Gönderen Konu: Hakan Doğanay'ın ekibi 1-2 Ağustos 2018 (2000 saç +1000sakal)  (Okunma sayısı 9667 defa)

must53

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar cümleten Merhaba . Yaşım 34 daha önce dr çinik e 2016 yılında 1 seans ekim yaptırdım 2.seansımı da Hakan doğanayın ekibine ekim yaptırdım şimdi yaklaşık 90. Gündeyim ay ay fotolarımı ve ekim öncesi fotolarımı atacağım sizlere ve ektirecek arkadaşlara fikir vermesi açısından .umarım herkes istediği saçlara kavuşur sağlıcakla kalın.

Aşağıdaki fotolarım ekim öncesi fotolardır yani 1. Operasyondan 2 sene sonrası.

kelman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar cümleten Merhaba . Yaşım 34 daha önce dr çinik e 2016 yılında 1 seans ekim yaptırdım 2.seansımı da Hakan doğanayın ekibine ekim yaptırdım şimdi yaklaşık 90. Gündeyim hafta hafta fotolarımı ve ekim öncesi fotolarımı atacağım sizlere ve etktirecek arkadaşlara fikir vermesi açısından .umarım herkes istediği saçlara kavuşur sağlıcakla kalın.
Aynı ekibe 3-4 gün arayla girmişiz gidişat ne ben de merak ettim hocam. fotoları bekliyoruz :)

must53

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şimdi ise doğanay hocanın ekibinin yaptığı fotoları paylaşıyorum

must53

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şimdi ise 90.gün fotolarını paylaşıyorum

must53

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
90.gün

must53

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tepede 50 60 tane uzayan sakallar var başka bir hareket de yok gibi geliyor bana gerçi daha 90.gün  tecrübeli arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çıkışlar için erken, hele vertex için baya erken. Biraz tüylenmeler var ama ciddi ataklar 1,5 ayı bulur.

must53

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada tepeme yaklaşık sakalla saç karışık toplamda 2bin civarı söylendi ve yaklaşık bin greft de tepe önü şakak üstleri

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnşallah dilediğin gibi olur, çok büyük açıklığın yokmuş zaten, tek seansta kapanır umarım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Açıklığınız az degil vertex bölgeside çok zor bir bölgedir özellıkle sizin dökülmeniz gibi bölgeler ve yavaş gider süreç umarım güzel bir sonuç olur hayırlı olsun
Global Moderator

must53

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İnşallah kardeşlerim teşekkürler ilerleyen günlerde gene foto ekleyeceğim umarım herkes istediği saçlara kavuşur

iğmay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Mrb, Emrah Çinik son dönemde popülaritesi artan saç ekimcilerden . Hakan Doğanay da dhi yöntemini gayet başarılı uygulayan hocalardan inş istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız. 90  gün tepe ekimleri için erken 150 gün itibariyle  daha  net yorumlar yapılabilir  kullandığınız ilaç takviyesi   var mı?
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2018, 00:36:07 Gönderen: iğmay »

must53

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Günde 2x,pecia 1 biotin kullanıyorum

iğmay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
procapil içerikli spreyde eklenebilir nacizane  fikrim 1 xpecia 1 revigen 1  biotin sürecinizi destekleyecektir

must53

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Değerli arkadaşlarım yaklaşık 105.günündeyim aynaya baktığımda değişiklik adına bir durum söz konusu değil .tepe bölgesi için konuşmuyorum o zaten zor bir bölge ve geç sonuç veriyor . Kastım ön bölge.bana  hiçbir ilerleme ve çıkış yok geliyor

Facebook Twitter Instagram