Saç Ekimi Sonuçları
Estefirullah canım benimBen tüm günahlarını alırım sırtıma Sen iç ama bensiz olsunBak vallaha kendime ait profil yapacaktım ama bir türlü kabul etmiyor. Bir hatadan bahsediyor pek anlamadım. Bende bu avatarı seçtim. Tamamen tesadüf ya i olaylarla kişilerle uzaktan yakından alakam olduysa kel kalayim
Hocam alkolsüz kafa yapıcı maddelerden tüttürsek? Günahı çok mudur?“Ottur günahı yoktur” derler ama doğrumu bilemedim?
O söylese içecek miyiz yani?
Onun hatrı için dağlar delinirGel gör ki Yaradan için candan geçilir 🙏
dınodin günah olmasa gelişine bi 70 lik gömerdim dıyor 2 de cila bira:D
Ne kadar acı ya öğretmen gibi kutsal bir meslek icra edemeyip başka meslek yapmak zorunda kalmak hem de o kadar cahil ve bilgisiz insan varken okuma oranının bu kadar düşük olmasına ramen gerçekten üzülüyorum ülkem için. Bana göre dünyadaki en önemli mesleklerden biri öğretmemlik insan yetiştiriyorsun daha önemli ne olabilirki.Elektrik elektronik mühendisliği öğrencisi iken bırakıp ilköğretim matematik öğretmenliği kazandim. öğrenciyiz bakalım
İlköğretim matematik öğretmenliği öğrencisiyim. Daha önce ingilizce elektrik-elektronik mühendisliği okuyordum sarmadı bıraktım
Türkiye'de hiç olmadığı söylenilen bir kavramı sağlamak için kendi çapımızda takılıyoruz.Öğrencilik yillarimda ne okuyorsun sorusuna heyecanlı bir sekilde hukuğhk deyisim geldi güzel günlerdi