Gönderen Konu: Estemylıfe 3900 Greft (hıperbarıkli) yas37  (Okunma sayısı 6766 defa)

siyah34

• 3900 greft (hıberbarık tedavili) yas37
  • Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylıfe 3900 Greft (hıperbarıkli) yas37
« Yanıtla #15 : 23 Ekim 2018, 12:43:47 »
arkadaşlar merkeze bu fotografı gönderdiğimde acele etmeyın  çıkışların yeni başladığını sürecin sac yapısı ile alakalı biraz yavaş ilerlediğini normal düzeyinde devam ettiğini söylediler hatta 2.prp ye gittiğimde mehmet beyle de konuştun hasan beylede. mehmet bey saclara ve ekime yakından bakarak 10 günde bir sen bile inanamayacaksın aynaya baktığında nasıl çıktığını dedi. hasan beyle konuşmamda gayet iyi sac ince telli fark ettirmiyor çıktığını ama ilerleme bu aydan sonra gözle görülür şekilde olacağı yönündeydi.
 Kısaca ilgi alaka güzel şu an bile whatshap üzerinden bir foto atsam yada bir düşüncemi söylesem hemen yanıt alabiliyorum.
 Buda bana güven veriyor. çok da kafama takmıyorum inşAllah tatminkar bir sonuç alırız.

Asot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 23 Ekim 2018, 12:52:08 »
Hayırlı olsun açıklıgınıza göre 4 aylıķ süreç normal lakin ekilen 3900 greftin sıklık anlamında sizi tatmin edecegini sanmıyorum umarım yanılırım

siyah34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 23 Ekim 2018, 13:04:40 »
Hayırlı olsun açıklıgınıza göre 4 aylıķ süreç normal lakin ekilen 3900 greftin sıklık anlamında sizi tatmin edecegini sanmıyorum umarım yanılırım

asot şu an moral motivasyonum çok iyi maaşAllah diyorum.kendi kendime. umarım yanılırsın:) 2ay sonra kendini belli edecektir. ama şunu söyliyebilirim ki şu anki halim bile aynaya baktığımda eskisinden iyi olduğunun düşüncesindeyim. ve çevremdeki arkadalarım ve iş arkadaşlarımda aynı fikirdeler. forumda,diğer arkadaşların  bu merkezdeki süreçlerini incelediğimde %80 i diyebilirim 4. aydan sonra çıkış ların arttığını ve sonuç alındığını gördüm. bunuda bellirtmek isterim. inşAllah herkes istediği saçlara kavuşur.
siyah34

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 23 Ekim 2018, 13:06:35 »
Greft sayısına planlamaya ve açıklığınıza bakılır ise önlere sık arkaya doğru seyrek bir ekim yapılmış açık alanınız fazla sanırım donör bölgenizi 1 kerede fazla yormamak istemişler doğruda yapmışlar bu konuda gidişatta 4 aya göre olumlu umarım güzel olur

Eğer bu ekimde güzel bir sonuç alırsanız açıklığınızı baz alırsak ileride tepeye dogru bir sıklaştırma düşünüle bilir hayırlı uğurlu olsun.
Global Moderator

siyah34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 23 Ekim 2018, 13:21:47 »
Greft sayısına planlamaya ve açıklığınıza bakılır ise önlere sık arkaya doğru seyrek bir ekim yapılmış açık alanınız fazla sanırım donör bölgenizi 1 kerede fazla yormamak istemişler doğruda yapmışlar bu konuda gidişatta 4 aya göre olumlu umarım güzel olur

Eğer bu ekimde güzel bir sonuç alırsanız açıklığınızı baz alırsak ileride tepeye dogru bir sıklaştırma düşünüle bilir hayırlı uğurlu olsun.

Hintell arkadaşım yorumun %100 doğru diyebilirm.  Donör bölge cok hasas bir yapıya sahip olduğunu fatma hanım ekim esnasında belirtmişti. izin verilseydi 5500-6000 greft düşünüyorlardı. illaki 3900 alalım diye konuşmamıştık.. 3900 ün üstüne çıkmaya çalıştılar fakat donör de küsme yapar diye çok yormadılar ve öylede oldu 30 40 gün sonra donör bölge toparladı.   
siyah34

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 23 Ekim 2018, 13:36:40 »
Evet saç ekiminde sonuç yogunluğundan ziyade biraz da hastanın donör durumunu düşünerek planlama ve operasyon gerçekleştirilmeliki bu tarz sorunlar yaşanmasın sizin için ozaman donör bölgenizi yıpratmamak adına doğru bir sayı olmuş diyelim.
Global Moderator

siyah34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 23 Ekim 2018, 13:48:52 »
Evet saç ekiminde sonuç yogunluğundan ziyade biraz da hastanın donör durumunu düşünerek planlama ve operasyon gerçekleştirilmeliki bu tarz sorunlar yaşanmasın sizin için ozaman donör bölgenizi yıpratmamak adına doğru bir sayı olmuş diyelim.

evet öyle diyebiliriz.
siyah34

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 23 Ekim 2018, 13:51:53 »
Hayır olsun ekiminiz biraz geç olmuş konunuz ama sağlık olsun en azından zor dönemler atlatılmış temiz düzgün bir gişat gözlemledim umarım mutlu eder sonuç

Asot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 23 Ekim 2018, 14:35:43 »
asot şu an moral motivasyonum çok iyi maaşAllah diyorum.kendi kendime. umarım yanılırsın:) 2ay sonra kendini belli edecektir. ama şunu söyliyebilirim ki şu anki halim bile aynaya baktığımda eskisinden iyi olduğunun düşüncesindeyim. ve çevremdeki arkadalarım ve iş arkadaşlarımda aynı fikirdeler. forumda,diğer arkadaşların  bu merkezdeki süreçlerini incelediğimde %80 i diyebilirim 4. aydan sonra çıkış ların arttığını ve sonuç alındığını gördüm. bunuda bellirtmek isterim. inşAllah herkes istediği saçlara kavuşur.
moralinizin iyi ve yüksek olması pozitif yönde avantaj sağlar stres yapmadan sabırlı olmanız en dogrusu saçlarınızdaki degisimi siz ve yakınlarinız tabi ki daha iyi analiz eder inşallah sonuçta güzel olur

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 23 Ekim 2018, 14:43:53 »
Asot bence çok haklısın saç ekimleri konularında gözlemlediğim durumlardan biri inançlı olmak en başından mutlu ve keyifli olan herkesin saçları güzel sonuçlanıyor ama ne kadar stresli ilk günden olumsuzluk içinde olanlar sorunlarla karşılaşıyor o yüzden bende kendimi bu duruma hazırlıyorum ve keyifli olmak inançlı olmak istiyorum ekimden sonra piskoloji gerçekten önemli finasterid kullanıp piskolojik olarak yan etki gören çok insan var gerçek yan etkilerin dışında sanırım saç ekimide süreç, operasyon, merkez, faktörleri kadar piskolojimiz ve olumlu düşünmekte bir o kadar önemli

siyah34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 23 Ekim 2018, 14:46:02 »
Hayır olsun ekiminiz biraz geç olmuş konunuz ama sağlık olsun en azından zor dönemler atlatılmış temiz düzgün bir gişat gözlemledim umarım mutlu eder sonuç

EndlessNegative çok teşekürederim yorumunuz için.
siyah34

siyah34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 23 Ekim 2018, 15:23:46 »
Asot bence çok haklısın saç ekimleri konularında gözlemlediğim durumlardan biri inançlı olmak en başından mutlu ve keyifli olan herkesin saçları güzel sonuçlanıyor ama ne kadar stresli ilk günden olumsuzluk içinde olanlar sorunlarla karşılaşıyor o yüzden bende kendimi bu duruma hazırlıyorum ve keyifli olmak inançlı olmak istiyorum ekimden sonra piskoloji gerçekten önemli finasterid kullanıp piskolojik olarak yan etki gören çok insan var gerçek yan etkilerin dışında sanırım saç ekimide süreç, operasyon, merkez, faktörleri kadar piskolojimiz ve olumlu düşünmekte bir o kadar önemli

Ever rahat  olmanızı tavsiye ederim 3. gunden sonra gunluk yaşantınıza devam edin.darbelere karşı yaz ayında ekim olduysa sıcaga karşı dikkatli olun yeter.kafaya takarsanız olmadı olmıycak çıkmıycak gibi düşünceler olan saçlarınızıda döker diye düşünüyorum.:)
siyah34

Asot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 23 Ekim 2018, 15:57:34 »
aynen her zaman bunu söylüyorum acaba ektirsemmi ektirmesemmi diye kara kara düşün sonra bi hevesle ektir ondan sonra acaba ekilenler çıkacakmı çıkmayacakmı diye kendine psikolojik baskı yap hakikaten arkadaşlar süreç çok zor ve sabır işi bence hepimizin ekim yaptırmadan önce iyi düşünüp karar vermesi lazım umarım hayatımızdan saç sorun olmaktan çıkar ve keyif verir herkese bol saçlı günler  :)

siyah34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 24 Aralık 2018, 14:39:40 »
arkadaşlar yorumlarınızı alabilirmiyim  184.gün
siyah34

Lndn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 24 Aralık 2018, 15:04:02 »
Tepeden görüntü nedir bimiyorum ama önden bakınca, açıklığınıza kıyasla cok guzel olmuş bence. Bu kadar fazla açıklıklarda, aşırı beklentiye girmemek lazım zaten. Bence guzel gidiyor, baska biri gibi olmussun.

Facebook Twitter Instagram