Saç Ekimi Sonuçları
Aisha hair'in ekimleri baya güzel sitede şu an aktif 4 ekimi var hepsinin sürecide çok iyi gidiyor bir bak istersen hocam fiyat olarakta çok makul
dostum eyv sağolasın da henüz 4 ekimi var ve sonuçlanmamış dediğine göre, fiyata da çok takılmıyorum ben. Yani sonuç alınmış ekimleri biraz fazla olan, güvenilir ve tavsiye edilen bir yer istiyorum. Şahin Çelik olmaz mı sence?
Hocam Şahin Bey de iyi ama onunda tatmin etmeyen ekimleri revizyona gittiği durumlar var ben gözlemlerimi söylüyorum ekim sıklığı ve 1-2-3 aylık süreçlere göre şu an sitede en iyi ekimler aisha haire ait diyebilirim ben de ekim yaptıralı 50 gün oldu ve orada ektirmedim yanlış anlama ama şu an ektircek olsam düşünürdüm bence çok sık ve temiz iş yapıyorlar 4 ekimi de takip ediyorum sonuçları şimdiden kendini belli ediyor bir görüşmende fayda var diye düşünüyorum... Benimki sadece tavsiye he kendi ekim merkezimi de tavsiye edebilirim ama etik olmaz
Seni anliyorum.... Acibadem, Ilhan Serdaroglu ve Sahin Celik adaylari... 5000 TL biraz az gibi..... bazi ekim yapanlar greft basi 3,5 Euro veya 2,5 Euro gibi fayis fiyatlardan bahsediyor..... benimde gördügüm kadariyla Sahin Celik iyi is yapiyor...... Serdar Gökrem ve Sibel Ulucandan da fiyat al derim (benim adaylar arasinda bunlar)..... arastir ve karar senin.......
Açıklığın az, donor iyi duruyor. Başarılı bir ekim olabilir. Bütçen yetiyorsa koray erdoğan derim ben. Yetmiyorsa şahin çelik. Fiyatına bakma, genellikle ektiği çıkıyor.
Koray Erdogan 2,5 TL greft basina istiyor (yani suan 1 Euro 6,17 TL) bu da greft basina 15,42 TL yapar..... bu saca minimum 1000 greft lazim..... 1000*15,42=15420 TL.... 15420/5000=3,.... yani Koray Erdogan in fiyati bütcemizin 3 kati.....
SRCN90.... ben sana suraya git buraya gitme diyemem, herkesin bir sekilde iyi sonucu var... kötü sonucuda kesin vardir..... arastirip, hangisi senin icine siniyorsa oraya git... tabi bütcene göre.... Muttalip Keser ve benzerleri greft basi 3,5 Euro... Tarkan, Ibrahim Tatlises oraya gitsin... bunlar ispanyol Dr. José Lorenzo nun fiyarlarinda ama adam Avrupa hayat pahaliliginda bu fiyati veriyor... bizimkiler TR kosullarinda bu fivati veriyor...