Arkadaşlar videoyu izlediyseniz zaten haberin abartıldığını anlarsınız.kendim de burda ekim yaptırdığım için bu olayı arastirmistim.adam diyorki sekerim 400 lere fırladı tansiyon 240 larda diye de facebook sayfasında yazmış.yani adam şeker hastası tansiyon hastası bu hastalıklar varsa ekim yapılmıyor acibademde.adamin şekeri operasyondan önceki tetkiklerde normal çıktığı için acıbadem adamın bu hastalığını farkedemiyor.bilindigi üzere seker ve tansiyon hastalarının enfeksiyona daha yatkınlığı mevcut ve yaraları çok uzun sürede iyilesemiyor. Ayrıca adam haberde diyorki beynime emboli atti ve 3 gün üst üste sabah akşam ameliyat oldum diyor.ve bu olay haberden 2 ay kadar önce olmuş.ama videoda göründüğü üzere adamın kafasında bi tane dikiş yok ameliyat izi yok.ve bu adam 3 günde 6 defa beyin ameliyatı olmuş. Ayrıca sac ekiminde emboli atması imkansıza yakın bişey. Mesleğimden dolayı bu bilgilere sahibim.ozetle şekeri 400 lere fırlayan birisi kesinlikle uzun süredir şeker hastasıdır.oyle bi sac ekimiyle 400 lere fırlamaz.tahminim adam hastalığını sac ekimi olsun diye söylememiş olabilir.ha bide haberin sonunda adamın saçları da tutmadı diyor halbuki daha 2 ay olmuş sac ekeli. Bunun gibi birisi daha vardı star tv ye çıkmış onu da araştırdım facebook profil resminde fırça gibi saçları var maşallah.yani medya olayları abartabiliyor.ekime gittiğimde 3 kişi vardı prp ye gelmişlerdi 3 unun de en az 10 arkadaşı orda ektirmis ve hepsi de memnunmuş o 3 kişinin de saçları çok iyiydi.o yüzden acıbadem o kadar kötü bir yer değil bence.bu açıklamayı da evde boş otururken öylesine yapayım dedim.yoksa acıbadem le bi alakam yok