Gönderen Konu: 11 Nisan 2016 Serkan Aydın 5700 Greft Saç Ekimi  (Okunma sayısı 101666 defa)

alice

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 11 Nisan- Serkan Aydın & Arenamed 5700 Greft Saç Ekimi
« Yanıtla #60 : 10 Mayıs 2016, 15:48:13 »
ensede ki sivilcelenmeler sadece ense değil tüm donör bölgede oluyor

malum saç alınan yerde alınmayan saçlarda da eksilmeler oluyor doku küsmesi, oluyor

yeniden çıkan saçlardan dolayı oluyor o sivilcelenmeler bende de oldu epey

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #61 : 11 Mayıs 2016, 21:37:35 »
ensende şok dökülme oldu ve geri gelen saçların çıkımaya çalışmasından kaynaklı o sivilceler yani gayet normal bi durum  ..

FatherofSouth

• Ziyaretçi
Ynt: 11 Nisan-5700 Greft Saç Ekimi
« Yanıtla #62 : 12 Mayıs 2016, 14:08:52 »
Bugün 1 ayı 1 gün geçti...Durumu şöyle özetleyeyim;

Donör alan - Her hangi bir dökülme olmuyor artık. Hatta dökülen bazı kısımlarda ki canlı kalan saç köklerinden, saçlarım çıkmaya başladı. Düzenli traş olduğumdan şimdi bu çıkanlar ile mevcut saçlar hemen hemen aynı uzunlukta

Verteks - Yaklaşık 5-6 gün önce şok dökülme burada tamamen kesildi. Ya ikinci bir dalga geliyor ya da tamamen durdu artık. Ve hemen hemen ekilen kısımların hepsinden saç çıkmaya başladı. Küçük ve siyah siyah

Ön bölüm - En çok şok dökülme burada oldu. Son 2-3 gündür 300lü 400lü sayılardan 5li 10 lu sayılara düştü şok dökülme. Fakat hızlı bir şekilde dökülen yerlerden küçük küçük siyah saçlar çıkıyor. Bu aldatıcı bir şey midir, yoksa şok dökülme neredeyse tamamlandı mı anlamış değilim. Ön bölgemin görüntüsü aşağıda ki şekildedir, psikopat gibi bakmışım :) Ayıca ilk günden beri dediğim gibi, yanlar ve ense tarafı 2 veya uzunluğuna göre 3 numara tıraşlı sürekli. Asla Aslan yelesi gibi girintili çıkıntılı uzamasına ve çirkin bir görüntü vermesine izin vermeyeceğim. Sürekli üstlerle veya henüz iyileşme aşamasında olan saç alınmış yerler ile uyumlu tutuyorum.

« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 10:49:07 Gönderen: FatherofSouth »

alice

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 12 Mayıs 2016, 15:40:06 »
bazen yeni çıkan saçlar çok minikken tekrar dökülebilip sonra tekrardan çıkabiliyor

Şok dökülmen aşırı hızlı ve çabuk olmuş şoka uğruycak saç ne kadar çabuk dökülürse yenisi o kadar erken gelir diye düşünüyorum

Ramo2634

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 14 Mayıs 2016, 20:02:25 »
Evet ekim yaklaşık 20cm x 8 cm bir alana yapıldı. 160cm2. Yalniz greft hesabinda bir yanlışlık olabilir mi? 96 greft değil de 36 greft / cm2 olabilir mi?

Ust bölgeyi es gecelim one ve tepeye cm2 ye 50 greft gibi bir yogunlukla ekildi. Ust bölgeye serpistirildi.  96 greft i nasıl hesapladin? Bu arada asmed in bile  bu şekilde yogun ekimleri var 5000+greft.  Yani teknoloji ve fizyoloji duruma el verişli ise 5000ustu neden olmasin?

asmed in 1 günde aslaga 5700 gibi bir ekimi olmaz 4500 e kadar 2 günde ekerler 2 seaans seklinde 4500 üstünü de 1 seneye bölerler ilk 3 genelde ve sunuda es geçmemek lazım mikro motor ile manuel alım arasında döner bölegenin saglıgı  açısından büyük farklar var .. ayrıca sunuda belirteyim Asmed  eskiden 2500 grefti bile 2 güne bölerdi simdi 3500 e kadar 1 günde ekiyor bu bile bana göre dogru degil 2 günde ekmesi 3500 grefti bile  sonucu çok etkiler  size dogru gelebilir ama bana göre tek seansta bukadar greft dogru degil bi anda mikroyla dönere girip 5700 greft almak  bu büyük bir risk   ekiminiz basarılı olabılır cok iyide sonuç alabılırsınız döner bölegenizde de problem olmaya bilir ne olursa olsun sonuç dogru degil .. suan bu ilk ekımınız saç ekımıyle ılkkez tanıstınız  henuz farkında degilsiniz bazı seylerın sonuc alana kadarda farkında olmayacaksınız   ve var olan saçlarınızı korumak zorundasınız cunku kafanız cıddi  bır ekım gordu ılerıde ekımden dolayı var olan saçlarınızın daha hızlı zayıflaması zarar gormesıde mumkun olan durumlar dökülmenız erkek tipi dökülmede devam edecektir  tekrar bır ekıme ıhtıyacınız olabılır ozaman döner bölgenızden saç alına bılıcegını sanıyosanız bence yanılıyosunuz .bunları solelmemın nedenı açıklıgınız  3500 greft de yeterlı olabılırdı ve dökülmenızde devam edicek  bunu dusunerek bır ekım yapılması gerekırdı  umarım bunu yaşamassınız size tavsiyem sok dökülmenız olucak şokta var olan saçlarda dökülüyor finas kullanmanız en aından onları soktan kurtarıp guclendırın dokulmenızı durdursun amacım sizinle tartışmak yada ekım merkezinizi eleştirmek degil tamamen iyi niyetli bir sekılde konusuyorum ve finasterid i yan etki görmüyosanız ciddiye almanızı tavsiye ederim .

Finasterid veya türevi bir maddeyi kullanmayacagim. Şayet Serkan Aydın bile bana bunu kullanacaksin ekimden sonra deseydi anında vazgecerdim. Hic bir zaman minoxil Finasterid  veya rogain tarzı şeyleri kullanmadim. Saçım 30umdan 34 yasima yavasca bu sekle geldi. Eğer onları kullansaydim eminim bu operasyonu 2 sene önce yaptirmak durumunda kalirdim. İnsan kendi metabolizmasını, vücudunu kandırmamali bence. Cok dökülürse sayet vururum her yeri 3 e öyle gezerim. Dediğim gibi cok kafayı taktigim bir konu değil sac olayi. Bizi alan bu saçlarla almış  zaten :)

Sağol yorumların için.

Fakat şunu sorabilirim. Vitamin kullanmak istiyorum. Çünkü bu dönemde insan vücudu zayıf düşüyor. Uyku  problemi var yatma pozisyonu yüzünden. Ne tavsiye edersiniz? Solgar vs.?

saygı duyarım finas faydası oldugu kadar zararlı olabılıcek bır ılac ama ekımden sonra saçların çıkmasına faydası kullanmayana göre önemsecek kadar fazla ve korkulu rüya şok bunu en hafıf atlamanızı ve en önemlisi döner .. dönerinizde buyuk ıhtımal şoka giricek buda saç kıran gıbı bısı neyse 

xpecia önerebilirim   içinde saçın ihtiyacı olan her vıtamınden fazlasıyla var içinde 2mg bıotınde var  ilk 2 ay 2 hap daha sonra 1 e indirirerek devam edersenız ekımınızede faydası olucaktır
Asuman Hair Saç ekim merkezi sonuçları

FatherofSouth

• Ziyaretçi
11 Nisan- 5700 Greft Saç Ekimi
« Yanıtla #65 : 17 Mayıs 2016, 18:57:57 »
Normalde uzunca süre paylaşım yapmayı planlamıyordum ama az önce aldığım bir haber ile sevincimi paylaşmak istedim. Dilerim Allah herkese kısmet eder, gönlünüze göre verir.

35 gün önce saç ektirmenin önemli ve de onlarca sebeplerinden biri de doğacak 2. çocuğumun da, 5 yaşında ki oğlumun küçükken yaptığı gibi saçımı çekiştire çekiştire oynamasını istememdi. Bugün haberini aldık, bir oğlum oluyor yine :)

Bu arada hani bazı arkadaşlar yine gider şikayet eder, konusuna alakasız yorum yazmış falan diye :) hani nedir alakası bunun saç ekimim ile hemen belirtmek istedim. Doğumu benim saç ekimimin 6. ayına falan denk gelecek. Dilerim o doğduğunda ekim sonrası sürecim tamamlanmış ve de mutlu edici bir sonuç almış olurum.

Uzun zamandır günümün çok fazla kısmını geçirdiğimden bu forumda, sizlerle paylaşmak istedim.

Dün sağolsun bir arkadaş troll falan demişti :) Canı sağolsun ama şunu sakın unutmayın. Burada özellikle ekim yapmış arkadaşlarımız (ben de) ekimin verdiği bir strese, tedirginliğe sahibiz. Bekleyiş açıkcası sandığımdan daha zormuş. Dolayısıyla bu stresin ve tedirginliğin verdiği ruh haliyle bazen istemeden kırıcı veya maksadımız dışında yorumlar yazabiliyoruz ya da gereğinden fazla heyecanlanabiliyoruz. Aslında troll falan değiliz, gerginiz ya biraz, anlayış gösterin :) Bu vesile ile olmuşsa kırdığım, ya da yaptığım yorumda yanlış anlaşıldığım tüm forumdaşlarımdan özür diliyorum.

Keşke bir toplanma aktivitesi yapsak da yüz yüze gelsek, eminim o zaman herkes birbirine kendisini daha iyi ifade edebilir. Herkese sevgiler ve dediğim gibi darısı herkesin başına olsun.

Sevgiler

Chrispaul

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 11 Nisan- 5700 Greft Saç Ekimi
« Yanıtla #66 : 17 Mayıs 2016, 21:11:28 »
Hocam Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin.

FatherofSouth

• Ziyaretçi
« Yanıtla #67 : 17 Mayıs 2016, 23:07:18 »
Herkese çok teşekkürler

xhalukx

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 18 Mayıs 2016, 11:11:35 »
Sağlıklı  olur  insallah . Vatana  millete  hayırlı  bir  evlat  olsun :)

Uslanmaz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 18 Mayıs 2016, 22:27:47 »
Yeni saçınızı yeni çocuğunuzla eskitirsiniz inş abi Hayırlı olsun vatana millete hayırlı olsun

FatherofSouth

• Ziyaretçi
« Yanıtla #70 : 20 Mayıs 2016, 23:36:44 »
En guzel kanali serkan aydin bulmus :) ne finas kullandirtiyo ne minox 3000 lik yere 6000 ekiyor ne gerisini dusunuyo ne ortasini nede ilerisini :) hem vucuda zarari olmuyo ilac kullandirtmadigi icin hemde ilaclarin gostericegi etkiyi 2 kati greft kullanarak sagliyo.

:)

Yani aslında 4000-4500 arası dedi bana. Ben ikinci bir ekimi ciddi anlamda istemiyordum. Ekimin zorluklarindan ziyade işim gereği o şekilde cok dolaşmam her zaman mümkün değil. Benim de isteğim oldu 5000 üstü çıkıyor ise alın dedim. Aslında o açıdan da düşünüldüğünde haklısın :)

Dilerim sonuç da güzel olur. En kötü zamanlar su dönem. Kaşıntı, şok dökülme, stres, görüntü bozukluğu vs. Allah herkese sabırlar versin. Bana da tabi :)

FatherofSouth

• Ziyaretçi
« Yanıtla #71 : 24 Mayıs 2016, 17:43:40 »
Selamlar,

Bugün 43. gün. İlk kez berberde tıraş oldum. Yanlar 1 numara, üstler makas ile. Ekim yerinde neredeyse yüzde 90 oranında şok dökülme oldu. Berberim tepe bölgemi beğendi. Ön taraf ile alakalı bir yorum yapmadı,çünkü yorum yapacak bir ekili saç neredeyse kalmadı :) Fakat çizgiyi çok doğal ve güzel buldu.

Donör alan sağ tarafta bir anda şok dökülmeye uğrayan kısımda minik minik de olsa saçlar çıkmaya başladı. Hala kötü duruyor ama en azından orada saç çıktığını görmek moralimi düzeltti. Sol taraftan genel olarak memnunum. Arka bölge ise bol bol sivilceli fakat alım yapılan yerlerdeki boşluklardan saçlar çıkmaya başladı. En sevindiren gelişme ise ekim yapılan yerler de dahil kendi saçlarımın sorunsuz bir şekilde çıkmaya başlaması. En sıkıntılı durum ise sivilcelerin kaşınması!

Aşağıda 4 adet resim paylaştım. Normalde asıl resimler 17 gün sonra 2. ayımda paylaşacağım tüm detayları ile. Herkese iyi forumlar.

Superman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 31 Mayıs 2016, 16:32:26 »
Selamlar,

Açıkcası 5700 e yakın kez delinen bir yerin hırpalanmamış olması zaten şaşırtıcı olurdu :) Ekim yaptırdığım yerler istediğim gibi olsun da donör bölgem ciddi anlamda önemli değil.

Ayrıca boşlukluda görünse ileride, 7-8 ay sonra yine de 3 numara kestireceğim. Baktım çok rahatsız edici, 5 yıla bir saç dövmesi ile hallederim. Ama dediğim gibi ben ekimi şakaklar, ön taraf ve tepe bölgesi için yaptırdım. Buradaki sonuç önemli benim için.

Teşekkürler yorumunuz için.
doner bolgen suan onemsiz gibi dusunebilirsin ama ileride bakalim sorun olursa bolemi dusunceksin hayirli olsun ekimin

Onur selam. Sağol yorumun için. Artık şansıma bahtıma ne diyelim :)

Baktım donör bölgem çok kötü ben de fitness falan yaparım, daha fit görünmeye çalışırım. Açıkcası hayatımın anlamı veya sonu olmaz. En kötü dövme yaptırırm veya sakal, bıyık aldırıp oralara takviye ederim.

Ciddi anlamda anlamadığım şey, bu Arenamed alerjiniz nereden geliyor? Aynı operasyonu gidip saçma sapan paralar isteyen adamlara yaptırsam sanırım daha farklı yaklaşımlar alırdım. Okudum tüm forumu. Ne zaman ki bir Arenamed ekimi var, mutlaka belli 3-5 kişi çıkıp anında ekim yaptıranı otopsi yapıyorlar. Donör bölgemi, eğer gelip görmek istersen gösterebilirim yakından. Ha bu arada Serkan Aydın babamın oğlu değil ama Serkan Aydın'a kadar onlarca yer ile görüştüm. Açıkcası hiç biri ya bu ekimi burada yaptırmalıyım hissiyatı vermedi. Adamın sonuçlarını inceledim. Açık konuşayım, örneklerde gördüğümün % 60 ı kadar olsun ben çok mutlu olacağım. Ha olmazsa da olmaz. Erkeğiz sonuçta, estetik kaygımız limitli ve minimum olmalı.

Sevgiler,

FatherofSouth

Neyse olumlu olumsuz tüm yorumlarınız için teşekkürler.
arenamed e yada serkan aydin a bir uyuzlugum yok eger sac ekimi aradtirim inceliyen insanlar 1 gunde 9 saate 5700 gibi greft sayisinin alip ekim yapmanin saglikli olmadigini bilirler 1 ekimde 1 insanin doner bolgesini tuketmek dogru degildir . Allah korusun ekimden memun kalmadin  ozaman napicaksin greft sayin tukendi birdaha sansin yok  bu durum benim hosuma gitmior dogruda degil  bama gore yapilan isin dogrulugunu yada yanlisini tartisirim ben parasini degil umarim anlatmak istedigimi anladin ve bir kerede donerden  bu kadar sayi almak dogru degil bana gore

arkadaşa katılıyorum

FatherofSouth

• Ziyaretçi
11 Nisan- 5700 Greft Saç Ekimi 50. Gün
« Yanıtla #73 : 01 Haziran 2016, 20:05:55 »
Selamlar. Dikkat ettim de cok fazla tepeden ve de verteksten foto paylasmamisim.

50. Gün tepe üst  ve verteks iki farklı açıdan;

Armagedon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 01 Haziran 2016, 20:24:00 »
Merhabalar bende sizi bi 12 gun geriden takip ediyorum cikislar basladimi bi gelisme hissediyormusunuz

Facebook Twitter Instagram