Gönderen Konu: Sakallarda seyrelme  (Okunma sayısı 1236 defa)

jerpelea

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sakallarda seyrelme
« : 07 Kasım 2018, 14:42:35 »
İyi günler. Konuyu nereye açacağımı bulamadım fakat belki yardımcı olup fikir verebilecek olur diye konuyu açıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle askerden yeni geldim. 2 hafta oldu. Gördüğünüz sakallar 2 haftalıktır. 1 sene her sabah jiletle tıraş olduktan sonra birazcık sertleşir gürleşir diye beklerken durum bu şekilde. Normalde de sakallarım seyrekti fakat bu durumda neredeyse 2 kat daha seyrek ve cılız sakallarım.

Mercekli ayna ile baktığımda diplerden yeni gelen zayıf sakalları görebiliyorum. 3-4 gündür takip ediyorum çok çok yavaş bir şekilde uzuyorlar.

Acaba sakalların da saç gibi döngüsü var mı ? Neden bazı sakal telleri normal seyrinde uzarken bazıları daha yeni yeni çıkıyor ?
Askerden önce o cılız sakallarda kalındı ve normal şekilde uzuyordu böylelikle sakal bırakmada sorun yaşamıyordum. Şimdi ise komik bir görüntü olmaya başladı.

Trichoplus isimli vitamin hapını kullanmaya başladım dün. 1-2 hafta içinde işe başlayacağım eğer işe başlamayacak olsam uzatırdım ve belki yeni yeni gelen sakallar güçlenirdi, öyle bir şansımda kalmadı. Ne yapayım makineyle 2 numara uzanluğunda tutsam yeni gelen teller güçlenebilir mi ?
Yaş 28 bu arada.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Sakallarda seyrelme
« Yanıtla #1 : 07 Kasım 2018, 18:10:58 »
bir kaç farklı neden olabilir mesala Bıyık kıran ve sakal kıran olabılır
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram