hocam söyleyecek kelime bulamıyorum resmen 20 yaş gençleşmisin, yüz ifaden bile değişmiş hayatına mutluluk kattığı ve birçok şeyi yoluna soktuğu belli oluyor suratından, şu kıl denen meretin
saç ekim hakkında eleştiri olabilecek tek konu bence ön çizgin biraz daha aşağıda, yada su anki haline göre daha düz olabilirdi ama herşeye rağmen muazzam görünüyor
bende ekim yaptırdım 15. günümdeyim aşağı yukarı. önlar full tamam amam verex 1000 ekildi. onlarında yarısı ya çıkar ya çıkmaz. benim icin problem suan vertex. ekim konusunda da 10 günden sonra akışına bıraktım ne fotoğraf çekiyor ne de inceliyorum. yıkamada bile senin gibi bölgesel dokunuslarla köpüklüyorum hala korkuyorum. takviye olarak sadece biotin şampuanı+medobiocomplex kullanıyorum. içinde 2500 biotin birçok vitamin ve saw palmetto özü var dht için.
sormak istediğim şey, fin için ne düşünüyorsun? bir ömür kullanabilir misin? psikolojik olarak etkiledi mi seni? ve en önemlisi cevaplarsan sevinirim, bir gün bıraktığında ekilen saçların dökülmesi gibi bir yıkım yaşayabileceğini düşünüyor musun ve mümkün müdür? bende şok dökülmenin ardından başlama niyetindeyim doğal süreci bozmamak adına.