Gönderen Konu: Prof.Dr.Alp Bayramoğlu Asmed  (Okunma sayısı 25189 defa)

saç adam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Prof.Dr.Alp Bayramoğlu Asmed
« Yanıtla #16 : 24 Kasım 2018, 11:18:42 »
Beklemedeyiz fiyat uygun olursa bende tercih edebilirim en azından tl olmalı fiyat diye duşunuyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 24 Kasım 2018, 12:05:51 »
Fiyatı Koray Erdoğan’a  göre indirim li olursa 2020 de ilk tercihim olacaktır kendisi

2020 ye çok var daha kardesım :)
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 24 Kasım 2018, 12:08:29 »
Beklemedeyiz fiyat uygun olursa bende tercih edebilirim en azından tl olmalı fiyat diye duşunuyorum

fiyat hakkında net olarak bilgim yok ama herhalde Koray hoca'nın altında olur fiyat. Bakalım sonuçları görelim ekimleri inceleyelim başlasın da hoca
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 03 Aralık 2018, 21:23:33 »
Dr.Alp Bayramoğlu Saç ekimi operasyon fiyatlandırması; greft ücreri 1.75 euro şeklinde Hayırlı olsun.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 03 Aralık 2018, 22:22:32 »
Arkadaşlar bu benim düşüncem kimse yanlış anlamasın ama Eğer bir prof. seneler sonra saç ekim işine girmişse ben ona saç ektirirlen bir düşünürüm  koskoca prof. akademik ve bilimsel çalışmalar yapmak yerine saç ekimine giriyorsa bu işte bir rant var gibi geliyor bana arkadaşlar bu benim kişisel fikrim ve düşüncem ben herşeye şüphe ile yaklaşırım mesleğim gereği içimize işlemiş bu işte bir terslik var bence...

Ne güzel işte Koskoca profösör Koskoca koray erdoğan ile birlikte yapıcak bu işi saç ekimi basit bir işlem mi küçümsedin dostum gelişmesi gerekmiyor mu ? merdiven altı yerler mi geliştiricek bu işi dostum? 
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2018, 22:29:00 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 03 Aralık 2018, 22:23:20 »
Arkadaşlar bu benim düşüncem kimse yanlış anlamasın ama Eğer bir prof. seneler sonra saç ekim işine girmişse ben ona saç ektirirlen bir düşünürüm  koskoca prof. akademik ve bilimsel çalışmalar yapmak yerine saç ekimine giriyorsa bu işte bir rant var gibi geliyor bana arkadaşlar bu benim kişisel fikrim ve düşüncem ben herşeye şüphe ile yaklaşırım mesleğim gereği içimize işlemiş bu işte bir terslik var bence...

Son cümleyi bağlama şeklin bir garip olmuş hocam kusura bakma güldürdün biraz  :) rant var demen bile komik olmamışmı biraz yani büyük rantın olduğu yerde profesörün olmasının ne garipliği var din adamımı bu ki garip olsun  :D
1,75 euro biraz banada fazla geldi 1.50 olsaydı caydırıcılığı olurdu ama şu durumda koray erdoğanı tercih etmek sanki daha mantıklı gibi yani sonuçta o kadar parayı veren 0,75 euroyuda verir bence.

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 03 Aralık 2018, 22:27:07 »
Askerim hocam bende tartışma ve polemik yaratmak için yazmadım içimde kalmasın söylemek istedim farklı bir pencereden bakmak lazım herşey gözüktüğü gibi olmayabilir saygılar..

Dostum alınma yazılanlara  :) bizimkide senin söylemlerin üzerine değişik bir perspektif ile yaklaşmaktan başka bir şey değil.

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 03 Aralık 2018, 22:41:01 »

Fiyat 1,50 olsaydı süper olurdu neyse buna da şükür gidecek arkadaşlar için greft sayısına vurunca fark olucaktır. Kalite aynı olucak ise karlı bir seçenek olucaktır her türlü. Profösör konusuna gelince alakasız olmuş hocam bence.
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2018, 22:52:12 Gönderen: gurbetCİİ »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 03 Aralık 2018, 22:46:27 »
Saç ekimini küçümsemek gibi bir niyetim yok. Tekrar söylüyorum polemik yaratmak istemedim ama ben Prof. Olsam Bir Dr. dan eğitim alıp farklı bir alana yönelmezdim...

Dostum kesinlikle polimik değil ama bu yaklaşım doğru bir yaklaşım değil sen profosör değilsin bu kararı tartışmakta bizim haddimiz değil bizim için önemli olan saç ekimi sonuçları bize düşen ekim sonuçlarını inceleyip onlar hakkında konuşmak bu tarz yaklaşımlar bizi ilgilendiren durumlar değil.  Prof.Dr.Alp hoca koray hocayla birlikte bu işe girmiş çokta başarılı olucaktır umarım hayırlı olsun
Global Moderator

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 03 Aralık 2018, 22:51:53 »
Dostum kesinlikle polimik değil ama bu yaklaşım doğru bir yaklaşım değil sen profosör değilsin bu kararı tartışmakta bizim haddimiz değil bizim için önemli olan saç ekimi sonuçları 2 doktor da bu karşılaştırmayı yapıcak kadar basit doktorlar değil bize düşen ekim sonuçlarını inceleyip onlar hakkında konuşmak bu tarz yaklaşımlar bizi ilgilendiren durumlar değil.
Hocam Koray Hacaya bir şey demek haddimize değil ama Prof. Ekimini görmek lazım ben gidip 1.75 euro verip öyle sere serpe kendimi emanet etmezdim diyorum bunu neden anlatamadım...yada anlayamadınız şaşkınım...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 03 Aralık 2018, 22:55:19 »
Hocam Koray Hacaya bir şey demek haddimize değil ama Prof. Ekimini görmek lazım ben gidip 1.75 euro verip öyle sere serpe kendimi emanet etmezdim diyorum bunu neden anlatamadım...yada anlayamadınız şaşkınım...

bu şekilde söyleseydin seni anlardım ama sen bu şekilde söylemedin yada yanlış anlattın neyse tabı ki katılıyorum ekimlerini görmek lazım ve zaten koray hoca da giricektir ekimlere alp hoca ile uzun süre  artık bunun hesabını gidip ektiricek arkadaşlar yapar sorar öğrenir
Global Moderator

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #27 : 03 Aralık 2018, 22:56:49 »
greft basi 0,75cent daha ucuza kaba hesapla 2000+€ daha uygun fiyata olacak ekimler hemde koray hoca garantisinde .

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 03 Aralık 2018, 23:06:36 »
greft basi 0,75cent daha ucuza kaba hesapla 2000+€ daha uygun fiyata olacak ekimler hemde koray hoca garantisinde .
Dacia da Renault garantisinde 🤣

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 03 Aralık 2018, 23:10:03 »
İoh olayından sonra anladıkki koray erdoğanın sadece  öğretmesi ile bir şeyler olunmuyor yani o yüzdendir ki bence alp bayramoğlunun öncelikle  bir sonuçlarını görmek lazım daha sonra fiyat konusu tartışılabilir.

Facebook Twitter Instagram