Saç Ekimi Sonuçları
Sabit bir kişi bütü ekimi nasıl kontrol edebilir hisar aynı gün 10 a yakın ekim yapıyor hocam
Randevu alacaksan en az yogun oldukları günü seç
Bana burada saç ektirmemem için tek bir sebep söyler misiniz? Farkettim ki kimse kimseyi burada git şurada ektir git burada ektir diye yönlendiremiyor, sanırım kimse haklı olarak vebal almak istemiyor... O zaman bari ben de böyle sorayım dedim. Yaklaşık 4 merkez arasında kaldım, este de bunlardan bir tanesi sanırım ilk sıraya koydum este'yi. Diğerleri de sırasıyla; şahin çelik, serdar gökrem ve antalyadaki o çift 'esma serkan'dı galiba...
Serkan aygina da bakabilirsin estemylife da ektireceksen oksijen tedavisi için bence boşuna para vermeyin.
Hocam ben senin yerinde olsam gittiğimde kanalların tamamını Hasan beyin açmasını isterim bu konuda mütabık kalın merkezle eğer buna hayır derlerse Hisar ı tercih etmenin bir anlamı yok gibi ...
Serkan aygında da oksijen tedavisi var mı?
ilk sebep sadece espriydi öyle değil mi? sabah sabah daha afyonum patlamadığı için idrak edemedim bi süre 2. sebebe gelirsek uzman değil mi prası?
Bak şimdi de serkan aygın ı keşfettim, atlamışım onu nasıl olduysa. Şimdi bir de bu çıktı karşıma, nasıl karar vericem ben :/ açıklığım bu kadar bakın çok küçük bi bölge...
Ilk sebep espiriydi uzman değil mi prası?.... bunu anlayamadim??? Ne demek istedin???
Serkan Aygın ın ekimleri de iyidir fiyat sonuç oranı açısından ilk 3 e girer
Orası* olacak, kusura bakma klavyede yanyana harfler yanlış yazmışım.