yas 31,dokulme hızı asırı derecede degıl.
bır hafta once sac analızı yaptırdım,sac dıplerım cok yaglı ve kokler cok zayıf duruyordu(sadece ust kısım).sac analız yerı bana prp onerdı.
ardından ıkı tane cılt dr na gıttım,bırı propecıa dıgerı fınastrıd yazdı ancak yan etkılerı goz korkuttugu ıcın,kullanmayacagımı belırttım.
yan etkısı olmayan ancak sacı vıtamın yonunden besleyen ılac spray vs... arastırdıgımda xpecıa ve haır forte'yi buldum.
etkılı olur mu olmaz mı tam emın degılım... ama kullanmayı dusunuyorum.
bence vakit kaybetme ; yaptir derim. sibel hnm tam yeterli olur mu bilmiyorum ama tahminim su. 3500 ile tum aciklarini sik bir sekilde kapayamaz. cunku moralini bozmak istemem ama saclari sifir yapinca baya acik bolgen cikacak gibi duruyor. benim dusuncem bu.
ama 3500 ile bir ekim sonucunda mutsuz olur musun bence hayir.
sebebi su : senin durumun benden biraz iyi. bence 3500 ile : on ile en tepe-on arasini maksimum toparlarsin (sibel hanimin ekimi ciddi siklikta cunku).
en tepe ve arkaya dogru eksik yerlerede destek atmaya yeter. bu destek ne kadar seni tatmin eder bilmiyorum tabi. ama isin sonunda gayet iyi bir gorunum elde edersin. tepede de tatmin eder heralde. zaten uzatinca bir sorunun kalmaz diye dusunuyorum.
kisaca operasyon sonunda ; her acik yerim maksimum siklikta ekim yapildi gibi bisey olmaz. ahkam kesmeden soyle soyliyeyim en azindan ben yerinde olsam bunu bilerek giderdim operasyona. ama buyuk oranda sikintin olan kellik sorununu cozersin. cozulemeyen kisimda zaten seni rahatsiz etmyecek sekilde birsey olur.
yalniz eger sibel hanimada yaptirirsan, sakaklarina kesinlikle yaptirma derim. on sac cizginide cok asagida yaptirma. sibel hanim baya asagida yapiyor cunku. bence dogalliktan bir odun vermemis olursun ve arkaya destek icin greft kalmis olur. belki senin icin kilit nokta bu paragrafta soylediklerim olabilir. kafa yapinda ole cok buyuk degil.
yalniz kime yaptiriyorsan da donor bolgende dikkatli calissin cunku 3-5 yila mevcudlarin tepede dokuldugunde yeniden bir ekime mecbur kalabilirsin. yani dr tercihinde de donor kullanimi tercihinde onemli olmali.
edit : tum yorumlari 3500 greft icin yaptim