Biraz geç oldu ikinci ekim sonuçlarını paylaşmam, ilk ekim pek iyi geçmeyince biraz hevesi de kaçıyor insanın.
İlk ekim sonuçlarına buradan bakabilirsiniz:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3629.0İkinci ekim için ön çizgiyi biraz daha indirmesini istemiştim hocanın, aslında ben şakakları açık bırakıp sadece ön çizginin inmesini istemiştim ama hoca bu şekilde doğal olmayacağını kemik yapısının uygun olmadıgını söylediği için şakakları da indirdi. Tabi ortada ilk ekimden boş kalan yerlere de ekim yapınca arkayı kapatmaya saç kalmadı.
Ekteki fotoğraftan kaybın ne kadar çok olduguna bakılabilir. Ben açıkçası saçlar uzunken bu kadar da büyük bir alan oldugunu tahmin etmiyordum ama ikinci ekim için kısalınca ilk ekimin ne kadar kötü geçtiği daha iyi anlaşılıyor maalesef. İnşaAllah bu ekimde sonuç daha iyi olur.
Hoca aslında çok iyi olmayan ekimlerde hatta eften püften sebeplerden memnun olmayanlarda bile telafi ediyor diye biliyorum ama ilk ekimin sonucu bu kadar kötü olmasına rağmen bana en ufak birşey yapmadı. Hocam sakaldan alalım dedim, ben mecbur kalmadan sakaldan almam dedi. Hocam o zaman erken başlayalım biraz daha uzun çalışın dedim, zaten alabileceğim ekimin izin vereceği max sayıyı alıcam dedi. Ancak ilk ekim 6 saat sürmüştü bu ekime erken gitmeme rağmen 4.5 saatte bitti.
Kaç kök ekildiğini bilmiyorum.
Ekimden sonraki 4.gün yıkamadan sonraki ilk fotoğraflar:
Sol taraftan özellikle baya alınmış, hatta ilk zamanlar durumunu hiç beğenmiyordum ama arka taraftan bu kadar yoğun alınmaması bana biraz da bilinçli olarak 3.ekime bırakılmış gibi geldi.