Merhaba Arkadaslar,
Siteye dün abone oldum ve siz bilgili arkadaslara danısmak istedim.
Uzun bir süredir aklımda vardı ve bir türlü cesaret edemiyordum ve herhangi bir yere güvenemiyordum. Yazın kaştayken tanıştıgım bir hanımefendi sayesinde gaza geldim
Kendisi Anatomica'da çalışıyormuş.
Gecen hafta kendilerine foto atıp fiyat bilgisi aldım. Gelen cevap 3000-3500 arası graft yapılacak ve ücret olarak 8000 TL oldugunu belirttiler. (ilaç sampuan losyon dahil) Hotel isteniyorsa 8400 TL. Tabiki bana çok yüksek geldi ücret.
Sonrasında bir arkadasın duydugu baska bir yere sordum. (Estepalace) Onlar da 3500-4000 arası ekim yapılacağını ve ilac, sampuan vs dahil 5000 TL oldugunu söylediler. Kasımda fiyat artısı olacakmış. Ama ekim ayı icinde 100 TL kapora ile kasım ayı icin rezerv yapılıp, ekim fiyatından faydalanabilirsiniz dediler. Gerçekten ilgili görünüyorlar. Ama forumda okuduklarıma ve kendi gözlemlerime dayanarak çok fazla reklam yapıyorlar gibi geldi bana..(ben de reklamcıyım:) ) Ve bircok basarısız sonuc var..Tabi bunların çoğu eski zamana yönelik sonuclar..Yıl 2018 i bitirmek üzereyken daha da tecrubelenmiş olabilirler mi?
Etrafta çok fazla ekim yapan yer var ve kafa karasıklıgı cok fazla olmaya basladı. Yaptıracaksam da bu sene bitmeden yaptırmak istiyorum. Çünkü sene bitmeden 1 haftalık iznimi kullanıp o sürecte ekim yaptırsam guzel olur. O şekilde işe gitmem mümkün degil :/
Onlara attıgım fotoları buraya koyuyorum ve fikrinizi ögrenmek isterim..(Traş olmadan önce berberde cektirmiştim)