Gönderen Konu: Forum Ahalisi Ne İş Yapıyor?  (Okunma sayısı 32508 defa)

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Forum Ahalisi Ne İş Yapıyor?
« Yanıtla #90 : 17 Mayıs 2019, 14:49:05 »
Girenleri görüyoruz duyuyoruz ara sıra tabi yoğunluk vardır bence de .özel uçuş okulları var İstanbul da bir kaç tane ama 60 bin dolardı en son seneliği hatırladığım tabi bir de mezun olunca iş bulabilirmisin o var google den araştırırsan okulları görürsün. ing çok iyi seviyede olması gerek ayrıca
  Kardeş sen nasıl pilot oldun ? Mesleğinden dolayı özel hayatının sosyal hayatının kısıtlandığını düşünüyor musun ? Biraz  bu yönde olumsuz yazılar var internet sayfalarında.
  Hintell yine döktürmüş adam her şeyi araştırmış. 62.500 doları duyunca o parayla koray erdoğana kaç tane ekim yapılır hesapladım istemsizce :)

seserim0611

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 20 Haziran 2019, 01:14:24 »
Belki sızın yanınızda küçük kalacağız ama simit satıyorum

mataramasuko1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #92 : 20 Haziran 2019, 12:44:22 »
aranıza bı kac ay once katıldım. çok sevdim buraları. herkes samimi bir şekilde yazınca ben de yazmak istedim. bakanlık denetim elemanıyım ben de. ayın 15'ini bekleyen 657'li. Herkesin işi gücü rast gelsin.

mataramasuko1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #93 : 20 Haziran 2019, 12:51:33 »

estagfurullah abi o nasıl söz. emek kutsaldır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 20 Haziran 2019, 19:21:32 »

Emeğiyle para kazanan kimse küçük kalmaz başımızın tacısın kardeşim allah hayırlı işler nasip etsin.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 20 Haziran 2019, 19:22:31 »
aranıza bı kac ay once katıldım. çok sevdim buraları. herkes samimi bir şekilde yazınca ben de yazmak istedim. bakanlık denetim elemanıyım ben de. ayın 15'ini bekleyen 657'li. Herkesin işi gücü rast gelsin.

Eyvallah kolay gelsin hocam sizede
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 20 Haziran 2019, 19:27:51 »

Emeğiyle para kazanan kimse küçük kalmaz başımızın tacısın kardeşim allah hayırlı işler nasip etsin.

Masabaşında mesai harcayan  yada elinde portakal suyuyla uçan ... belkide estetik kaygısı sebebi bile zayıflamayı çok istedigi  halde koşubandında 3km yol yürümeye üşenen bizler büyük, nasibini çıkarmak İçin sabah 4 te kalkıp gün boyunca 80kg yük ile günde 15km yürüyen simitçi küçük kalacak? Yok patron öyle bişy... açlıktan ölmüyor isek, yiyecek ekmek giyecek kıyafet içicek su bulabiliyor isek buna sebep olanlar EMEKÇİLER Dİr. Kazancının küçük olması yaptıgın işin küçük olduğu anlamı taşımaz.

seserim0611

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 20 Haziran 2019, 21:35:16 »

eyvallah çok sağol hintel hocam.

seserim0611

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 20 Haziran 2019, 21:35:46 »

estagfurullah abi o nasıl söz. emek kutsaldır.
eyvallah çok sağol.

seserim0611

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 20 Haziran 2019, 21:45:02 »

Masabaşında mesai harcayan  yada elinde portakal suyuyla uçan ... belkide estetik kaygısı sebebi bile zayıflamayı çok istedigi  halde koşubandında 3km yol yürümeye üşenen bizler büyük, nasibini çıkarmak İçin sabah 4 te kalkıp gün boyunca 80kg yük ile günde 15km yürüyen simitçi küçük kalacak? Yok patron öyle bişy... açlıktan ölmüyor isek, yiyecek ekmek giyecek kıyafet içicek su bulabiliyor isek buna sebep olanlar EMEKÇİLER Dİr. Kazancının küçük olması yaptıgın işin küçük olduğu anlamı taşımaz.
çok sağol hocam..

seserim0611

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 20 Haziran 2019, 21:47:54 »

keşke herkes sizin gibi olsa insan olsa adam olsa daha doğrusu bana insanlar fark ediyorum küçük aşağılayıcı gözlerle bakıyor bazıları. Ama en azından kimsenin eline bakmamak için ekmeğimi çıkarmaya çalışıyorum. Bir insanın.kardesi ki kendisi veteriner o bile bana aşağılayıcı gözlerle bakıyor küçük görüyor. Diyecek laf yok.

chainlift

• Full Member
« Yanıtla #101 : 21 Haziran 2019, 13:53:44 »
hocam seni küçük gören aynaya baksın.

Gokhan5234

• Jr. Member
  • **
  • gokhan5234
« Yanıtla #102 : 22 Haziran 2019, 00:36:15 »
Evine helal ekmek götüren her iş kutsal ve her iş büyük tür hocam  kesinlikle gururduymanlazim evlatlarına  helal para ile baktığın icin
gokhan5234

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #103 : 23 Haziran 2019, 00:44:34 »
Güzel forum. Herkesi samimi ve kaliteli görünce bende yazmak istedim. Öğretmenim. Özel bir kurumda özel  eğitim öğretmenliği yapıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 23 Haziran 2019, 14:27:33 »
Güzel forum. Herkesi samimi ve kaliteli görünce bende yazmak istedim. Öğretmenim. Özel bir kurumda özel  eğitim öğretmenliği yapıyorum.

Öğretmenlik en kutsal ve saygıyı hak eden meslektir geliceğimizin mimarısınız iyi ki varsınız.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram