Saç Ekimi Sonuçları
Girenleri görüyoruz duyuyoruz ara sıra tabi yoğunluk vardır bence de .özel uçuş okulları var İstanbul da bir kaç tane ama 60 bin dolardı en son seneliği hatırladığım tabi bir de mezun olunca iş bulabilirmisin o var google den araştırırsan okulları görürsün. ing çok iyi seviyede olması gerek ayrıca
Belki sızın yanınızda küçük kalacağız ama simit satıyorum
aranıza bı kac ay once katıldım. çok sevdim buraları. herkes samimi bir şekilde yazınca ben de yazmak istedim. bakanlık denetim elemanıyım ben de. ayın 15'ini bekleyen 657'li. Herkesin işi gücü rast gelsin.
Alıntı yapılan: seserim0611 - 20 Haziran 2019, 01:14:24Belki sızın yanınızda küçük kalacağız ama simit satıyorumEmeğiyle para kazanan kimse küçük kalmaz başımızın tacısın kardeşim allah hayırlı işler nasip etsin.
Alıntı yapılan: seserim0611 - 20 Haziran 2019, 01:14:24Belki sızın yanınızda küçük kalacağız ama simit satıyorumestagfurullah abi o nasıl söz. emek kutsaldır.
Alıntı yapılan: Hintell - 20 Haziran 2019, 19:21:32Alıntı yapılan: seserim0611 - 20 Haziran 2019, 01:14:24Belki sızın yanınızda küçük kalacağız ama simit satıyorumEmeğiyle para kazanan kimse küçük kalmaz başımızın tacısın kardeşim allah hayırlı işler nasip etsin.Masabaşında mesai harcayan yada elinde portakal suyuyla uçan ... belkide estetik kaygısı sebebi bile zayıflamayı çok istedigi halde koşubandında 3km yol yürümeye üşenen bizler büyük, nasibini çıkarmak İçin sabah 4 te kalkıp gün boyunca 80kg yük ile günde 15km yürüyen simitçi küçük kalacak? Yok patron öyle bişy... açlıktan ölmüyor isek, yiyecek ekmek giyecek kıyafet içicek su bulabiliyor isek buna sebep olanlar EMEKÇİLER Dİr. Kazancının küçük olması yaptıgın işin küçük olduğu anlamı taşımaz.
Güzel forum. Herkesi samimi ve kaliteli görünce bende yazmak istedim. Öğretmenim. Özel bir kurumda özel eğitim öğretmenliği yapıyorum.