Gönderen Konu: 1.10.2018 İstanbul çevre hastanesi 4900 greft  (Okunma sayısı 23315 defa)

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 1.10.2018 İstanbul çevre hastanesi 4900 greft
« Yanıtla #151 : 14 Haziran 2019, 21:31:17 »
8 ay oldu işte.finasterit ile biotin kullanıyorum şu anda.uzatıyorum bakalım biraz daha kalınlaşırsa iyi olacak.

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #152 : 26 Haziran 2019, 18:36:22 »
Yeni iş hayırlı olsun kardeşim :) özel mesajla değilde buradan kutlayayım dedim :)

Lacivert

• Full Member
« Yanıtla #153 : 26 Haziran 2019, 19:51:17 »
Kardeşim sonucun maşallah çok iyi
Süreci adeta nakış gibi işlemişsin
Kullandığın ilaçların yan etkisi korkutmadı galiba bende ekimimi yaptım ama ne kullanacağım diye düşünmeye başladım.
Okuduğum başlıklarda, şok dökülmeden bu kadar saç kurtaran görmedim
Ayrıca bunun içinde tebrik ederim

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #154 : 26 Haziran 2019, 22:48:14 »
eyvallah saolasın yunussesat:)

lacivert sağolasın saçları yıkamadan önce bir saat yumuşatıcı losyonda tutmam kurtarmış olabilir ya da minoxil kullanmam. minoksili max 3 ay kullanıp sonra finasa geçebilirsin. yan etkiyi abartıyorlar, aspirinde de öldürür gibi şeyler yazıyor misal ama içip öleni gören olmuş mudur. olasılık vardır ama çok düşüktür. en fazla isteksizlik hissedersen kesersin biter diye düşünüyorum. ekimden sonraki süreç ekim kadar önemli. güzel sonuç için takviye şart.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #155 : 26 Haziran 2019, 23:17:43 »

lacivert sağolasın saçları yıkamadan önce bir saat yumuşatıcı losyonda tutmam kurtarmış olabilir ya da minoxil kullanmam. minoksili max 3 ay kullanıp sonra finasa geçebilirsin. yan etkiyi abartıyorlar, aspirinde de öldürür gibi şeyler yazıyor misal ama içip öleni gören olmuş mudur. olasılık vardır ama çok düşüktür. en fazla isteksizlik hissedersen kesersin biter diye düşünüyorum. ekimden sonraki süreç ekim kadar önemli. güzel sonuç için takviye şart.

Aspirinde de öldürür falan yazmıyordur yahu.. yani aspirin içip psikolojikte olsa libido düşüklüğü , jinekomasti , unutkanlık , kilo alma, depresif bir ruh haline giren duymadım ben.
Asprinin etken maddesi salisilik asit birçok bitkide bulunan özellikle söğüt ağacının özünde bol miktarda karşılaştığımız nerdeyse organik diyebileceğimiz yaklaşık 3000 yıldır insanların kullandığı son 150 yıldır ise aspirin jenerik ismi ile Bayer firmasınca üretilen ilaç.
Proscar , propecia ise prostat kanserlerini tedavi amaçlı finasteride etken maddeden İmal edilen bir kanser ilacı. Etki mekanizması ise testeeteronun Dht(dehidrotestestorana) dönüşümünü inhibe etmek. Bu sebeple kıyaslamayı aspirin ile yapmak çok mantıklı değil. Kullanacak arkadaslar bu kimyasalın ne olduğunu , etki mekanizmasını öğrenip kontrollü (gerekli kan testlerini  karşılaştırmalarını)  yaparak kullansınlar.
Yani aspirin yutar gibi değil.

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #156 : 26 Haziran 2019, 23:39:16 »

Aspirinde de öldürür falan yazmıyordur yahu.. yani aspirin içip psikolojikte olsa libido düşüklüğü , jinekomasti , unutkanlık , kilo alma, depresif bir ruh haline giren duymadım ben.
Asprinin etken maddesi salisilik asit birçok bitkide bulunan özellikle söğüt ağacının özünde bol miktarda karşılaştığımız nerdeyse organik diyebileceğimiz yaklaşık 3000 yıldır insanların kullandığı son 150 yıldır ise aspirin jenerik ismi ile Bayer firmasınca üretilen ilaç.
Proscar , propecia ise prostat kanserlerini tedavi amaçlı finasteride etken maddeden İmal edilen bir kanser ilacı. Etki mekanizması ise testeeteronun Dht(dehidrotestestorana) dönüşümünü inhibe etmek. Bu sebeple kıyaslamayı aspirin ile yapmak çok mantıklı değil. Kullanacak arkadaslar bu kimyasalın ne olduğunu , etki mekanizmasını öğrenip kontrollü (gerekli kan testlerini  karşılaştırmalarını)  yaparak kullansınlar.
Yani aspirin yutar gibi değil.

Bakın insanların anlayamadığı şey şu senin milyonlarca yıllık evriminde bu hormon bir takım fonksiyonlardan sorumlu hale gelmiş sadece dht deil 5alfa reduktaz enzimininse fonksiyonları var. Sen vücuttan bunları elimine edersen endokrin sisteminde birtakım bozukluklara yol açacaksın. Yan etki yok abi yaa piskolojik bunlar diyerekten yanetki görmediğini idda etmek cahillik başka birşey değil. Detaylı tetkik yaptır bakalım ne çıkacak. Benim karşı çıktığım hormonal ilaç kullanipta yan etkisinin olmadığını idda edenlere. Kullanıp kullanmamak tercih meselesi buna itirazım yok sadece yan etki konusunda anlaşamıyorum insanlarla. Sac ekimi süresince kullanmak belki mantıklı ama bir omur kullanacağına kel kal ama sağlıkli ol. Sağlığın değeri paha biçilemez. Şuan insanlar saçını kaybettiği için sağlığına tercih ediyor ama ilerde sağlığınıza kaybedince saçını bile feda eder hale gelecek insan ama malesef bir şeyin değerini onu kaybedene kadar anlamıyoruz

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #157 : 27 Haziran 2019, 08:29:31 »
Finans noktasında arkadaşların eleştirilerine katılıyorum. Bir ömür boyu kullanmak zorunda olduğun ve sac tedavisi için bulunmuş değil kanser tedavisi için bulunmuş bir ilaç. Ve etkileri iyi yada kötü herkesi etkileyecek. Hormon olayı sıkıntı bir olay. Aspirin gibi de masum birşey değil. Tabiki isteyen kullanır isteyen kullanmaz buna hiçbir itiraz yok ama bu finans içeren ilaçları kesinlikle masumlaştırmamak lazım diye düşünüyorum.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 03 Temmuz 2019, 18:49:54 »
9 ay oldu.

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #159 : 03 Temmuz 2019, 19:06:14 »
Trablons sonuç baya iyi olmuş senin en belirgin gelişmeyi hangi aylar arasında gördün?

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #160 : 03 Temmuz 2019, 19:08:59 »
6. ay ile 7 arasında.çıkanlar hafiften kalınlaşmaya başlayınca baya güzel olmaya başlıyor.ama benim şok fazla olmadı hep vardı saçlar ve gittikçe kalınlaştılar.önlere çoklu greft ekmişller mesela benim.herkes tavsiye etmiyor ama aslında olması gereken o bence çünkü ön taraf yeteri kadar kapatıcılık sağlamazdı eğer teklif greftler olsaydı benim önde.bu hali ile bile çok çok aşırı ışık altında  aralıklı görünebiliyor.

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #161 : 03 Temmuz 2019, 21:11:03 »
vayy be cok iyi olmus masallah degismissin kardesim:)

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #162 : 03 Temmuz 2019, 21:18:05 »
eyv komserim sağolasın. ilk zamanlar yoluk tavuk gibi geziyorduk ama değdi gerçekten o çileye :)

dodooo_fb

• Sr. Member
« Yanıtla #163 : 03 Temmuz 2019, 22:12:14 »
Maşallah kardeşim. Çok güzel olmuş. Darısı başımıza

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #164 : 03 Temmuz 2019, 22:16:51 »
Dehşetül vahşet :)

Facebook Twitter Instagram