Gönderen Konu: Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...  (Okunma sayısı 3128 defa)

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...
« Yanıtla #16 : 05 Kasım 2018, 17:42:17 »
Aisha hair'in ekimleri baya güzel sitede şu an aktif 4 ekimi var hepsinin sürecide çok iyi gidiyor bir bak istersen hocam fiyat olarakta çok makul

dostum eyv sağolasın da henüz 4 ekimi var ve sonuçlanmamış dediğine göre, fiyata da çok takılmıyorum ben. Yani sonuç alınmış ekimleri biraz fazla olan, güvenilir ve tavsiye edilen bir yer istiyorum. Şahin Çelik olmaz mı sence?
  • Ekim Tarihi: 23.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi DR. Serkan AYGIN - https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23569.0
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi AGA-K günde 2 tablet (4. kutuda günde teke düştüm) - 6 Ay dolunca bıraktım her şeyi. Sadece Sebamed Dökülme Karşıtı Şampuan kullanıyorum.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 05 Kasım 2018, 17:59:54 »
dostum eyv sağolasın da henüz 4 ekimi var ve sonuçlanmamış dediğine göre, fiyata da çok takılmıyorum ben. Yani sonuç alınmış ekimleri biraz fazla olan, güvenilir ve tavsiye edilen bir yer istiyorum. Şahin Çelik olmaz mı sence?
Hocam Şahin Bey de iyi ama onunda tatmin etmeyen ekimleri revizyona gittiği durumlar var ben gözlemlerimi söylüyorum ekim sıklığı ve 1-2-3 aylık süreçlere göre şu an sitede en iyi ekimler aisha haire ait diyebilirim ben de ekim yaptıralı 50 gün oldu ve orada ektirmedim yanlış anlama ama şu an ektircek olsam düşünürdüm bence çok sık ve temiz iş yapıyorlar 4 ekimi de takip ediyorum sonuçları şimdiden kendini belli ediyor bir görüşmen de fayda var diye düşünüyorum...Forum tabi ki bize çok yardımcı oluyor ama çok ekim yapmak değil marifet ekim başarı yüzdesidir bence... Benimki sadece tavsiye he kendi ekim merkezimi de tavsiye edebilirim ama etik olmaz :D

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 05 Kasım 2018, 18:03:42 »
Hocam Şahin Bey de iyi ama onunda tatmin etmeyen ekimleri revizyona gittiği durumlar var ben gözlemlerimi söylüyorum ekim sıklığı ve 1-2-3 aylık süreçlere göre şu an sitede en iyi ekimler aisha haire ait diyebilirim ben de ekim yaptıralı 50 gün oldu ve orada ektirmedim yanlış anlama ama şu an ektircek olsam düşünürdüm bence çok sık ve temiz iş yapıyorlar 4 ekimi de takip ediyorum sonuçları şimdiden kendini belli ediyor bir görüşmende fayda var diye düşünüyorum... Benimki sadece tavsiye he kendi ekim merkezimi de tavsiye edebilirim ama etik olmaz :D

anladım dostum çok teşekkür ederim.
  • Ekim Merkezi ismi DR. Serkan AYGIN - https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23569.0
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi AGA-K günde 2 tablet (4. kutuda günde teke düştüm) - 6 Ay dolunca bıraktım her şeyi. Sadece Sebamed Dökülme Karşıtı Şampuan kullanıyorum.

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 05 Kasım 2018, 21:14:41 »
Arkadaşlar yarın arayıp Şahin Çelik ten gün alıcam, ekim yaptırmak istediğim alanı da göz önüne alırsak sizce doğru karar veriyor muyum? İstediğim sonucu alır mıyım?
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 07 Kasım 2018, 18:25:35 »
Seni anliyorum.... Acibadem, Ilhan Serdaroglu ve Sahin Celik adaylari... 5000 TL biraz az gibi..... bazi ekim yapanlar greft basi 3,5 Euro veya 2,5 Euro gibi fayis fiyatlardan bahsediyor..... benimde gördügüm kadariyla Sahin Celik iyi is yapiyor......  Serdar Gökrem ve Sibel Ulucandan da fiyat al derim (benim adaylar arasinda bunlar)..... arastir ve karar senin.......

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 07 Kasım 2018, 18:35:28 »
Açıklığın az, donor iyi duruyor. Başarılı bir ekim olabilir. Bütçen yetiyorsa koray erdoğan derim ben. Yetmiyorsa şahin çelik. Fiyatına bakma, genellikle ektiği çıkıyor.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 07 Kasım 2018, 18:58:08 »
Koray Erdogan 2,5 TL greft basina istiyor (yani suan 1 Euro 6,17 TL) bu da greft basina 15,42 TL yapar..... bu saca minimum 1000 greft lazim..... 1000*15,42=15420 TL.... 15420/5000=3,.... yani Koray Erdogan in fiyati bütcemizin 3 kati..... 

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 08 Kasım 2018, 01:05:48 »
Seni anliyorum.... Acibadem, Ilhan Serdaroglu ve Sahin Celik adaylari... 5000 TL biraz az gibi..... bazi ekim yapanlar greft basi 3,5 Euro veya 2,5 Euro gibi fayis fiyatlardan bahsediyor..... benimde gördügüm kadariyla Sahin Celik iyi is yapiyor......  Serdar Gökrem ve Sibel Ulucandan da fiyat al derim (benim adaylar arasinda bunlar)..... arastir ve karar senin.......

inan fiyatlara çok takılmıyorum dostum. elbet öyle 10-15bin ödeyemem, 5 6 7 bin verebilirim. ben sadece bu sitede ektirenlerin sonuçlarına bakıyorum. başarı oranlarına bakıyorum merkezlerin. ama mesela tam birinde karar veriyorum hooop bi bakıyorum çok kötü bi ekimiyle karşılaşıyorum yine burada. ya da google a yazıyorum adını sikayetvarnoktacom da bir sürü şikayeti olmuş hemen vazgeçiyorum. serdar şahin ve antalyadaki serkanesma çifti arasında kaldım şimdilik.
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 08 Kasım 2018, 01:09:00 »
Açıklığın az, donor iyi duruyor. Başarılı bir ekim olabilir. Bütçen yetiyorsa koray erdoğan derim ben. Yetmiyorsa şahin çelik. Fiyatına bakma, genellikle ektiği çıkıyor.

evet hocam açıklık az, ufak bir yere ekim yapılacak sadece. içeri doğru saçlarımdaki zayıflama ilerliyor, ekimden sonra da onları prp ile hayatta tutmaya çalışıcam artık. donörüm gerçekten iyi bence yani aslında çok anlamıyorum ama arka taraftan yani ense tarafından aldırıcam ekilecek saçları, oraya elimi attığımda baya sık ve canlı saçlarım var. başarısız ekimlere bakıyorum genelde donör alanındaki saçları da cansız olanlar. bana mı öyle geliyor bilmiyorum. galiba bu işte doktorun becerisi bir yere kadar, önemli bi kısım senin sahip olduğun donör heralde yanlışsam düzeltin.
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 08 Kasım 2018, 01:10:38 »
Koray Erdogan 2,5 TL greft basina istiyor (yani suan 1 Euro 6,17 TL) bu da greft basina 15,42 TL yapar..... bu saca minimum 1000 greft lazim..... 1000*15,42=15420 TL.... 15420/5000=3,.... yani Koray Erdogan in fiyati bütcemizin 3 kati.....

dostum bence çok para o. ha o parayı vermek bana ergenliğimin zirvesindeki saçlarımı geri getirip bir daha dökmeyecek olsa veririm :) ama şahin çelik ve serdar gökrem ve daha nice uygun fiyatlı başarılı alternatifler varken o kadar para vermem...
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 08 Kasım 2018, 01:14:00 »
Şahin Çelik - Serdar Gökrem - Esma Serkan çifti 3lüsü arasındayım hala. Tecrübeli arkadaşlar ne der bu konuda bana? Önerebilcekleri başka yerler olupta reklama girmek istemeyenler özelden de yazabilir.

Bu saydığım yerlerden birisine ektirirsem ne kazanırım ne kaybederim? Vakti olupta bana izah edebilcek tecrübeli arkadaşlar varsa çok dua ederim.. :)
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 08 Kasım 2018, 01:51:47 »
donör bölgem...
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 08 Kasım 2018, 10:49:21 »
SRCN90.... ben sana suraya git buraya gitme diyemem, herkesin bir sekilde iyi sonucu var... kötü sonucuda kesin vardir..... arastirip, hangisi senin icine siniyorsa oraya git... tabi bütcene göre.... Muttalip Keser ve benzerleri greft basi 3,5 Euro...  Tarkan, Ibrahim Tatlises oraya gitsin... bunlar ispanyol Dr. José Lorenzo nun fiyarlarinda ama adam Avrupa hayat pahaliliginda bu fiyati veriyor... bizimkiler TR kosullarinda bu fivati veriyor...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 08 Kasım 2018, 10:53:51 »
SRCN90.... ben sana suraya git buraya gitme diyemem, herkesin bir sekilde iyi sonucu var... kötü sonucuda kesin vardir..... arastirip, hangisi senin icine siniyorsa oraya git... tabi bütcene göre.... Muttalip Keser ve benzerleri greft basi 3,5 Euro...  Tarkan, Ibrahim Tatlises oraya gitsin... bunlar ispanyol Dr. José Lorenzo nun fiyarlarinda ama adam Avrupa hayat pahaliliginda bu fiyati veriyor... bizimkiler TR kosullarinda bu fivati veriyor...

Lorenzo seni kızdırıyorsa haberimiz olsun :)
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram