Gönderen Konu: Forum Ahalisi Ne İş Yapıyor?  (Okunma sayısı 32467 defa)

Derinmai

• Jr. Member
  • **
Ynt: Forum Ahalisi Ne İş Yapıyor?
« Yanıtla #61 : 03 Mayıs 2019, 00:36:02 »
Yerbilimleri mühendisiyim. Yıllar önce aracımın koltuklarını deri kaplatmak için İstanbul Anadolu yakasında bir yerle anlaştım. Sabah aracımı bıraktım akşam geç saatte teslim alırken firma sahibiyle koyu bir sohbete girdik. "Bu işlere nasıl girdin" dedim. Birgün aracının koltuğunu deri kaplatmış ve iş hoşuna gitmiş. Ondan sonra da o işi girmiş ki ben işi yaptırdığımda piyasada en bilinen yerlerden biriydi. Demem o ki; bu saç ekim işinde madem böyle çok paralar dönüyor, müşteri olarak tüm beklentileri biliyoruz ve sektörün de durumu ortada girsek mi ne? :-)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 03 Mayıs 2019, 00:50:50 »
Şu an çalışmıyorum, 2 çocuk bakıyorum :)

Kardeşim allah yardımcın olsun
Global Moderator

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 03 Mayıs 2019, 00:58:51 »
@derinmai hocam olabilir bak ama sermaya gerekir merkezi açmak ve aletler için.
ben sağlık okudum , ekim personellerinden biri olurum  :)

Derinmai

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #64 : 03 Mayıs 2019, 01:41:02 »
Tabii, havalı bir muhitte ondan da havalı bir isimle klinik açmak için ciddi para lazım. Çok ortaklı bir girişim olursa risk ve mali külfeti de o oranda düşer. Hastane ortamında ekim diyorlar ama örneklersek benim ekimimde bulunduğum oda sanırım bir yandan da hastane personelinin soyunma odası olarak kullanılıyordu. Habire birileri odaya girip önce özür dileyip dolaplarından birşeyler alıyor, dolaplarına birşeyler koyuyor sonra da "kolay gelsin" deyip gidiyorlardı. Kendimi öyle kötü hissetmiştim ki kendi kendime "demek ki merdiven altı ekim dedikleri buymuş ben neye bulaştım Allahım" deyip kaçasım gelmişti. Tabi ensemden sökülmüş kılları gazlı bezlerin üzerinde bırakıp gitmez olmazdı, o yüzden duruma sessiz kaldım :)  Hasta psikolojisi çok önemli, hastanın kendini güvende hissetmesi çok önemli. Hijyensiz bir ortamda bu iş yapılıyorsa isterse adres nişantaşı, bağdat caddesi, suadiye olsun boş.

gokhan35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 03 Mayıs 2019, 04:57:39 »
Bende ekim merkezi açmayı planlıyordum yeterli bütçem var ama kazandığımız para bi yana insanların hayallerini elinden almak var bide. Böyle bi işe gireceksek ekip uzman olmalı, olsada ne kadar güvenebilir başarılı olabiliriz. Türkiye'nin en iyi merkezlerinde bile nekroz gibi olaylar oluyor. En iyisi kendi işimizi yapmak Uluslarası Reklamcılık :)

Derinmai

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #66 : 04 Mayıs 2019, 02:06:39 »
.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2019, 18:14:27 Gönderen: Derinmai »

gokhan35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 04 Mayıs 2019, 15:44:29 »
Ben herhangi bir şirketin veya kuruluşun reklamını yapmıyorum Mobile Advertising şirketi kurduğumuz bazı ülkelerde Hollanda, Almanya, Kolombiya vs. CPA reklamlarıyla insanlara kazanç yolu sağlıyoruz. Beni tanımadan yaptığım işi bilmeden saçma sapan yorum yapmayalım. Tekrar söylüyorum herkes bildiği işi yapmalı, Ekim merkezi bir şekilde açılır ama umut tacirliğinden başka bir şey değil.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 07 Mayıs 2019, 22:11:56 »
Beni forumdan tanıyorsunuz zaten arkadaslar. Ne iş yaptığım bilinsin istemiyordum ama sonuçta aile olduk . Gizleyecek birsey olduğunu düşünmüyorum. Ekim merkezim var , günde 20+ hasta alıyoruz.. daha çok Arap hasta kabul ediyoruz. 5000 greft altı açıklıklarla ilgilenmiyoruz.
Zor işler öyle herkesin sandıgı kadar parada yok ayda 500 bin ya kalıyor ya kalmıyor:(

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 09 Mayıs 2019, 19:10:47 »
Beni forumdan tanıyorsunuz zaten arkadaslar. Ne iş yaptığım bilinsin istemiyordum ama sonuçta aile olduk . Gizleyecek birsey olduğunu düşünmüyorum. Ekim merkezim var , günde 20+ hasta alıyoruz.. daha çok Arap hasta kabul ediyoruz. 5000 greft altı açıklıklarla ilgilenmiyoruz.
Zor işler öyle herkesin sandıgı kadar parada yok ayda 500 bin ya kalıyor ya kalmıyor:(
gerçektn ne iş yapıyosun merak ettm:)

Yusufertan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #70 : 12 Mayıs 2019, 13:54:48 »
Ben de araniza yaklaşık 2 hafta kadar önce katıldım. Forumun kaliteli ve gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum bundan dolayı emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Mesleğim Turist Rehberliği, yurtdışından gelen misafirlere elimizden geldiğince ülkemizi tanıtmaya çalışıyoruz, genelde uzakdoğulu misafirleri gezdiriyorum. Turizm konusunda soru veya merak ettiğiniz biseyler olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Saglicakla kalın.

Danismankemal

• Full Member
« Yanıtla #71 : 14 Mayıs 2019, 03:57:19 »
Ben de yeni katildim. Amerikada sirketlere teknoloji danismanligi yapiyorum. Forumu dr sibel ulusana ekim yaptiran amerika asilli turk arkadastan ogrendim. Forumu takip etmis zamaninda bana da onerdi.

Rookie

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #72 : 14 Mayıs 2019, 18:55:04 »
Türk hava yollarında pilotum yogun bir dönemden geçiyorum yakında kısmet olursa kaptan pilot olacağım herkese başarılar işinde gücünde kazancında.

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #73 : 14 Mayıs 2019, 23:56:56 »

Allah kolaylık versin en zor seninmiş:(

Kardeşim allah yardımcın olsun

Sağolun, gerçekten zor çocuk bakmak, Allah'tan ücretsiz izindeyim 2 aya kadar işime döneceğim :D
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Gokhan5234

• Jr. Member
  • **
  • gokhan5234
« Yanıtla #74 : 15 Mayıs 2019, 00:05:11 »
Emniyet mensubuyum
gokhan5234

Facebook Twitter Instagram