Alimcilik oynamıyorum, üslubunuz hoş değil. Ayrıca, öyle saçma bir argümanla konuşuyorsunuz ki inanın cevap vermek dahi gelmiyor içimden. Şimdi şöyle söyleyeyim size: İki çocuk konuşuyor, biri boş masanın üzerinde elma olduğunu söylüyor, diğeri ise olmadığını söylüyor. Burada, boş masada elma olduğunu söyleyen çocuk mu masada elma olduğunu kanıtlamalı, yoksa boş masada elma olmadığını söyleyen çocuk mu kanıtlamalı? Elbette boş masada elma olduğunu iddia eden çocuk kanıtlamalı. Var olduğunu söyleyen siz olduğunuz için bunu kanıtlamak görevi size düşer, bu saçma ad hominem argümanınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Şimdi işin felsefi boyutuna, din boyutuna da girerim ama buna ne hâlim var ne de fayda getirir. Emekli Kel adlı arkadaş da kusura bakmasın, niyetim kimseyi kırmak değil.
Benim de sana ve saçma mantığına cevap veresim gelmiyor ama vermezsem de şimdi olmaz.
Elma ile tanrıyı nasıl tek örneğe soktun anlamadım. Biri somut diğeri gayba ait. Çocuk gibisin.
Ayrıca ben tanrının varlığını istediğim dinin kaynaklarını kullanarak önüne milyon tane sebep sunabilirim. Hepsini çürütmen gerek ki bu da mümkün değil.
Ben miyim ad hominem yapan?
"ArApLaRiN MaSAlLari Moruq" diyen kimdi yahu?
Gözüne öyle geliyor ki dışına vurmuş.
1 Terbiyeli ve ahlaklı arabı 100 ahlaksız ve cahil Turke değişirim. Irkın bir önemi yok.
Doğru dururken sen insanların dinine laf at "bu benim realize bakış açım" diye bir şey uydur, tepki gelince şöyle böyle.
Ben bir şey demesem yarın 2 tık fazlaya kaçacaksın terbiyesizliğinde. Yedirmem kardeşim kimseye dinimi.