Gönderen Konu: İktidarsızlık ve ilaç!!!  (Okunma sayısı 4237 defa)

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İktidarsızlık ve ilaç!!!
« : 26 Ekim 2018, 23:38:45 »
Arkadaşlar selamlar, bir hafta kadar önce xpecia erkek tabletten bir adet aldım ve o günden beri 7 gündür penisimde sertleşme sağlayamıyorum, partnerimleyken de tam sertleşme sağlayamadım, sizde herhangi bir ilaçta böyle bir etki oldu mu ve kaç gündü geçti? :-\

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: İktidarsızlık ve ilaç!!!
« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2018, 23:50:23 »
Arkadaşlar selamlar, bir hafta kadar önce propecia erkek tabletten bir adet aldım ve o günden beri 7 gündür penisimde sertleşme sağlayamıyorum, partnerimleyken de tam sertleşme sağlayamadım, sizde herhangi bir ilaçta böyle bir etki oldu mu ve kaç gündü geçti? :-\

Eğer plasebo etkisi değilse böyle bir sıkıntı yaşıyorsanız bence ilacı almayı şimdiden kesin. Bende hatrı sayılır zamandan beri finasterid kullanıyorum sizin yaşadığınız problemleri yaşamadım.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Ekim 2018, 00:07:13 »
hemen kestim zaten bir ürolog ile de görüştüm hormon testi yaptırdım ancak sonuclar salı günü çıkacak baya endişeliyim

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 27 Ekim 2018, 00:35:52 »
hemen kestim zaten bir ürolog ile de görüştüm hormon testi yaptırdım ancak sonuclar salı günü çıkacak baya endişeliyim

1 hafta da hiçbir ilaç size geri dönüşü olmayacak sonuçlar yaşatmaz merak etmeyin.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Ekim 2018, 00:49:10 »
ilginiz için teşekkür ederim. sizce yan etki durumu kaç güne geçer? belki bir yerde denk gelip duymussunuzdur diye soruyorum:)

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Ekim 2018, 00:50:17 »
1 hafta da hiçbir ilaç size geri dönüşü olmayacak sonuçlar yaşatmaz merak etmeyin.
hem zaten bir hafta almadım sadece tek bir adet içtim sonra anında bıraktım, bu da bir şüphe işte, tek hap 23 yaşında spor yapan birisinin cinselliğini nasıl bu şekilde bozabilir ki, başka birşey olabiilir mi diye şüpheleniyorum ancak o da ilaç içtiğim günün ertesine denk gelmesi zamanlama manidar dedirtti

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 27 Ekim 2018, 06:29:16 »
Hocam tek dozda imkansız bence o kadar etkili olsa tek doz sonra saçlarda fışkırırdı bence hormon testini yaptırın sonuç normalse ve geri dönüş olduğunda tekrar başlayın gene sorun varsa bu ilaçtadır diye düşünürsünüz bunu fiziksel olarak hissetmeseniz dahi 6 ayda üroloğa kontrole gidin ayrıca x pecia var daha hafif bir araştırın yan etki yok diyorlar ben kullanıyorum 1 aydır fiziksel bir durum yok 5 ay sonra teste gideceğim genede yan etkisi yok deseler de tamam saç önemlide erkeklik daha önemli benim için😊

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 27 Ekim 2018, 10:28:45 »
Hocam tek dozda imkansız bence o kadar etkili olsa tek doz sonra saçlarda fışkırırdı bence hormon testini yaptırın sonuç normalse ve geri dönüş olduğunda tekrar başlayın gene sorun varsa bu ilaçtadır diye düşünürsünüz bunu fiziksel olarak hissetmeseniz dahi 6 ayda üroloğa kontrole gidin ayrıca x pecia var daha hafif bir araştırın yan etki yok diyorlar ben kullanıyorum 1 aydır fiziksel bir durum yok 5 ay sonra teste gideceğim genede yan etkisi yok deseler de tamam saç önemlide erkeklik daha önemli benim için😊

Yanlış yazmışım kullandigim ilaç xpecia erkek tabletti:)

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 27 Ekim 2018, 12:02:06 »
Siz korkarak kullandığınız için bu ilacı tamamen psikolojik bir durum bence. Xpecia'nın yanetkilerinde iktidarsızlık yapma durumu var evet tek dozla böyle sıkıntı yaşamanız mümkün değil. İnsan vücudunun mekanizması böyle çalışmıyor zaten. Bende ağır spor yapıyordum geçen sene kullanırken finasterid kullanıyordum hatta böyle bir sorun yaşamadım.

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 27 Ekim 2018, 12:04:53 »
Bende psikolojik olmasını umuyorum, teşekkür ederim cevaplarınız için.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 27 Ekim 2018, 14:04:32 »
Xpecia besin takviyesidir yani tamamen doğal bir vitamin komplextir öyle bir yan etkisi asla olamaz. Hele ki bir tane içmekle iktidarsız yapsaydı bu forumun isminin değişip adının kadınlar klübü forumu falan olması gerekirdi forumun yüzde 90 ı xpecia kullanmıştır :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 27 Ekim 2018, 14:19:05 »
Xpecia sertlesmede sıkıntı yaratabılme ihtimali var ama çok düşük bir ihtimal ilaçtan yana kullanmadan önce kaygılarınız varsa korkarak aldıysanız piskolojikte olabilir ve bu korkular devam edicek ve sürekli problem olucaksa sizin için kullanmayın
Global Moderator

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 27 Ekim 2018, 20:00:25 »
çok çekinerek kullandım bir hap, ama zamanlama manidar yani ilaçtan biliyorum ben, daha önce gram böyle bir sorunum olmadı, ilacı aldım ertesi sabah başladı hala devam ediyor. ne kadar süre yan etki geçmezse paniklemeliyim?

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 27 Ekim 2018, 20:15:41 »
hormon kan testi sonuçlarım çıkmış, daha önce başına gelen baktıran vs varsa yorumlayabilir mi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Ekim 2018, 14:22:43 »
sormadınmı sonuclarda anormal bısey var mı yok mu dıye

onun dısında bahsettıgın sekılde bır etkı olmaz senın olayın korku piskolojı o yüzden kullanma
ki xpecia yanı bızım ıcın leblebı :)

korkarak araba kullanan kaza yapar derler kardesım
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram