Gönderen Konu: Este My Life...  (Okunma sayısı 3962 defa)

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Este My Life...
« : 10 Kasım 2018, 00:47:43 »
Bana burada saç ektirmemem için tek bir sebep söyler misiniz? Farkettim ki kimse kimseyi burada git şurada ektir git burada ektir diye yönlendiremiyor, sanırım kimse haklı olarak vebal almak istemiyor... O zaman bari ben de böyle sorayım dedim. :) Yaklaşık 4 merkez arasında kaldım, este de bunlardan bir tanesi sanırım ilk sıraya koydum este'yi. Diğerleri de sırasıyla; şahin çelik, serdar gökrem ve antalyadaki o çift 'esma serkan'dı galiba...

Edit: Bir de şöyle bi düşüncem var, bu isim yapan merkezlerin ekimleri çok iyi çok güzel tamam, kaliteli ekimlerle güzel sonuçlarla bir yerlere gelmişler isim yapmışlar artık reklam yapmalarına bile gerek yok. Ama her hasta için aynı özeni gösteriyolar mı? Ne bileyim bi ünlü giderse en iyi ekip yapar ekimi, en tecrübeli kişiler yürütür operasyonu ama sen ben gibi gariban gittiğinde kim boşsa ona verirler görevi, o ünlü isimler kadar titiz davranmazlar. Yanlış mı düşünüyorum? Bana her hastasına ayrım gözetmezksizin aynı yaklaşan aynı kalitede ekim yapan bir yer lazım...
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2018, 23:25:16 Gönderen: srcn90 »
  • Ekim Tarihi: 23.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi DR. Serkan AYGIN - https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23569.0
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi AGA-K günde 2 tablet (4. kutuda günde teke düştüm) - 6 Ay dolunca bıraktım her şeyi. Sadece Sebamed Dökülme Karşıtı Şampuan kullanıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Este My Life...
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2018, 01:24:43 »
Listeni beğendim hoşuma gitti bence hepsi iyiler hangisine gidersin git pişman olmazsın gibime geliyor.

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2018, 03:17:06 »
Hisar yada şahin derim ben ek olarak sibel ulusan

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Kasım 2018, 09:53:25 »
Tek sebebim = kellik yoksa ekme derim :) Benim tep sebebim bu :)
2. bir sebep = uzman olmayan bir yerde yapip mağdur olma.... sonra cok daha fazla parayla bunu güzelleştirme cabalarina girmek zorunda kaliyorsun.....

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Kasım 2018, 11:50:27 »
Tek sebebim = kellik yoksa ekme derim :) Benim tep sebebim bu :)
2. bir sebep = uzman olmayan bir yerde yapip mağdur olma.... sonra cok daha fazla parayla bunu güzelleştirme cabalarina girmek zorunda kaliyorsun.....

ilk sebep sadece espriydi öyle değil mi? sabah sabah daha afyonum patlamadığı için idrak edemedim bi süre :) 2. sebebe gelirsek uzman değil mi prası?
  • Ekim Merkezi ismi DR. Serkan AYGIN - https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23569.0
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi AGA-K günde 2 tablet (4. kutuda günde teke düştüm) - 6 Ay dolunca bıraktım her şeyi. Sadece Sebamed Dökülme Karşıtı Şampuan kullanıyorum.

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 10 Kasım 2018, 11:51:10 »
Hisar yada şahin derim ben ek olarak sibel ulusan

sibel tercihlerim arasında değil ama hisar ı biraz daha araştırayım. (este'den bahsediyormuşsun hisar diyerek tamam :) )
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 10 Kasım 2018, 12:27:32 »
Srcn90 sivaslı kardeşim gönlün hisardan yana :) bunu görebiliyorum banada Attığın mesajlardan. Hayırlısı olsun Araştırmana devam et Ayrıca evet bazen çok başarılı oldada merkezler olumsuz sonuç aldığı hastalar olabiliyor bu yüzden şuna git buna ektir tarzı yorumlar dan kaçınıyoruz ama tavsiye edilebilirde bunada karşı değiliz kesinlikle hayırlısını diliyorum senin için
Global Moderator

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 10 Kasım 2018, 12:32:52 »
Srcn90 sivaslı kardeşim gönlün hisardan yana :) bunu görebiliyorum banada Attığın mesajlardan. Hayırlısı olsun Araştırmana devam et Ayrıca evet bazen çok başarılı oldada merkezler olumsuz sonuç aldığı hastalar olabiliyor bu yüzden şuna git buna ektir tarzı yorumlar dan kaçınıyoruz ama tavsiye edilebilirde bunada karşı değiliz kesinlikle hayırlısını diliyorum senin için

çok teşekkürler dostum :) evet hepsinin en az 1 tane başarısız ekimi var. ben benim kelime en güzel ekimi yapacak doktoru bulmak istiyorum sadece. hani kimisi geniş alanda başarılı kimisi daha dar alanda başarılı falanya, benim de şakaklar açık sadece şimdilik ona göre birini bulup en güzel sonucu almak amacım. herkes için hayırlısı iyisi güzeli olsun inşaAllah.
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Kasım 2018, 15:00:28 »
İyi tercih toprağım 😉

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Kasım 2018, 17:53:11 »
İyi tercih toprağım 😉

dostum eyv ama şimdi bu adamların kadro çok kalabalık, günde bilmem kaç ekim yapıyolar, hepsi aynı kalitede olur mu? Çekincem o sadece. sen ne diyosun bu konuda?
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Kasım 2018, 18:08:13 »
Hisar (este) nin forumda şu an aktif 10 a yakın ekimi var süreçleri çok olumlu ilerleyen de var geriden gelende var revizyon yaptıracaklar da var... Şu an forumda İasha Hair var 4 ekimleri aktif hepside süreç çok iyi ilerliyor bu merkezide göz önüne almanı tavsiye ederim ek olarak Şahin Beyi de daha iyi buluyorum hisardan ama sen gönlüne aklına yatanı seç kardeşim şimdiden hayırlı olsun...

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 10 Kasım 2018, 18:10:20 »
dostum eyv ama şimdi bu adamların kadro çok kalabalık, günde bilmem kaç ekim yapıyolar, hepsi aynı kalitede olur mu? Çekincem o sadece. sen ne diyosun bu konuda?
ekiplerin yönetiminden genelde sabit bir kişi sorumlu oluyor bu da kaliteyi standart tutmaya çalışmalarının göstergesidir

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 10 Kasım 2018, 18:18:28 »
Hisar (este) nin forumda şu an aktif 10 a yakın ekimi var süreçleri çok olumlu ilerleyen de var geriden gelende var revizyon yaptıracaklar da var... Şu an forumda İasha Hair var 4 ekimleri aktif hepside süreç çok iyi ilerliyor bu merkezide göz önüne almanı tavsiye ederim ek olarak Şahin Beyi de daha iyi buluyorum hisardan ama sen gönlüne aklına yatanı seç kardeşim şimdiden hayırlı olsun...

çok teşekkür ederim.
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 10 Kasım 2018, 18:19:11 »
ekiplerin yönetiminden genelde sabit bir kişi sorumlu oluyor bu da kaliteyi standart tutmaya çalışmalarının göstergesidir

kalite farkı yok diyosun o zaman, anladım dostum eyv.
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 10 Kasım 2018, 18:23:52 »
kalite farkı yok diyosun o zaman, anladım dostum eyv.
Sabit bir kişi bütü ekimi nasıl kontrol edebilir hisar aynı gün 10 a yakın ekim yapıyor hocam

Facebook Twitter Instagram