Saç Ekimi Sonuçları
Başkan nacizane bir tavsiye olarak söylüyorum. Minox Neden Kullanılmamalı diye bir başlık açıp başa tutturmak lazım. Yazık günah insanlar bulaşıyor minox'a bir şekilde.
Minox kullandığın sürece yararlı bıraktığın an yararından daha çok zarar veriyor. O yüzden illet bir şey . Ama karşı tez olarak "Ben saçlarımı döngüye sokmadan kullanıyorum. Kullandıgım ve bıraktıgım zamanı ıyı ayarlıyorum" dıyen de var o konuda bilgisi olan yazarsa aydınlatmış olur.
Komiserim ben senin bu yazdığını aynen doktora sormuştum bak aynı neredeyse bana cevabı bıraktğında daha kötü yapmaz ilk günden de geriye gidersin arada kullandığın zaman diliminde dökelecek olan saçlarında dökülür buda seni daha kötü yaptı psikolojisine sokar dedi bence bu dediği daha mantıklı...
Agresif dökülme yapıyor bunu nasıl açıklıyor ? Agresif dökülme dışında kafama yatardı ama hala yatmadı açıkçası. Biraz farazi rakamlar olacak ama normalde 2-3 senede dökülecek saçları 6 ay mınox kullanıp bırakırsan 8 ayda dökmüş olabilirsin.
Esthemylife da hair forte sprey veriyorlar buda minoxa benzer bişeymi?
Kullanmayin arkadaşlar bende faydasindan çok zararınıi gördüm diyebilirim gerçektenSaç çıksın derken eldeki dende oldum yada ben yanlış kullandım oda olabilir bilmiyorum ama araştırınca çoğu büyük doktor tavsiye ediyor ben de tam olarak olaya Fransız kaldım diye bilirim bu foto 2016 ortalarına doğru çekildi ve şuan ki durumumda forumda mevcut bakıp siz karar verin 1 sene içinde yüzde 60-70 kaybettim diyebilirim