Gönderen Konu: Ankara Acıbadem emphair 4580 greft saç Ekim’i 20.10.2018  (Okunma sayısı 16607 defa)

Can120106

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ankara Acıbadem emphair 4580 greft saç Ekim’i 20.10.2018
« Yanıtla #1 : 24 Ekim 2018, 14:38:12 »
5. Gün

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Ekim 2018, 15:10:03 »
Ekim öncesi fotografınız varsa ekleyiniz

Hayırlı olmasını dilerim standart bir ekim açıklığınızda fazla gibi ön cizginiz biraz daha dar ve geriden alınabilirmiş geriye doğru daha sık bir ekim olması açısından

Umarım ekilenler çıkar ve güzel bir sonuç olur geçmiş olsun
Global Moderator

Can120106

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Ekim 2018, 15:13:28 »
Teşekkür ederim. Ekim öncesi resimler maalesef pek yok çekmeyi unuttum umarım iyi olur bekleyip göreceğiz

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Ekim 2018, 21:20:23 »
Ekiminiz hayirli olsun.İstanbul’daki emphair ile ayni firma sanirim...

Can120106

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Ekim 2018, 12:43:32 »
Teşekkür ederim..Evet aynı firma

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 26 Ekim 2018, 18:08:12 »
...
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2018, 16:17:43 Gönderen: tolga06 »

Jumanji

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 26 Ekim 2018, 21:58:37 »
Arkadaşlar videoyu izlediyseniz zaten haberin abartıldığını anlarsınız.kendim de burda ekim yaptırdığım için bu olayı arastirmistim.adam diyorki sekerim 400 lere fırladı tansiyon 240 larda diye de facebook sayfasında yazmış.yani adam şeker hastası tansiyon hastası bu hastalıklar varsa ekim yapılmıyor acibademde.adamin şekeri operasyondan önceki tetkiklerde normal çıktığı için acıbadem adamın bu hastalığını farkedemiyor.bilindigi üzere seker ve tansiyon hastalarının enfeksiyona daha yatkınlığı mevcut ve yaraları çok uzun sürede iyilesemiyor. Ayrıca adam haberde diyorki beynime emboli atti ve 3 gün üst üste sabah akşam ameliyat oldum diyor.ve bu olay haberden 2 ay kadar önce olmuş.ama videoda göründüğü üzere adamın kafasında bi tane dikiş yok ameliyat izi yok.ve bu adam 3 günde 6 defa beyin ameliyatı olmuş.  Ayrıca sac ekiminde emboli atması imkansıza yakın bişey. Mesleğimden dolayı bu bilgilere sahibim.ozetle şekeri 400 lere fırlayan birisi kesinlikle uzun süredir şeker hastasıdır.oyle bi sac ekimiyle 400 lere fırlamaz.tahminim adam hastalığını sac ekimi olsun diye söylememiş olabilir.ha bide haberin sonunda adamın saçları da tutmadı diyor halbuki daha 2 ay olmuş sac ekeli. Bunun gibi birisi daha vardı star tv ye çıkmış onu da araştırdım facebook profil resminde fırça gibi saçları var maşallah.yani medya olayları abartabiliyor.ekime gittiğimde 3 kişi vardı prp ye gelmişlerdi 3 unun de en az 10 arkadaşı orda ektirmis ve hepsi de memnunmuş o 3 kişinin de saçları çok iyiydi.o yüzden acıbadem o kadar kötü bir yer değil bence.bu açıklamayı da evde boş otururken öylesine yapayım dedim.yoksa acıbadem le bi alakam yok

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 26 Ekim 2018, 22:18:21 »
Arkadaşlar videoyu izlediyseniz zaten haberin abartıldığını anlarsınız.kendim de burda ekim yaptırdığım için bu olayı arastirmistim.adam diyorki sekerim 400 lere fırladı tansiyon 240 larda diye de facebook sayfasında yazmış.yani adam şeker hastası tansiyon hastası bu hastalıklar varsa ekim yapılmıyor acibademde.adamin şekeri operasyondan önceki tetkiklerde normal çıktığı için acıbadem adamın bu hastalığını farkedemiyor.bilindigi üzere seker ve tansiyon hastalarının enfeksiyona daha yatkınlığı mevcut ve yaraları çok uzun sürede iyilesemiyor. Ayrıca adam haberde diyorki beynime emboli atti ve 3 gün üst üste sabah akşam ameliyat oldum diyor.ve bu olay haberden 2 ay kadar önce olmuş.ama videoda göründüğü üzere adamın kafasında bi tane dikiş yok ameliyat izi yok.ve bu adam 3 günde 6 defa beyin ameliyatı olmuş.  Ayrıca sac ekiminde emboli atması imkansıza yakın bişey. Mesleğimden dolayı bu bilgilere sahibim.ozetle şekeri 400 lere fırlayan birisi kesinlikle uzun süredir şeker hastasıdır.oyle bi sac ekimiyle 400 lere fırlamaz.tahminim adam hastalığını sac ekimi olsun diye söylememiş olabilir.ha bide haberin sonunda adamın saçları da tutmadı diyor halbuki daha 2 ay olmuş sac ekeli. Bunun gibi birisi daha vardı star tv ye çıkmış onu da araştırdım facebook profil resminde fırça gibi saçları var maşallah.yani medya olayları abartabiliyor.ekime gittiğimde 3 kişi vardı prp ye gelmişlerdi 3 unun de en az 10 arkadaşı orda ektirmis ve hepsi de memnunmuş o 3 kişinin de saçları çok iyiydi.o yüzden acıbadem o kadar kötü bir yer değil bence.bu açıklamayı da evde boş otururken öylesine yapayım dedim.yoksa acıbadem le bi alakam yok

Bende sizin gibi düşünüyorum bu olay biraz abartıldı saç ekimiyle böyle durumların yaşanması çok normal değil.
Siz acıbademde ektirdiyseniz görmek isteriz ,hangi aşamadasınız bilmiyorum ama sonuç varsa özellikle görmek isteriz.

Jumanji

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 26 Ekim 2018, 22:27:44 »
10.gundeyim hocam.daha kabuklar var:)sonuclaninca paylasim yaparim elbet.bu forum gerçekten çok faydalı yapanlarin eline sağlık.insanlar birbirine çok güzel moral veriyorlar.ki sac ekiminin psikolojik süreci için cok güzel terapi merkezi gibi:)ama hintellin de dediği gibi bu haberi paylaşıp arkadasin moralini bozmak doğru değil.ekim yaptıracak olsa onu uyarmak için söylenebilir elbet.ama ekim yaptırmış zaten arkadaşımız o yüzden bu paylaşım talihsizlik olmuş. Ben de arkadaşın ici rahatlar diye açıklama gereği duydum:)

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 26 Ekim 2018, 22:35:55 »
Kimseyi telasa sokmak uzmek icin paylasmadim bunlari ama bu ekimde magdur olan kisi saygin bir avukat o yuzden aciklamalari ikna edici geldi bana. bu paylasimi yapma sebebim bu basliga bakip acibadem ismini duyunca oraya gitmeyi dusunebilecek insanlari uyarmakti bakin boyle boyle birsey yasanmis orda haberiniz olsun diye. Burdan ektiren iki arkadasin da saclari cok cok gur olur umarim bunu ictenlikle soyluyorum. Belki de o avukatin baska rahatsizliklari vardi ustuste geldi hersey ya da abartiyor bu da olabilir elbette. Haber eski. Saclarinin son halini bulmaya caliscam adamin instagramindan ya da baro sayfasindan falan

Jumanji

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 26 Ekim 2018, 22:51:13 »
Paylaşımı iyi niyetle yaptığınızdan şüphem yok.bu sitedeki herkesin amacı yardımlaşmak zaten. Zaten haberin abartı olduğu başından belli spiker diyorki piyasanın çok üstünde bir fiyata yaklaşık 6 bin liraya yaptırdı.adamlarin sac ekiminden haberleri yok. Twitter da enfeksiyon kaptırdılar yazmış haberde emboli diyor.yani çok çelişki var.bende aradım ama resmini bulamadım.ama haberdeki görüntüsü şok dökülme sonrasına benziyor.belki de sonucu gayet iyidir.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 27 Ekim 2018, 13:39:14 »
Arkadaşın konusunda paylaşmanızı doğru bulmadım şahsen bana yapılsaydı ben paylaşım yapmayı keserdim konuda. İnsanları bilgilendirmek bir insanın morelini bozmak ile olmaz bu konuyu forumda herkes biliyor bu ekimi yaptıran Avukat burda paylaşdı konu açıp bu ekimi sonra televizyonlara çıktı

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 27 Ekim 2018, 13:46:35 »
Bir ara forumdada vardı bu konu sanırım sonra kaldırıldı,çok ürkütücüydü gerçekten insanları saç ekiminden korkutacak ve soğutacak cinsten fotoğraflar vardı  :) ben bile nerdeyse vazgeçiyordum ekimden bence bu adamın fotoğraf yada videolarına bakmamak lazım.

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 27 Ekim 2018, 16:18:10 »
Paylaştığım bilgiyi kaldırdım.

Facebook Twitter Instagram