Gönderen Konu: Saçını ektirmek isteyip imkanı olmayan arkadaşlar için destek konusu  (Okunma sayısı 4644 defa)

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hesap numaranı buraya yazabılırsın dostum ben kendi adıma az çok bişey göndericem sana umarım yardımı olur 300 tl kadar ozamana kadar imkan olur ise gene yollarım diğer arkadaşlarımızda gönlünden koparsa destek olur umarım. İnşallah saçların çok güzel olur

Niyeti bozup Türkiyede bu işin zirvesi olmuş koray bey ve muttalip beyden birine gidiyorum bu yaşımda risk aldım revizyon ekimi için kredi çektim varımı yoğumu maaşımı bu işe veriyorum bu işin psikolojisi çok başka 1 sene aç gezicem yinede olucak bu iş umarım değer diye düşünüyorum burdada olmazsa başka biyerdede zaten olamaz.ufak gibi gözüken ama benim için şuan çok büyük bir sorun olan bu durumumda yardımcı olacak arkadaşlarada şimdiden teşekkür ederim.

TR08 0011 1000 0000 0056 0431 81
Mert Özaytekin
Finansbank

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
TR08 0011 1000 0000 0056 0431 81
Mert Özaytekin
Finansbank

cglr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
koray erdoğan veya muttalip kesere saç ettirmeyi düşünüyorsun ve bunun için yardım talebin var . Herkesin o doktorlara ektirmek için paraya ihtiyacı var . Yapılacak yardımı makul ve mantıklı bulmuyorum maalesef :(

razzmatazz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Greft başı 3.5 eurodan saç ekimi yaptırmayı düşünüyor ama kalacak yer ve yol parası mı istiyorsunuz sevgili Mert?
İnsan bazen gerçekten hayret ediyor...

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
koray erdoğan veya muttalip kesere saç ettirmeyi düşünüyorsun ve bunun için yardım talebin var . Herkesin o doktorlara ektirmek için paraya ihtiyacı var . Yapılacak yardımı makul ve mantıklı bulmuyorum maalesef :(

Cebimde olan parayla bu işe girişmiyorum.Maaşımın %80ini kredi ödemeye ayırmayı kabul etmiş bu iş için kredi çekip sıkıntıya girmeye razı olmuşum,ki sadece yol ve kalcak yer için yardım istedim böyle bir konu görmesem eş dosttan borç ister yine bulurdum mantıklı olmayan kısmını anlayamadım.Bu benim 2.ekimim olucak revizyon ekimi bu psikolojiyi bilmeyen kimse benim şuanki yaşadığım sıkıntıyı anlayamaz kendimi aşan bir durumun içindeyim ama bu işi bitirmek için herşeyi yapmaya çalışıyorum kendimce burda binlerce tlden bahsetmiyoruz sonuçta ben muttalip beye ekim yaptırıcam hadi beyler pamuk eller cebe demiyorum önceki postlarıda okursanız.Arkadaslar eğer 3000-4000 greftlik bir Ekim olsa dediğiniz doğru . Ama 700 750 greftlik Ekim için herhangi bir merkeze gitsem, ya Ekim yapmaz yada seans ücret olan 6000-7000 lirayı alır ki yine aynı paralara denk gelir.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2018, 13:57:53 Gönderen: Mert35 »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kiminin parası kimin duası.. duacınım kardesim :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

Banada öyle dua etsene :)
Global Moderator

croc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Mert için “neden mutalip hocaya ektiriyorsun, madem o kadar paran var, yardıma ihtiyacın yoktur” diye düşünen arkadaşlar vardır mutlaka, onlar da kendi çapında haklılar ama biraz empati kurmaları daha doğru olur. Bazı insanların tek bir ekim şansı oluyor, bazılarının donör bölgesi yeterli olmuyor, bazılarının ikinci ekimi oluyor ve bu son şanslarını en iyi verim alacakları yerde kullanmak istiyorlar, çok iyi anlıyorum onları. Ben de şu an normal bir ekim merkezinde saç ektirebilirim, ama ikinci ekimim olduğundan, donör bölgem çok iyi olmadığından ve var olan saçlarım ilerde dökülebileceğinden, daha iyi bir yerde ektirmek için para biriktiriyorum ve bekliyorum. Bir insanın kaliteli ve iyi markayı almak istemesi, o insanın zengin olduğu anlamına gelmez arkadaşlar. Kimse sizin kafanıza silah dayayıp da yardım talebinde bulunmuyor, ister ver ister verme, ama adama psikolojik baskı yapmayın burda. Saygılar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
 arkadaşlar gercekten ihtiyacı olmasa mertin başta ben yollamazdım. Kendinize göre haklısınız ama cocuk ne yı varsa vermiş oda borcla bu gönül işidir içinden gelen yollar gerisini kurcalayıp merti de üzmeyelim istemek zordur isteyene alçak gönüllü olmak erdimli davranıştır. Benim için kime gittiği ne yaptığı önemli değil zorda kalan kim varsa ona yardım etmek için uğraşırım bu konuyu da ben açmıştım
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2018, 14:50:34 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
diyelimki 4 bin greft ekildi 4 bin x 3,5 euro: 84 bin tl yapar bee. :o . doğrumu hesapladım..

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Neyi tartisiyoz burda??? Uygun görüp yardim eden eder, etmeyen etmez...  detay ögrenmek isteyen detaylari ögrensin..

Asagidaki hadis bu konularin hassasiyetine atifda bulunuyor...

Peygamberimizin “Sağ Elin Verdiğini Sol El Bilmemeli” hadisi ....

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
diyelimki 4 bin greft ekildi 4 bin x 3,5 euro: 84 bin tl yapar bee. :o . doğrumu hesapladım..

çocuk zaten 1000 greft ektırıcek onuda kredi çekmiş yanı ortada parası yok dostum bızden ıstedıgıde gıdıp gelmek ıcın bır yardım ha çocuk direkte ıstemedı konu açmıştım ben böyle bir durumum var abi ben uyarmıyım diye sordu bende tabı dedım kımse vermese ben gene veririm sıkıntı yok dostlar sıkıntıyı çeken bılır. içinden gelen versin onun dışında kalp kırmak bu durumda kimseye yakışmaz üzerine alınma sen akrep denk geldi buraya yazdım :)
Global Moderator

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Abim senin duan yeter ;D Bu arada anlayış gösteren göstermeyen herkese teşekkür ederim bazı şeyler olduğu kadar artık eksikler gedikler elbet tamamlanır ekimsürecimi baştan sona her zamanki gibi paylaşacağım reviZyon ekimleri bu forumun en büyük eksikliklerinden çok emsal yok çünkü umarım hayırlısı olur artık.

roches14

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ben cok istedim ama maddiyatan dolayi ektiremedim Bolu dan selamlar sevgiler

roches14

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram