Gönderen Konu: ozzie hair solution avustralya saç çıkarıyormuş  (Okunma sayısı 34105 defa)

Horozkemal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ozzie hair solution avustralya saç çıkarıyormuş
« : 05 Kasım 2018, 22:46:19 »
arkadaşlar ozzie hair solution diye bir ilaç çıkmış.bu hair solution nedir kelliğe çare olup tarihe gömüyor diyorlar .bizim kel bakkal bunu kullanmış adamın kafa tüy tüy olmuş görünce şaşırdım.ankara yenimahallede bir yerden almış adam kendide tam nasıl oldu  bilmiyor eczacı arkadaşının kalfasımı ne tedarik etmiş bla bla .şişesini gösterdi banada alalım dedim bir telefon no verdi aradım neydüğü belirsiz biri çıktı güvenemedim.
bu ozzie hair losyonmudur nedir kullananlar varmı ,yorum yapacak varmı aranızda.aradığım adam 1500 tl fiyat biçti sanki sihirli iksir satıyor D:
kullanıcı içici varmı aranızda arkadaşlar varsa nerden tedarik ettiler ve gerçekten söylendiği gibi işe yarıyormu.alsak kullansak bir yerlerimizden olurmuyuz yoksa sadece saçmı çıkar yokmu bunun düzgün bir satış yapılan bir yeri.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: ozzie hair solution avustralya saç çıkarıyormuş
« Yanıtla #1 : 05 Kasım 2018, 22:52:18 »
ozzie hair solution ?? yeni çıkmış sanırım ilk defa duydum
Global Moderator

Asem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Kasım 2018, 23:55:21 »
Çok pahalı fiyat söylemişler. Diğer konudan daha detaylı takip edebilirsiniz.Gereken bilgiler orada var.

Asem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Kasım 2018, 23:56:44 »
Emr hair solution diğer bir adida ozzie hair solution. Ikiside aynı ilaç.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Kasım 2018, 10:23:24 »
Emr ve ozzie nin farkı nedir ? Aynıysa neden 2 ayrı isimle piyasada ?
Global Moderator

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Kasım 2018, 23:04:20 »
Emr ve ozzi ikiside en kötü hammadeyle ve açık Şişe de satılıyor. Ikisininde insegramda bir çok sayfası var ve 300tl satanda var 750 tl satanda var. Kime ne tutururlarsa satıyorlar. Bedava verseler bile kullanmam. Bu işi en iyi yapan nhs max ve ramadan var. Bunların dışındaki hiç bir solüsyona güvenmeyin

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Kasım 2018, 21:14:40 »
Emr ve ozzi ikiside en kötü hammadeyle ve açık Şişe de satılıyor. Ikisininde insegramda bir çok sayfası var ve 300tl satanda var 750 tl satanda var. Kime ne tutururlarsa satıyorlar. Bedava verseler bile kullanmam. Bu işi en iyi yapan nhs max ve ramadan var. Bunların dışındaki hiç bir solüsyona güvenmeyin

Birde bu ozzie çıktı ,sizin dediğiniz nhs ramadan falan onları kim satıyor,yeri yurdu yokmu bunlarında

Farmess

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 17 Aralık 2018, 00:02:24 »
Arkadaşlar bu ozzie dedikleri başka bir losyonu litre bazında alıp dolum yapıyorlar bu şişelere. Bu şekilde satışını yapıyorlar.
İnanmaya veya tereddütte kalan arkadaşlar varsa,
Instagram: Sac_cikarmasolusyonu yazın. Bu arkadaşlar ilk olarak Tozlu ürün çıkarmışlArdi. Ve nedense Ozzie solusyonda Tozlu ydu. Sonra bunlar Tozsuz ürün çıkardı,aynı renkte ve Tozsuz halde ozzie solüsyon piyasaya sürüldü. Demek istediğim piyasa fiyatı 130-150 lira olan ilacı. İnsanlara 500-1000 lira gibi fiyatla insanlara yediriyorlar

Saguda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 11 Şubat 2019, 01:08:17 »
Arkadaşlar bizzat ben kullandım sonucunu size soyleyim bu losyonu bazı saç ekimcilerde satıyor ama fiyatı 3500 4000 TL'ye veren kazikci saç ekimciler var ben Avustralya da akrabamdan kargoyla yollaytirdim Ölü saclarimin hepsi çıktı saçlarım çok sıklaştı  inanılmaz ve bu ilaç Allah'ın bir mucize si sunuda soyleyim kullandıktan sonra ömür boyu bir daha dokulmuyor saç ekimi ni bitirecek diye bazı saç ekimciler ilacı kotuluyor sakin kanmayin ama bu losyon zor bulunuyor bulabilirseniz orjinalini ucuz fiyata Allah'a sukredin çünkü dökülen saclarinizin hepsi tekrar çıkacak demektir

şekerportakalı

• Full Member
« Yanıtla #9 : 11 Şubat 2019, 23:09:55 »
Gerçekten doğru mu bu dedikleriniz ??

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 14 Şubat 2019, 20:51:31 »
arkadaşlar ozzie hair solution diye bir ilaç çıkmış.bu hair solution nedir kelliğe çare olup tarihe gömüyor diyorlar .bizim kel bakkal bunu kullanmış adamın kafa tüy tüy olmuş görünce şaşırdım.ankara yenimahallede bir yerden almış adam kendide tam nasıl oldu  bilmiyor eczacı arkadaşının kalfasımı ne tedarik etmiş bla bla .şişesini gösterdi banada alalım dedim bir telefon no verdi aradım neydüğü belirsiz biri çıktı güvenemedim.
bu ozzie hair losyonmudur nedir kullananlar varmı ,yorum yapacak varmı aranızda.aradığım adam 1500 tl fiyat biçti sanki sihirli iksir satıyor D:
kullanıcı içici varmı aranızda arkadaşlar varsa nerden tedarik ettiler ve gerçekten söylendiği gibi işe yarıyormu.alsak kullansak bir yerlerimizden olurmuyuz yoksa sadece saçmı çıkar yokmu bunun düzgün bir satış yapılan bir yeri.

Bioxcin ilk çıktığında sizin gibi satıcılar durmadan yeni hesaplar açıp saçı şöyle böyle çıkartıyor diyordu. Hatta biri kendini kurnaz sanıp bu ilacı sakın kullanmayın iğrenç bir şey ,kullanırken alnıma döküldü ,alnımda bir sürü kıl çıktı ,şimdi onu nasıl çözerim yardım diye yazmıştı. Hey gidi günler

Saguda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 17 Şubat 2019, 03:44:04 »

Arkadaşlar Plt ve Fts aynı üyedir bu uyeye inanmayın arkadaşlar her yazısında Ramadan ve nhsmax alın diyor bu işin mucidi Ramadan eczanesidir ve Ramadan dan gelen mailde nhsmax diye bir ilac bulunmamaktadir Nhsmax in sahte oldunu söylemektedir bu Fts kullanıcısı Ramadanin yanına Nhsmax ida katıp onun reklamını yapmak isteyen düzenbaz kişidir Arkadaşlar bu ilacı Ramadan eczanesi dışında almayın ilacin ismi minoxidil %5 finasteride 0.25 dir Ramadan eczanesine mail atıp öğrenin ama kesinlikle Nhsmax Filan almayın sevgiler.

Fts

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 17 Şubat 2019, 09:08:26 »
Arkadaşlar bizzat ben kullandım sonucunu size soyleyim bu losyonu bazı saç ekimcilerde satıyor ama fiyatı 3500 4000 TL'ye veren kazikci saç ekimciler var ben Avustralya da akrabamdan kargoyla yollaytirdim Ölü saclarimin hepsi çıktı saçlarım çok sıklaştı  inanılmaz ve bu ilaç Allah'ın bir mucize si sunuda soyleyim kullandıktan sonra ömür boyu bir daha dokulmuyor saç ekimi ni bitirecek diye bazı saç ekimciler ilacı kotuluyor sakin kanmayin ama bu losyon zor bulunuyor bulabilirseniz orjinalini ucuz fiyata Allah'a sukredin çünkü dökülen saclarinizin hepsi tekrar çıkacak demektir
hintel hocam bu şahsın paylasimlarini takip edermisin..her sayfada paylaşım yapıp sahte solüsyon satmaya çalışıyor  arkadaşlar bu şahsa dikkat edin 

nesqudo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 27 Şubat 2019, 09:39:58 »
bende avusturalyadan arastırıyorum ama aynı isimde bulamıyorum sarguda özelden yardım edermisin bana
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2019, 10:03:27 Gönderen: nesqudo »

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 28 Şubat 2019, 01:10:07 »

Nasıl yani ;D
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram