Gönderen Konu: DR. ALP ASLAN (ESTE CERRAHİ ) SAÇ EKİMİ 5000 GREFT  (Okunma sayısı 13759 defa)

bluee_34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2 ay önce forumdan takip ettiğimde bir kişiye karar verdim pazartesi görüştüm Perşembe ve cuma günü 2 seans saç ekimi'mi este cerrahide yaptırdım. Benim içinde biraz ani oldu. Hiç hesapta yoktu sadece bilgi alacaktım :) Bugünde kontrole gittim. İki günde 2500 + 2500 toplam 5000 greft ekildiğini söylediler. Bana göre'de 4.400 greft civarındaydı.. Bence çoğu saç ekim yerleri sayıları şişiriyorlar. Alınan greftin resimlerini çektim her kapta 10 sıra her sırada'da 30 adet greft diziyorlar ama saydığımda 26 - 27 -28 civarındaydı ortalama olarak her kapta 260 greft vardı. Şansıma genetik olarak greftlerin yarısı tekli yarısıda çiftli çıktı. Bakalım artık sonuçları 7-8 ay sonra göreceğiz. Ayrıca bazı arkadaşların belirtiği gibi biraz laubalilik olayları var. Orda ekim yapan arkadaşlardan en tecrübelisi ve kanalları açan Kadir abi var iyi bir insandır kendisi. ilk gün kendisi alım ve ekim işini yaptı, ikinci gün başkası alım yaparken ısrarla kadir abinin yapmasını istedim sağolsun kırmadı alım işini ve ekim işininde yarısına kadar bulundu. İlk konuşmamızda ne kadar greft çıkarsa alınacak dediler önce tek gün 3000-3500 planlandı arka bölgenin yarısından 2400 greft çıkınca ertesi güne bıraktık. 4000-5000 greft olması önemli değil sonuçta ne kadar çıkarsa özenle alım yapıyorlar. İki gün 7 şer saat sürdü ekimim. Hemoraji durumu vardı bende kanama olunca işleri çok zorlaştı ama sağolsunlar sabırla işlerini yaptılar. Saç ekim işi bence yüzde 50 tecrübe yüzde 50 de şans. 2 li , 3lü kök çok çıkarsa sonucta 2- 3 x daha iyi olur. 5000 greftin hepsi tek liyse adamların yapacak hiç bir şeyi yok malesef.  Sonuç olarak tekli köklerin yarı yarıya olmasından dolayı çok flash bir ekim beklemiyorum sonuçları 7. - 8. aydan sonra göreceğiz artık.

bluee_34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR. ALP ASLAN (ESTE CERRAHİ ) SAÇ EKİMİ 5000 GREFT
« Yanıtla #1 : 09 Nisan 2016, 18:22:55 »
greftlerin bir kısmı

Onur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Nisan 2016, 20:58:16 »
Hayırlı olsun hocam, inşallah istediğin gibi olur saçların. Bende burada ekim yaptırmayı düşünüyorum. Ne kadar ücret ödedin ?

bluee_34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 09 Nisan 2016, 21:42:53 »

Teşekkür ederim. 2 seans toplam 6.000 tl ödedim.

alice

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Nisan 2016, 02:33:00 »
Hayırlı olsun

Umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız

bluee_34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Nisan 2016, 23:23:27 »
18. gün resimleri

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 27 Nisan 2016, 00:22:42 »
hayırlı olsun
ekim yaptırmadan önce donör bölgeni atabilir misin
5000 gref çok fazla alım bana göre ilk seferde sağlam demekki donör alanın

bluee_34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Nisan 2016, 21:14:39 »
ekim yaptırmadan önce donör bölgesi

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 30 Nisan 2016, 00:53:01 »
iyi bir gref çıkarmış hoca
saçların siya ve kalın ekilenler tutarsa iyi bir görüntü çıkabilir

2. bir ekim için de 2500 daha çıkar gibi gözüküyor
artık durumun zamana kalmış

bluee_34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 30 Nisan 2016, 08:53:21 »
Arka saçlarım çok kalın ve sert. Ekilen saçlar elime batıyor sanki o derece :) Bu ne derece faydası olur zamanla göreceğiz. Ekilen saçların tutması konusunda %98 garanti veriyorlar. Ayrıca normalde şok dökülme olmadı ama sadece banyoda şampuanla yıkadıktan sonra elime saclar geliyor onun dışında dökülme olmuyor.

supraspinosa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 30 Nisan 2016, 10:19:25 »
Ekiminiz çok güzel olmuş özenle yapıldığı belli oluyor.5000 grefti o kdr temiz bir şekilde cikarmak her ekimcinin yapabileceği bir iş değil. Alp hocanın ekimlerini beğeniyorum çizgi olsun ekim sıklığı olsun donör u fazla hirpalamadan alım yapması olsun her şey çok güzel.ancak alp hocanın ekimleri genelde geç sonuç veriyor ve ekim yaptıran bazı arkadaşlar da ekilenlerin tamamının cikmamasindan şikayetçi.bu iş bünye meselesi mi ekimcinin becerisi mi anlamış değilim.bunye meselesi diyelim ismi saygın ekimcilerin çoğu ekimi başarı ile sonuçlaniyor bünye ile alakali olmadığı anlaşılıyor yani.mantiken düşünürsek de yaptıkları is aynı gibi duruyor kanalı açıp oraya koyuyorlar sonuçta çıkarılan kök dışarda fazla beklemediği sürece kişinin vücudunun kabul etmesine bağlı diye düşünüyorum.bu konuda fikri olan var mı ?

bluee_34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 01 Mayıs 2016, 10:30:34 »
 Bence kişilerin bünyesi ve saç kalitesine bağlı. Benden çıkan saçların kökleri yarısı tekliydi, geri kalanıda çiftli.. Üçlü dörtlü yok denecek kadar azdı.  Toplasan firesiyle birlikte 6000 saç teli yapar. Genelde 3 te 1 oranında tekli greft geri kalanı çoklu çıkıyormuş.  Sonuç olarak çok da iyi sonuç beklemiyorum açıkcası. Açık alan çok çünkü.  Ön tarafa sık ektirdim kapansın diye arka taraf seyrek oldu artık topikle bir şekilde kapatılır. Saç kökününde ne kadarı çoklu tekli önceden bilemezsin ekim zamanı ortaya çıkıyor :) birazda şans işi. Ekim yaptıracak arkadaşlar bence greftler alındıktan sonra kökleri fotoğraflasınlar. Çekinmeyin çekin resimleri, en azından ekimden sonra kafanız rahat olur.

bluee_34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 10 Haziran 2016, 11:01:29 »
2. ay resimleri

supersonic

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 07 Ağustos 2016, 15:57:43 »