Herkese merhabalar
Bundan tam 4 ay önce bir ekım surecıne başladım.su an 120. gunumdeyım herkes gıbı surecım aynı sekilde işledi.Randevu ,gun ,ücretiydi derken ekım yapıldı sabah saatlerinde girip oglen 13:00 sularında ekim masasından kalktım. ekim esnasında gayet ağrısız (acısız demıyım) baştaki iğneler biraz acıtsada kafan uyuştuğu zaman diğer iğneleri hissetmiyorsun.. ekim yapıldıktan sonrakı sureçte 3. gun hastaneye bandajı açtırmaya gıttım ve diğer gunler 10. gune kadar sacımı özenle ben yıkadım.. bunları herkes zaten bılıyor. hastane oratamı gayet guzel ve eğlenceliydi gerek hasan bey ve gerek çalışan personel başta fatma hanım gayet güzel ilgi ve alakayla başından ıtıbaren çok iyi bir şekide ağırladılar. hastane zaten hijyen açısından 10 numara beşyıldız. bunda kimsenin şüphesi olmasın. bu hastaneyi seçene kadar yaklaşık 3 sene boyunca araştırma neticesinde buldum bu merkezi. bir kaç yer daha vardı dusundugum ama kısmet burasıymış. ilerleyen zamnlarda sizlerle fotoğraflarımı paylaşmak istiyorum..
yararlı yorumlarınınızı ve görüşlerinizi almak açısından. hepinize çok teşekür ederim.
inşAllah yararlı bır konu olur.saç ekimi yaptırmak isteyen arkadaşlar adına ..
görüşmek dileğiyle..