Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun kardeşim , güzel görünüyor , bazı yerlerde kanlanma fazla olmuş galiba , siyah kabuklar var .[/quote Aynen kardeşim kabuklanma ertesi gün yıkama olmadığı için pıhtılaşmış onun yüzünden 3 kere yıkanma oldu gözenekler açılması için
Merhaba arkadaşlar bugün sac ekim işlemi gerçekleşti sabah 8 de başlandı 14.30 bitti 4100 greft ekildi sac toplana işlemi eda hanım ve ayşegül hanım yaptı on çizgiyi hasan akıl yaptı on kanal açma işleminide hasan bey yaptı ondan sonra ahmet bey devraldi. Iyi bi operasyon geçirdiğimi düşünüyorum. Siz değerli arkadaşlardan yorum bekliyorum herturlu soru ve yoruma açığız hayırlı olması dileğiyle inşallah güzel saçlı günlere
ekim 6 saat sürmüş,ekim ortamı sıkıcımıydı,acı filan varmıydı?
geçmiş olsun ön cizginiz hoşuma gitti bir sorun görünmüyor düzenli temiz bir ekim umarım sonuçta sizi mutlu eder Sağol hintell inşallah istediğimiz sonucu alırız valla bu sac işi beni etkiliyor görüşleriniz için sağol bide takviye olarak ne kullansam etkili olur .
Zaten merkeziniz size her hastasına önerdiği takviyeleri vermiştir bunlara ek olarak bi finasterid kalıyor onuda araştırıp kullanacaksanız kullanırsınız faydası olurmu derseniz çok olur ama araştırın ilacı önce