Gönderen Konu: Tüm Türkiye Donuyoruz  (Okunma sayısı 1201 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Tüm Türkiye Donuyoruz
« : 27 Ekim 2018, 13:26:59 »
"Uyandığımızda güneşi esirgemiyorsa gökyüzü,
Birileri yaşadığımız günlerin bedelini ödediği içindir..."

Türk milletinin başı sagolsun Donarak şehit olan iki Askerimizin mekanı cennet olsun

Çok acı ve kabul edilecek bir durum değil kahramanlarımızın Unutulmaması Adına burda paylaşmak istedim.

Ve inanıyorumki herkes ilikklerine kadar hissetmiştir o soğuk havayı

BEŞİKTAŞ'LI

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Tüm Türkiye Donuyoruz
« Yanıtla #1 : 27 Ekim 2018, 18:59:08 »
Allah rahmet eylesin . Mekanları cennet olsun.

Fakat bu resim gerçek değil temsili bir resim internette çok yayıldı gerçek gibi paylaşılıyor.Askerlerimiz hastanede yaşamını yitirdiler ne yazıkki.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Ekim 2018, 19:35:01 »
Allah rahmet eylesin . Mekanları cennet olsun.

Fakat bu resim gerçek değil temsili bir resim internette çok yayıldı gerçek gibi paylaşılıyor.Askerlerimiz hastanede yaşamını yitirdiler ne yazıkki.
Resim değil FOTOĞRAF Temsili değil GERÇEK hastanede vefat etmediler ne yazıl ki haberlerde öyle söylediklerine bakma...

BEŞİKTAŞ'LI

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Ekim 2018, 19:45:20 »
Resim değil FOTOĞRAF Temsili değil GERÇEK hastanede vefat etmediler ne yazıl ki haberlerde öyle söylediklerine bakma...

BEN gerçek olmadığını düşünüyorum.  Kendini bir uzman çavuş olarak düşün o Şekild e orada yatarmiydin  yoksa üşüme üst düzeylere geldiğinde bir şeyler mi yapardin . Yani soğuktan korunacak bir tepe altı veya bir küçük baraka tarzı bir şeymi insaa  ederdin . Ve bu sirada  birliğin geri kalanı nerede .Nasıl olduğu veya bu resmin doğru olup olmadığı önem li değil .  Önem li olan gercektende  2 askerimizin donarak hipotermi sebebiyle şehit olması. 

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Ekim 2018, 20:13:30 »
Uykuda donarak ölürsün ve hiç bir şey hissetmezsin biraz araştır kardeş yorum yazmadan önce  evet önemli olan orda 2 kişinin ölmesi nedenini de söyleyeyim harekatı planlayanların hava durumunu bilmemesi ve birliğin kar kıyafeti olmaması adamlar hiç uyanamayacakları bir uykuya dalmışlar tek teselll acı duymadan rüya görür gibi göçüp gitmeleri allah mekanlarını cennet etsin...

BEŞİKTAŞ'LI

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Ekim 2018, 00:42:00 »
Askerlerin  videosu var öncesinde soğuğu anlattıkları hayta dönemezsek  hakkınızı helal edin diyor . Sonrasında o soğukta gidip bu şekilde yatacak değiller sanırım. Neyse uzatmayalim benim fikrim bu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Ekim 2018, 02:05:31 »
Resim gerçek mi bilmiyorum ama içim çok acıdı bu duruma lanet ettim ayrı konu allah ailelerine sabır mekanlarını cennet ettsin parası olanın askere gitmediği bu devirde askerimiz donarak ölüyor insanın zoruna gidiyor
Global Moderator

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Ekim 2018, 10:30:05 »
Çok üzücü bir olay mekanları cennet olsun

Facebook Twitter Instagram