2 ay önce forumdan takip ettiğimde bir kişiye karar verdim pazartesi görüştüm Perşembe ve cuma günü 2 seans saç ekimi'mi este cerrahide yaptırdım. Benim içinde biraz ani oldu. Hiç hesapta yoktu sadece bilgi alacaktım
Bugünde kontrole gittim. İki günde 2500 + 2500 toplam 5000 greft ekildiğini söylediler. Bana göre'de 4.400 greft civarındaydı.. Bence çoğu saç ekim yerleri sayıları şişiriyorlar. Alınan greftin resimlerini çektim her kapta 10 sıra her sırada'da 30 adet greft diziyorlar ama saydığımda 26 - 27 -28 civarındaydı ortalama olarak her kapta 260 greft vardı. Şansıma genetik olarak greftlerin yarısı tekli yarısıda çiftli çıktı. Bakalım artık sonuçları 7-8 ay sonra göreceğiz. Ayrıca bazı arkadaşların belirtiği gibi biraz laubalilik olayları var. Orda ekim yapan arkadaşlardan en tecrübelisi ve kanalları açan Kadir abi var iyi bir insandır kendisi. ilk gün kendisi alım ve ekim işini yaptı, ikinci gün başkası alım yaparken ısrarla kadir abinin yapmasını istedim sağolsun kırmadı alım işini ve ekim işininde yarısına kadar bulundu. İlk konuşmamızda ne kadar greft çıkarsa alınacak dediler önce tek gün 3000-3500 planlandı arka bölgenin yarısından 2400 greft çıkınca ertesi güne bıraktık. 4000-5000 greft olması önemli değil sonuçta ne kadar çıkarsa özenle alım yapıyorlar. İki gün 7 şer saat sürdü ekimim. Hemoraji durumu vardı bende kanama olunca işleri çok zorlaştı ama sağolsunlar sabırla işlerini yaptılar. Saç ekim işi bence yüzde 50 tecrübe yüzde 50 de şans. 2 li , 3lü kök çok çıkarsa sonucta 2- 3 x daha iyi olur. 5000 greftin hepsi tek liyse adamların yapacak hiç bir şeyi yok malesef. Sonuç olarak tekli köklerin yarı yarıya olmasından dolayı çok flash bir ekim beklemiyorum sonuçları 7. - 8. aydan sonra göreceğiz artık.