@kriminal sağolasın hocam .
@nhympex sağolasın , zor bir iş aslında saç ekimi ve yapıcı yorumlar yapmak lazım.saçların dökülmesini bekliyordum minoksili bırakınca ama henüz dökülme yok ,sigarayı bırakıp , prosgar takviyesi ile sanırım şu anki hacmimi devam ettireceğim gibi , 12 ayda daha da güzel olur inş.
@blackman sadece saça yönelik tedaviler yaptım ama evet değişim içinde yaptım bu işi . ekimden sonra prosgara başlayıp dht yi baskıladım bir ay içerisinde böylece yeni kaynaşan kökler dht yüzünden zayıflamadı. ayrıca ilk 2-3 ay kafamı yıkamadan önce sebamed yumuşatıcı losyona sürüp 1 saat bekletip saçlarımı öyle yıkadım.her gün olmak kaydı ile bu şekilde yıkayarak saçlarımı yumuşak tuttum.kafayı yıkarken ileri geri değil pat pat tarzı nokta vuruşlarla ekilmiş deriyi duruladım banyoda.kısacası köklere en ufak zorlamayı yapmadım iyileşme süresince.ayrıca kafaya verilen ilk 7 gün için önerilen uyku yastığını 20 gün boyunca kullandım ( zorluklarına rağmen ).
2. ay prosgarı bırakıp minoksile geçtim ve yararını bayağı gördüm.bir ay önce minoksili bıraktım prosgara geri döndüm .ilk ay minoksil kullanmak kanama olmasına neden olabilir çünkü kökler ilk ay çok hassas , bassanız ölürler pıt diye kan fırlatıp . minoksil kullanmaya başlandıktan sonra ilk 4-5 ay güzel etki gösteriyor daha sonra kullandıkça döngüye sokacaktı saçlarımı ve bu benim işime gelmezdi.prosgar bir hapı 4 e bölüp günde bir parça ve biotin 750 uq. saçlarımı prominox ile yıkıyorum kepeğe iyi geliyor ve kafayı kurutmuyor.ayrıca saça hacim de veriyor.
işte sürecim bu
.