Gönderen Konu: Hakan Doğanay'ın ekibi 1-2 Ağustos 2018 (2000 saç +1000sakal)  (Okunma sayısı 9771 defa)

must53

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kastettiğim bölgeyi yuvarlak içine aldım ön hat değil fakat hemen arkası evet daha süre vat belkş de gereksiz panik yapıyorum fakat bu merkeze gidip ekimi başarısız bazı  arkadaşlari görünce kaygılanıyorum inşallah böyle olmaz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kaygılanman gerektiricek simdilik bir durum yok dostum hayırlısı olsun
Global Moderator

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bencede şimdilik endişe etmeni gerektirecek bir durum yok dikkatlice beklemeni tavsiye ederim

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gecmis & hayirli olsun....
Stres yapmadan saclarin cikmasini beklemekte fayda var....

iğmay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
EKİM SAHASININ VERTEKS VE  ORTA KISIM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK 105 GÜN ERKEN BİR ZAMAN KAYGILANMAYA GEREK YOK BİRDE İLK EKİMİNİZ SLİT  İKİNCİSİ  DHİ YAPILMIŞ  NE KADAR BİLİMSEL BİLMİYORUM AMA İNTERNETTE OKUMUŞTUM  SEANSLI EKİMLERDE  İLK EKİM İLE İKİNCİSİ AYNI TEKNİKLE OLMASI DAHA İYİ SONUÇ VERİYORMUŞ  AMA DEDİĞİM GİBİ İNTERNETTE HER YAZAN DOĞRU OLMAYA BİLİYOR İNS EKİMİNİZ  KISA SÜREDE SİZİ MUTLU EDER

must53

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sağ olun arkadaşlar teşekkür ederim hepimiz için en iyisi olsun inşallah

must53

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
113.gün arkadaşlar

iğmay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tepede hareketlenmeler hafiften başlamış  gibi inş zamanla daha iyi olacaktır Yanılmıyorsam ikinci ekiminiz ilk ekimde süreç nasıldı?
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2018, 18:18:40 Gönderen: iğmay »

must53

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Açıkçası ön hat olduğu için 5. Ayda net çizgim oluştu. Bu tepe ve öne yakın bölge tamam tepe geç çıkar fakat öne yakın ekilen yerler e aynada bakıyorum bomboş bembeyaz derim sırıtıyor ekibi kesinlikle kötülemem şimdiden çünkü gerçekten zor iş ellerinden geleni yaptılar sağ olsunlar fakat bazı arkadaşların sonucları insanı korkutuyor umarım hepimiz güleriz

iğmay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
6 aya kadar  iyi olacağını düşünüyorum Tepe ekimleri zordur sabrın sonu selamet inş

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Senin baya da saçın varmış, biraz da hareketlenmeler başlamış. Umarım dilediğin gibi olur.

must53

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İnşallah kardeşim herkesin iyi olur emek veriyoruz zaman ve para harcıyoruz artı geri dönüşü yok bu işin ektirecek arkadaşlara tavsiyem iyi düşünüp ektirsinler

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
senın ılk ekım de sanırım donör deki en sağlam greftler kullanılmıstır çok fazla coklu greft yoktur 2 cı ekım de zaten ekilen bölgelere bakılırsa tepe zaten yavasş ilerleyecektir hayırlısı olsun

must53

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İlk ekimde 1li ve 2liler fazlaydı 3lü çok çok az dendi.ikincisinde ise 2li çok varmış tekli epey az dendi. Hayırlısı bekleyelim görelim

Facebook Twitter Instagram