Bana burada saç ektirmemem için tek bir sebep söyler misiniz? Farkettim ki kimse kimseyi burada git şurada ektir git burada ektir diye yönlendiremiyor, sanırım kimse haklı olarak vebal almak istemiyor... O zaman bari ben de böyle sorayım dedim.
Yaklaşık 4 merkez arasında kaldım, este de bunlardan bir tanesi sanırım ilk sıraya koydum este'yi. Diğerleri de sırasıyla; şahin çelik, serdar gökrem ve antalyadaki o çift 'esma serkan'dı galiba...
Edit: Bir de şöyle bi düşüncem var, bu isim yapan merkezlerin ekimleri çok iyi çok güzel tamam, kaliteli ekimlerle güzel sonuçlarla bir yerlere gelmişler isim yapmışlar artık reklam yapmalarına bile gerek yok. Ama her hasta için aynı özeni gösteriyolar mı? Ne bileyim bi ünlü giderse en iyi ekip yapar ekimi, en tecrübeli kişiler yürütür operasyonu ama sen ben gibi gariban gittiğinde kim boşsa ona verirler görevi, o ünlü isimler kadar titiz davranmazlar. Yanlış mı düşünüyorum? Bana her hastasına ayrım gözetmezksizin aynı yaklaşan aynı kalitede ekim yapan bir yer lazım...