Normalde uzunca süre paylaşım yapmayı planlamıyordum ama az önce aldığım bir haber ile sevincimi paylaşmak istedim. Dilerim Allah herkese kısmet eder, gönlünüze göre verir.
35 gün önce saç ektirmenin önemli ve de onlarca sebeplerinden biri de doğacak 2. çocuğumun da, 5 yaşında ki oğlumun küçükken yaptığı gibi saçımı çekiştire çekiştire oynamasını istememdi. Bugün haberini aldık, bir oğlum oluyor yine
Bu arada hani bazı arkadaşlar yine gider şikayet eder, konusuna alakasız yorum yazmış falan diye
hani nedir alakası bunun saç ekimim ile hemen belirtmek istedim. Doğumu benim saç ekimimin 6. ayına falan denk gelecek. Dilerim o doğduğunda ekim sonrası sürecim tamamlanmış ve de mutlu edici bir sonuç almış olurum.
Uzun zamandır günümün çok fazla kısmını geçirdiğimden bu forumda, sizlerle paylaşmak istedim.
Dün sağolsun bir arkadaş troll falan demişti
Canı sağolsun ama şunu sakın unutmayın. Burada özellikle ekim yapmış arkadaşlarımız (ben de) ekimin verdiği bir strese, tedirginliğe sahibiz. Bekleyiş açıkcası sandığımdan daha zormuş. Dolayısıyla bu stresin ve tedirginliğin verdiği ruh haliyle bazen istemeden kırıcı veya maksadımız dışında yorumlar yazabiliyoruz ya da gereğinden fazla heyecanlanabiliyoruz. Aslında troll falan değiliz, gerginiz ya biraz, anlayış gösterin
Bu vesile ile olmuşsa kırdığım, ya da yaptığım yorumda yanlış anlaşıldığım tüm forumdaşlarımdan özür diliyorum.
Keşke bir toplanma aktivitesi yapsak da yüz yüze gelsek, eminim o zaman herkes birbirine kendisini daha iyi ifade edebilir. Herkese sevgiler ve dediğim gibi darısı herkesin başına olsun.
Sevgiler