Gönderen Konu: Arenamed 3950  (Okunma sayısı 14561 defa)

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 3950
« Yanıtla #15 : 22 Ekim 2018, 19:21:53 »
Saç ekimi 7,5 saat felan sürdü söylenen greft kadar ekim olmadı kanaatindeyim sadece ön tarafa ekim yapıldı artı olarak üstlerde bikaç tane yerlere ekimler oldu fakat güzel geçti şuanda asimetrik biz çizgiden hariç herhangi bir sıkıntım yok onuda kafamdaki kas yapısından dolayı kendi kafa yapısal problemimden diyerek avutuyorum kendimi iki tarafta şakaklar birbirine çok uyumsuz şekilde yapılmış. şuan sadece çıksında ilerde o problem düzeltilir diye düşünüyorum.Donör bölgemden pek şikayetim yok 11.gündeyim yavaştan toparlıyor inaşlah güzel bi sonuç olur. Düzenli fotoğraf atıcam ilerliyen zamanlarda yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu ekime planlaması iyi olmuş demek için cidden planlamadan bi haber olmak lazım ya. Nw3 tepe bile açılmamış hatta nw3 lüğü bile tartışılır adama 4000 greft ekmişler şaka gibi. Tamam temple yapmışlar çok güzel ama yanı bu açıklığa 4000 greft ki alımda Aranamed de gerçekleşince maalesef iyi planlama diyemeyeceğim. Ha kardeşim süreç sonunda gayet güzel saçın olur o konuda şüphen olmasın. Tekrar hayırlı olsun yanlış anlama sana bir sitemim yok ama bu kadar cüzi bölgeye 4000 greft ekilmesi yaş kaç bilmiyorum ama planlama hatası.

Abbe

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 22 Ekim 2018, 19:30:59 »
Yaşım 24. Bende giderken düşüncem max.1500-2000 aralığındaydı hatta belirttim onlarda 4 yapalım dediler daha sık bi ekim olur daha güzel görünür dedi benim onayımla işlemi gerçekleştirdik. Farkındayım ileride bi ekim daha yapılması gerekicek tepe bölgesine onlarda söyledi bunu zaten fakat donör bölgemde sıkıntım yoktu saçlar zaten kalın ve kökler baya dipdeydi hatta alım yaparken bi iki almada sıkıntı çektiklerini farkettim şuan için donör hakkında bişey diyemem toparlicakmı toparlamicakmı bilemiyorum hani tekrardan ekime elverişli olurmu bilemiyorum. Yaş itibariyle bunu pek umursamadım o an! Dolu ekim olucak diyince bende kabul ettim bakalım inşallah başka bi ekime ihtiyaç duymam fakat çalışann arkadaşlar deneyimliydi fakat çizimi yapan kişi tam simetriği ayarlıyamadı diye düşünüyorum dediğiniz gibi bide planlama biraz sıkıntılı oldu bunu fartk ettim ama geç oldu artık. Fakat ekim yapan arkadaşlar iyiydi baya ilgilendiler saolsun!ama sonuç ne getirir bilemem yorumlar için teşekkür ederim!
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2018, 19:41:25 Gönderen: Abbe »

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 22 Ekim 2018, 20:09:33 »
Polemik yaratmak istemiyorum o yüzden yorum yapmayacağım robie'ye. Sadece şu alttaki yorumları gösteriyim. Biri forumun kurucusu biri de forum üyesi. Forum üyesi kurucuya planlamadan bi haber diyor .Hayırlı işler.

sımdı tepeye gırılmıs bıraz yan şakaklar (temle) yapmışlar on frontal ve gerısıne bakılırsa bence greft sayınız dogru bu konuda sıkıntı yapmanıza gerek yok

Bu ekime planlaması iyi olmuş demek için cidden planlamadan bi haber olmak lazım ya.

Ekiminiz hayırlı olsun bol sabırlı günler :)

duranalp

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 22 Ekim 2018, 20:20:05 »
Açıkça söyleyeyim biraz fazla gibi geldi bana o miktar.Alanınız çünkü o kadar geniş gibi durmuyor.Donörünüz kaliteli olduğu sürece sorun oluşturmaz tabi.Yeter ki ekilenlerin yüksek oranda çoğu çıksın.

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 22 Ekim 2018, 21:28:32 »
kardeşim ekimin hayırlı olsun donör bölgende saçların kaliteli ve kalın telli iyi bir sonuç olur diye düşünüyorum

zarate_90

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 22 Ekim 2018, 21:46:35 »
Hocam her iki şakağına bir çıkıntı yapmışlar senin doğal halinde öyle bir çıkıntı var mıydı yoksa sen mi istedin öyle olmasını. Bana kalırsa üçgen bir çıkıntı yapsalardı şakağa daha iyi olurdu burak özçivit gibi falan

Abbe

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 22 Ekim 2018, 22:02:17 »
Tum yorumlariniz icin tesekkur ederim tek temennim hepsinin cikmasi insallah cikar diyelim sakak bölgeleriniben belirlemedim onlar cizdi!

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 22 Ekim 2018, 23:10:34 »
Polemik yaratmak istemiyorum o yüzden yorum yapmayacağım robie'ye. Sadece şu alttaki yorumları gösteriyim. Biri forumun kurucusu biri de forum üyesi. Forum üyesi kurucuya planlamadan bi haber diyor .Hayırlı işler.

Ekiminiz hayırlı olsun bol sabırlı günler :)

Niye forumun kurucusu olunca peygamber sözü mu oluyor yorumun. Yani Hintell vs . yazınca yüzde yüz doğru senin benim gibiler yazınca biz ne anlarız kidemimiz yetmez mi oluyor:)
Mesut cidden anlıyorum seni dahası sizleri bu ülke insanlarına bunu aşılıyor cunku düşünmeden, sorgulamadan kabullenme.(Bende niye bir an Hababam Sınıfındaki Ahmet olduysam:) Hintell öyle düşünuyor ki bu konularda benden daha tecrubeli saygı duyarım ama benim de Allah a şükür fikrim var her ne kadar admin olmasam da:)

Yani benim sana tek sorum var Hintell veyahut admin olayını bosver sen Arenamed de ekim yaptırmamış olsan ne düşünürdün bu ekimi ilk gördüğünde sadece sana bunun muhasebesini yapmanı tavsiye ediyorum.

Ekim yaptıran kardeşim öncelikle hakkını helal et sana karşı bir tavrım hatta Arenamede karşı bir tavrım yok. Dönorun ve saçların çok kaliteli. Allahın izniyle kel kalmazsın.  Senin ekimin inşallah çok güzel sonuçlanacak bunu yürekten istiyorum. Ben sadece gördüğümü yazma gayretindeyim ki bu yanlış da olabilir. Ben ekiminin sıklığına söz etmiyorum simetri konusu için de telaşlanma kafan şişik ondandır. Hatta çok simetrik olması da bence ekim doğallığını bozuyor. Velhasılı kelam inşallah güzel bir ekim süreci geçirirsin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 22 Ekim 2018, 23:25:47 »
Estafurullah herkes araştırıyor herkes fikrini belirtiyor Bu forumda benim admin olmam yada kurucu olmam başka birinden çok bilgili olduğum anlamına gelmez. Herkesin düşüncesine saygılıyım

Bana greft sayısı çok anormal gelmedi başkasına gelebilir planlama ön cizgi vs tartışılır bunları ayrı turuyorum.

Önden ortaya kadar girilmiş temple yapılmış 400/400 olarak kafamda canlandırdım 200/300 tepeye sıklaştırma yapılmış diye düşündüm 1100 - 2850 greft de önden geriye doğru girilmiş olarak hesap yaptım ve sayı normal geldi.

Neyse arkadaşımız ekimini yaptırmış bu saatten sonra önemli olan güzel bir sonuc alması:)
Global Moderator

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 22 Ekim 2018, 23:28:13 »
Niye forumun kurucusu olunca peygamber sözü mu oluyor yorumun. Yani Hintell vs . yazınca yüzde yüz doğru senin benim gibiler yazınca biz ne anlarız kidemimiz yetmez mi oluyor:)
Mesut cidden anlıyorum seni dahası sizleri bu ülke insanlarına bunu aşılıyor cunku düşünmeden, sorgulamadan kabullenme.(Bende niye bir an Hababam Sınıfındaki Ahmet olduysam:) Hintell öyle düşünuyor ki bu konularda benden daha tecrubeli saygı duyarım ama benim de Allah a şükür fikrim var her ne kadar admin olmasam da:)

Yani benim sana tek sorum var Hintell veyahut admin olayını bosver sen Arenamed de ekim yaptırmamış olsan ne düşünürdün bu ekimi ilk gördüğünde sadece sana bunun muhasebesini yapmanı tavsiye ediyorum.

Ekim yaptıran kardeşim öncelikle hakkını helal et sana karşı bir tavrım hatta Arenamede karşı bir tavrım yok. Dönorun ve saçların çok kaliteli. Allahın izniyle kel kalmazsın.  Senin ekimin inşallah çok güzel sonuçlanacak bunu yürekten istiyorum. Ben sadece gördüğümü yazma gayretindeyim ki bu yanlış da olabilir. Ben ekiminin sıklığına söz etmiyorum simetri konusu için de telaşlanma kafan şişik ondandır. Hatta çok simetrik olması da bence ekim doğallığını bozuyor. Velhasılı kelam inşallah güzel bir ekim süreci geçirirsin.
1. O sözün adminlikle alakalı değil bu forumu kuran biri bu forumda en başından beri var demektir kaç tane ekim görmüş incelemiştir demek olduğunu anlamak için sığ görüşlü olmamak veya demogoji yapmamak gerekir.
2.Herkes fikrini söylemekte özgürdür ama tecrübeli birine olaydan bir haber demek anlamsızdır.
3. Arenamed ekimlerinin konusu açıldığında gareziniz varmışçasına insanların moralini bozan yorumlarınız bi bitmedi ben de buna tepkiliyim. Benim konumda da aynısı olmuştu ve moralimi bozmuştu.
4.Senden Hababam Sınıfı'ndaki Ahmet olmaz olsa olsa Badi Ekrem olur :)

Abbe

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 28 Ekim 2018, 14:23:55 »
Alnımda sivilcelenmelete başladı sebebini bilen varmı?

Abbe

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 28 Ekim 2018, 14:24:24 »
Bu fotoğraflar 17.güne ait!

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 28 Ekim 2018, 14:27:44 »
ekım alanı güzel duruyor donör bölgesıde toparlanırsa güzel olur zamanla ama toparlanması bıraz vakıt alıcak gıbı

sıvılceye gelınce ekımden sonra oluyor bunlar kardesım stres su bu kafana takma bence yada merkezınle veya bır cıld doktoruna danış
Global Moderator

Abbe

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 28 Ekim 2018, 14:29:50 »
Saol hintell benim düşüncem 17.güne göre iyi gidiyor diye düşünüyorum dönor zaman alıcak gibi ama toparlıcak sanırsam ilk güne kıyasla baya iyi durumda zaten şuan dönor hala yaralar var ve durmadan kaşınıyor durumda

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 28 Ekim 2018, 14:37:00 »
Saol hintell benim düşüncem 17.güne göre iyi gidiyor diye düşünüyorum dönor zaman alıcak gibi ama toparlıcak sanırsam ilk güne kıyasla baya iyi durumda zaten şuan dönor hala yaralar var ve durmadan kaşınıyor durumda

Zamana bakılırsa normal toparlar yaralar kabuklar geçmiş olsun
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram