eyvallah saolasın yunussesat:)
lacivert sağolasın saçları yıkamadan önce bir saat yumuşatıcı losyonda tutmam kurtarmış olabilir ya da minoxil kullanmam. minoksili max 3 ay kullanıp sonra finasa geçebilirsin. yan etkiyi abartıyorlar, aspirinde de öldürür gibi şeyler yazıyor misal ama içip öleni gören olmuş mudur. olasılık vardır ama çok düşüktür. en fazla isteksizlik hissedersen kesersin biter diye düşünüyorum. ekimden sonraki süreç ekim kadar önemli. güzel sonuç için takviye şart.
Aspirinde de öldürür falan yazmıyordur yahu.. yani aspirin içip psikolojikte olsa libido düşüklüğü , jinekomasti , unutkanlık , kilo alma, depresif bir ruh haline giren duymadım ben.
Asprinin etken maddesi salisilik asit birçok bitkide bulunan özellikle söğüt ağacının özünde bol miktarda karşılaştığımız nerdeyse organik diyebileceğimiz yaklaşık 3000 yıldır insanların kullandığı son 150 yıldır ise aspirin jenerik ismi ile Bayer firmasınca üretilen ilaç.
Proscar , propecia ise prostat kanserlerini tedavi amaçlı finasteride etken maddeden İmal edilen bir kanser ilacı. Etki mekanizması ise testeeteronun Dht(dehidrotestestorana) dönüşümünü inhibe etmek. Bu sebeple kıyaslamayı aspirin ile yapmak çok mantıklı değil. Kullanacak arkadaslar bu kimyasalın ne olduğunu , etki mekanizmasını öğrenip kontrollü (gerekli kan testlerini karşılaştırmalarını) yaparak kullansınlar.
Yani aspirin yutar gibi değil.