Saç Ekimi Sonuçları
Önlerde batmalar bitti gibi orta kısımda var hala. Aslında baya çıkış oldu ama tekli greftlerin fazla olmasi sebebiyle seyrek hala.
gelişim henüz devam ediyor ve durumun çok iyi sayılır ama bence saçlarını geriye taramaya alıştırsan çok iyi edersin kardeşim.
Alıntı yapılan: Curtis - 13 Mayıs 2019, 21:26:04Önlerde batmalar bitti gibi orta kısımda var hala. Aslında baya çıkış oldu ama tekli greftlerin fazla olmasi sebebiyle seyrek hala.Sürecimiz çok benzeşiyor, sadece sana daha fazla ekilmiş. Benim de önde batmalar bitti nerdeyse, ortalar devam ediyor. Benim ortadaki boşluk % 25 daha kapanırsa çok çok memnun olucam. Senin için rahat olsun, sürecin gayet iyi.
Alıntı yapılan: Sonnyto - 13 Mayıs 2019, 22:08:03Alıntı yapılan: Curtis - 13 Mayıs 2019, 21:26:04Önlerde batmalar bitti gibi orta kısımda var hala. Aslında baya çıkış oldu ama tekli greftlerin fazla olmasi sebebiyle seyrek hala.Sürecimiz çok benzeşiyor, sadece sana daha fazla ekilmiş. Benim de önde batmalar bitti nerdeyse, ortalar devam ediyor. Benim ortadaki boşluk % 25 daha kapanırsa çok çok memnun olucam. Senin için rahat olsun, sürecin gayet iyi.senin süreç de baya iyi. Baya değiştirmiş seni. Daha iyi olur inşallah
Ne yalan söyleyeyim beklediğimden daha iyi. Peki sen ne düşünüyorsun? Anlat. Ben beğendim, üstelik daha 2 ay gelişir bu saç. Güle güle tara.