Gönderen Konu: Prof.Dr.Alp Bayramoğlu Asmed  (Okunma sayısı 25171 defa)

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Prof.Dr.Alp Bayramoğlu Asmed
« Yanıtla #45 : 06 Ocak 2019, 04:54:08 »
Koskoca hoca nın yanında biz kimiz dostum
Öyle deme abi bence piyasadaki çoğu kasaptan walla daha iyi yaparsın öyle bi duruma gelmişki adamlar YouTube dan video izleyip asıl mesleği bambaşka birsey  olan kişiler saç ekiyor buda malasef ortalıkta bi ton bilgi kirliliğine yol açıyor herkes kendi tanıdığıni övüyor.

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 06 Ocak 2019, 04:56:56 »
Öyle deme abi bence piyasadaki çoğu kasaptan walla daha iyi yaparsın öyle bi duruma gelmişki adamlar YouTube dan video izleyip asıl mesleği bambaşka birsey  olan kişiler saç ekiyor buda malasef ortalıkta bi ton bilgi kirliliğine yol açıyor herkes kendi tanıdığıni övüyor.

Doktor beyde bu arada herkese hayırlı ugurlu olsun bütçesi kısıtlı arkadaşlar için büyük fırsat fark 0.75 olabilir ama bunu 5 bin grefte çarparsak büyük fark yaratıyor ben hocanın da iyi ekimler yapacağına eminim illerdeki süreçte muhakkak paylaşımlar olacaktır kendini ispatlarsa bence süper ötesi birsey olur

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #47 : 06 Ocak 2019, 20:55:57 »
ben aralik sonu koray hocada ekim yaptirdim, ekim öncesi son konsültasyon sac cizgisi vesayrede koray hocayla birlikte alp hocada vardi .
yani hersey asmed güvencesinde koray hocanin kontrolünde .

zaten sistem kurulmus hersey okadar profesyonel, tüm calisanlar yaptiklari islerinin meslek sahibi.
her hastanin özel danistigi herzaman görüstügü tüm operasyon boyunca yanindan ayrilmayan  bir hasta bakicisi  var , eger siz yabanci iseniz sizin anadiliniz ingilizce, fransizca, almanca , skandinav  vesayre fark etmiyor . size özel tüm sürec boyunca sizinle ilgileniyor. bu kisilerde hepsi hemsire yani saglik meslek sahibi .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 08 Ocak 2019, 11:38:20 »

Araştırmak ayrı şey yapmak çok ayrı bu merkezlerin artmasının en büyük sebebi araplar ve araştırma yapmayı akıl edemeyen hasta potansiyeli bizim görevimiz forumla insanlara ulaşıp bilgilendirmek bunuda iyi yapıyoruz hepsi bu:)
Global Moderator

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 08 Ocak 2019, 17:43:40 »
ben aralik sonu koray hocada ekim yaptirdim, ekim öncesi son konsültasyon sac cizgisi vesayrede koray hocayla birlikte alp hocada vardi .
yani hersey asmed güvencesinde koray hocanin kontrolünde .

zaten sistem kurulmus hersey okadar profesyonel, tüm calisanlar yaptiklari islerinin meslek sahibi.
her hastanin özel danistigi herzaman görüstügü tüm operasyon boyunca yanindan ayrilmayan  bir hasta bakicisi  var , eger siz yabanci iseniz sizin anadiliniz ingilizce, fransizca, almanca , skandinav  vesayre fark etmiyor . size özel tüm sürec boyunca sizinle ilgileniyor. bu kisilerde hepsi hemsire yani saglik meslek sahibi .

akşamcı hocam koray erdoğanın kendı tasarladığı robot ile analiz yapıldımı sana? yapıldıysa nasıl bir cihaz kısaca detay yazabilirmisin ?

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 10 Ocak 2019, 13:22:11 »
akşamcı hocam koray erdoğanın kendı tasarladığı robot ile analiz yapıldımı sana? yapıldıysa nasıl bir cihaz kısaca detay yazabilirmisin ?

yapildi dostum , robot yaklasik 10-15 dakkika sürdü sabit sekilde oturmak gerekiyor.
robot kafadaki tüm sacli bölgeleri otomotaik olarak scan yapiyor cm2 nekadar kök kacli kök oldugunu hemen hesapliyor, ayni anda karsida duran ekranda direk scan yapilan yerin resmi sabitlenip gösteriliyor.
böylelikle hem kapasite hesaplaniyor hemde hangi bölgeden nekadar nasil alim yapilabilenecegi hesaplaniyor.

daha önceki ekimimde micromotor ile alim yapildigi icin ve hicte homojen yapilmadigi icin farklilik vardi , böylelikle benim alim hesaplanip orantisiz alani homojen hale getireceklerini söylediler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 11 Ocak 2019, 10:29:49 »
Koray hoca ve dilek hanım Alp hocaya Saç ekiyor şimdi gördüm hayırlı olsun güzel biz ön cizgi olmuş planlama:)) umarım sürecini bizimle paylaşır :p
Global Moderator

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 11 Ocak 2019, 11:32:46 »

yapildi dostum , robot yaklasik 10-15 dakkika sürdü sabit sekilde oturmak gerekiyor.
robot kafadaki tüm sacli bölgeleri otomotaik olarak scan yapiyor cm2 nekadar kök kacli kök oldugunu hemen hesapliyor, ayni anda karsida duran ekranda direk scan yapilan yerin resmi sabitlenip gösteriliyor.
böylelikle hem kapasite hesaplaniyor hemde hangi bölgeden nekadar nasil alim yapilabilenecegi hesaplaniyor.

daha önceki ekimimde micromotor ile alim yapildigi icin ve hicte homojen yapilmadigi icin farklilik vardi , böylelikle benim alim hesaplanip orantisiz alani homojen hale getireceklerini söylediler.

Akşamcı teşekür ederim bilği için

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 11 Ocak 2019, 11:34:10 »
Koray hoca ve dilek hanım Alp hocaya Saç ekiyor şimdi gördüm hayırlı olsun güzel biz ön cizgi olmuş planlama:)) umarım sürecini bizimle paylaşır :p

Şimdi süper oldu Hastalarını hem piskolojik hem de süreç olarak daha iyi anlayacak hoca :) ekim planlamasını eleştirmek isteriz paylaşırsa hoca :S
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2019, 11:47:02 Gönderen: Nhympex »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 28 Ocak 2019, 14:03:46 »
Yeni Asmed

Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 26 Temmuz 2019, 15:53:07 »
Güncel fiyat

Dr koray Erdoğan 2’5 euro

Asmed ekibi ( Al hoca ve Dilek hoca) 1.4 euro

Fiyatlar bu şekilde
Global Moderator

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 27 Temmuz 2019, 20:30:30 »
Güncel fiyat

Dr koray Erdoğan 2’5 euro

Asmed ekibi ( Al hoca ve Dilek hoca) 1.4 euro

Fiyatlar bu şekilde
Alp hoca 1.75 euro du düştü mü?

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 27 Temmuz 2019, 22:21:00 »
Yav bu ataşehirde olan asmed mi öyleyse çok yakın bana

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 27 Temmuz 2019, 23:03:53 »
Alp hoca 1.75 euro du düştü mü?

Evet dostum
Global Moderator

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 29 Temmuz 2019, 22:21:42 »
Evet dostum

Hintell baskan , drAlp ve Dilek hoca greft basi 1,40€ mu?
eger öyleyse Dilek hocaya 3 ekim , koray bey dinlensin :)

Dilek hanim gercekten muhtesem ;)

Facebook Twitter Instagram