşir,üç ay yeterli bence,doneri düzgün almadılarsa ,aldıkları greftin hemen yanındaki greftlere zarar vermedilerse çok uzun bir zaman iyileşmesini beklemeye gerek yok..
Medikal parkta songül alıcımı yaptı bu ekimi ..eğer o yaptıysa size  sık ekmiş demekki ,bir kaç örneğini görmüştüm daha önce  sizdeki gibi bir sıklık hiç yoktu,greftler arası belirgin seyreklikler vardı...

kado

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 22 Mart 2015, 10:25:48 »
Reci ilgin icin icin tesekkur ederim.3 ayda donor bolgesinin iyilesebilecegini ilk defa duyuyorum.insallah oyle olur.Eger oyle olursa hemen 2.seansi yaptiririm.peki ikinci seansta kac greft cikar benim donor bolgemden?sen sac ekimini nerde yaptirdin?ilgilenirsen sevinirim.tekrar tesekkur ederim

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 22 Mart 2015, 23:20:43 »
Bence doneri çok zorlama yoksa gelecekte çok kötü olabilir,max 1000 daha aldır  bence gerisini sakalla tamamla ..zaten o bölgede çok sık bir görüntüye gerek yok ,hem istesende çok sık bir görüntü elde etmen çok zor ..
Ben ilk ekimimi serdar gökremde ikincisinide şu sıra hlc de yaptırdım,siteyi incelersen görürsün....

kado

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 23 Mart 2015, 11:53:15 »
Reci 1000 döner bölgesinden 1000 sakaldan aldirsam nasıl olur acaba? Bende o bölgede sık bi görüntü olsun demiyorum zaten.sadece siritmasin yani.ama İstanbul da sakaldan alim yapan bir yer bilmiyorum.

kado

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 24 Mart 2015, 12:49:00 »
Arkadaslar bugun 7.gun.Sadece kafama taktigim olay saclat cikmaya basladiginda arkadaki bos alan nasil durur siritirmi.Ve nasil kestirmem gerekiyor sacimi 2.seansa kadar?yorumlarinizi bekliorum.Tesekkurler

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 24 Mart 2015, 18:43:07 »
senin bence daha uzun bir süre bekliyor kado min.4 ay gibi bir süre saçlar 4 ay kadar zaten sekil bakımından cok kapatacı ve güzel görükmicek 4. aydan sonra bence bunu düşün cok da kötü durmaz ikinci ekimi 6. ayda yaptırırsan 4. aydan sonra 3.numaraya vur saçları komple ozaman saç ekdirdiğinde arkadaki açoklığında cok göze batmıcakdır

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 24 Mart 2015, 20:05:16 »
Birde sinin dönör bölgeni de iyi zorlamıslar 3 cm ön çizgi hattına sıkı bir ekim yapılmış geriye doğru seyreltmisler hepsi tutar ve çıkarsa güzel bir ekim sonucun olur inşaallah hepsi çıkar da güzel saclarin olur ama dedigim gibi dönör bölgeni de iyice bi sac çıkarmışlar

Facebook Twitter Instagram