Polemik yaratmak istemiyorum o yüzden yorum yapmayacağım robie'ye. Sadece şu alttaki yorumları gösteriyim. Biri forumun kurucusu biri de forum üyesi. Forum üyesi kurucuya planlamadan bi haber diyor .Hayırlı işler.
Ekiminiz hayırlı olsun bol sabırlı günler
Niye forumun kurucusu olunca peygamber sözü mu oluyor yorumun. Yani Hintell vs . yazınca yüzde yüz doğru senin benim gibiler yazınca biz ne anlarız kidemimiz yetmez mi oluyor:)
Mesut cidden anlıyorum seni dahası sizleri bu ülke insanlarına bunu aşılıyor cunku düşünmeden, sorgulamadan kabullenme.(Bende niye bir an Hababam Sınıfındaki Ahmet olduysam:) Hintell öyle düşünuyor ki bu konularda benden daha tecrubeli saygı duyarım ama benim de Allah a şükür fikrim var her ne kadar admin olmasam da:)
Yani benim sana tek sorum var Hintell veyahut admin olayını bosver sen Arenamed de ekim yaptırmamış olsan ne düşünürdün bu ekimi ilk gördüğünde sadece sana bunun muhasebesini yapmanı tavsiye ediyorum.
Ekim yaptıran kardeşim öncelikle hakkını helal et sana karşı bir tavrım hatta Arenamede karşı bir tavrım yok. Dönorun ve saçların çok kaliteli. Allahın izniyle kel kalmazsın. Senin ekimin inşallah çok güzel sonuçlanacak bunu yürekten istiyorum. Ben sadece gördüğümü yazma gayretindeyim ki bu yanlış da olabilir. Ben ekiminin sıklığına söz etmiyorum simetri konusu için de telaşlanma kafan şişik ondandır. Hatta çok simetrik olması da bence ekim doğallığını bozuyor. Velhasılı kelam inşallah güzel bir ekim süreci geçirirsin.