Selamlar,
Normalden 1 gün önce paylaşıyorum resimlerimi. 1. ay bitince paylaşacağım demiştim. Fakat 1 gün sonra da böyle olacak
3. kez tıraş oldum. Bu sefer yanları neredeyse 1 numara kestim. Yukarıda ve arkada makine girdirmediğim kısımları da makas ile benim biraderin elinden geldiğince uygun kısalttırdım.
Normalde çok biçimsiz uzamıştı. Donör alanda son 5 gün fazla miktarda şok dökülme olduğundan saç kıranlar var gibi görünüyordu. Şimdi nispeten daha iyi. Seviyorum kısa saçı
Ben de şok dökülme 18. gün başladı ve 2 gün öncesine kadar abartmıyorum, 300er 400 er gidiyor gibi geldi bana. Aynı şekilde donör alan da da oldu bu dökülme oldu. Son 2 gündür ise sayı oldukça azaldı. Sanırım artık dökülecek bir şey kalmadı
Aşağıda üst, sağ, sol, verteks, arka 2 bölüm her türlü detayı içeren resimlerimi ekledim. Özellikle sorunlu görünen sağ donör alanımda boşluk yerlerde çok fazla sayıda küçük siyah saç çıkışları var. o kısım yarı yarıya saç ile kapandı. Sol taraf genel olarak şu an sorunsuz. Boşluk olan yerlerde de tüyden daha kalın küçük saç çıkışları var.
Ense ve arka bölümüm ilgili genel olarak memnunum. Hemen hemen tüm bölümlerde saç çıkışları var. Aşağı yukarı 3-4 ay sonrasını görebiliyorum.
Ense bölgemde bazı yerlerde kızarıklık ve sivilce var. Bazen kaşıntıdan parçalayasım geliyor, zor tutuyorum kendimi
Verteks(tepe) bölümünden çok memnunum. Şok dökülme de ilk orası gitti. Son 4 gündür oradan artık hiç dökülme yok. Bir kısmı kaldı ekilenlerin bir kısmı da küçük küçük siyah siyah uç verdi. Ve inanılmaz şekilde çabuk iyileşti o kısım. Büyütürseniz tüm resimleri detaylar daha net görünüyor.
Değerli yorumlarınızı, (olumlu - olumsuz) veya tavsiyelerinizi (ekim yaptıran arkadaşlar özellikle) bekliyorum
İyi haftalar
Kullandıklarım:
E vitamini yağı (evigen) ekim yapılan yere günde 1 kere sürüyorum - 1 kaç damla
Biotin günde 4 mg
Avene termal su içeren sprey - termak suyu günde 2 kere nemli tutmak için
Yves Rocher Anti chute şampuan - Bu şampuan ile ilgili bazı tereddütlerim var neyse 1 ay daha devam edeceğim.