Arkadaşlar her Arenamed ekiminin altında dönor ve greft tartışması görmekten gerçekten sıkıldım..Sohbet kısmı açtım forumda, orada istediğiniz doktor hakkındaki tartışmalarınızı yapabilirsiniz..Adamlar yüksek miktarda greft ekiyor, biz burada eleştiriyoruz diye gidip düşük miktarda ekmeyecek.
Bizde burada ilk defa arenamedin ekimlerini görme fırsatı buluyoruz, her konu altında tartışma çıkacaksa biz zaten sonuçları göremeyeceğiz. Bende kesinlikle bu kadar greft alınmasını doğru bulmuyorum ama ektiren kişi bunu kabul ediyor ve ektiriyor. Ben bu ekim için bu açıklığa en fazla 3500 greft ile on numara bir iş çıkartılabileceği düşüncesindeyim ama neredeyse 2 katı yoğunlukta çok uçuk bir miktarda ekim yapılmış..Ben bu ekimin sonucu olarak seyrek bir ekim sonucu kesinlikle kabul edemem. Ön hattın ve tepe bölgesinin sık olmayı geçtim fırça gibi olması gerekiyor. Zamanla göreceğiz..
Dönor konusunda ise size şunu söyleyebilirim. Dönor alan kötü olsa bile bunu kabul etmeyi benimsemişsiniz ama üst bölge çok yoğun olup dönor alanlar çok seyrek kaldığı zaman hiç hoş bir görüntü olmayacak. Kısa kestirmeniz zaten çok zor. Ekim merkezleri bu yüzden hem arka hem de yan taraflardan alım yapıyor, iki bölgede eşit terazide olsun diye..Yani dövmeyle vs. istediğiniz bir sonuç alacağını düşünmüyorum..Dövme muhabbeti hep geçiyor ama görebildiğimiz hiçbir somut örnek yok..Dövme konusuna pek güvenme taraftarı değilim. Daha önce foruma bir tane dövmeci geldi sürekli reklam paylaşımı yaptı, konularını kaldırdım. Mesaj attı niye siliyorsun diye..Bende forumda dönor problemi olan birisine ücretsiz bir örnek dövme yapmasını istedim. Yapsaydı bu tür problemler için forumda kalabilirdi ama kişi forumdan kaçmayı tercih etti. Elbette iyi yapan yerler ve örneklerde vardır.