Gönderen Konu: Doç. Dr. Serdar Gökrem 15 eylül 2.Round  (Okunma sayısı 9784 defa)

fatcha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Doç. Dr. Serdar Gökrem 15 eylül 2.Round
« : 22 Ekim 2018, 02:34:41 »
Biraz geç oldu ikinci ekim sonuçlarını paylaşmam, ilk ekim pek iyi geçmeyince biraz hevesi de kaçıyor insanın.
İlk ekim sonuçlarına buradan bakabilirsiniz:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3629.0
İkinci ekim için ön çizgiyi biraz daha indirmesini istemiştim hocanın, aslında ben şakakları açık bırakıp sadece ön çizginin inmesini istemiştim ama hoca bu şekilde doğal olmayacağını kemik yapısının uygun olmadıgını söylediği için şakakları da indirdi. Tabi ortada ilk ekimden boş kalan yerlere de ekim yapınca arkayı kapatmaya saç kalmadı.
Ekteki fotoğraftan kaybın ne kadar çok olduguna bakılabilir. Ben açıkçası saçlar uzunken bu kadar da büyük bir alan oldugunu tahmin etmiyordum ama ikinci ekim için kısalınca ilk ekimin ne kadar kötü geçtiği daha iyi anlaşılıyor maalesef. İnşaAllah bu ekimde sonuç daha iyi olur.

Hoca aslında çok iyi olmayan ekimlerde hatta eften püften sebeplerden memnun olmayanlarda bile telafi ediyor diye biliyorum ama ilk ekimin sonucu bu kadar kötü olmasına rağmen bana en ufak birşey yapmadı. Hocam sakaldan alalım dedim, ben mecbur kalmadan sakaldan almam dedi. Hocam o zaman erken başlayalım biraz daha uzun çalışın dedim, zaten alabileceğim ekimin izin vereceği max sayıyı alıcam dedi. Ancak ilk ekim 6 saat sürmüştü bu ekime erken gitmeme rağmen 4.5 saatte bitti.
Kaç kök ekildiğini bilmiyorum.
Ekimden sonraki 4.gün yıkamadan sonraki ilk fotoğraflar:
Sol taraftan özellikle baya alınmış, hatta ilk zamanlar durumunu hiç beğenmiyordum ama arka taraftan bu kadar yoğun alınmaması bana biraz da bilinçli olarak 3.ekime bırakılmış gibi geldi.

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Doç. Dr. Serdar Gökrem 15 eylül 2.Round
« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2018, 08:33:51 »
kaç greft ekildi acaba? Geçmiş olsun bu arada

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2018, 09:54:19 »
Ekiminizin hayırlı olmasını dilerim umarım güzel sonuçlanır kalasik sedar hoca tarzı bir ekim nerde görsem  tanırım  tarzını geçmiş olsun kardeşim
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2018, 11:26:46 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Ekim 2018, 11:29:09 »
Hayırlı uğurlu olsun ekiminiz umarım güzel bir sonuç olur serdar bey geniş alanları başarılı kapatıyor inşallah sizde o şanslı kişilerden olursunuz

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Ekim 2018, 11:35:30 »
Hocanın greft alımları çok iyi ve çok doğal şu ekim tekniğini değiştirmiyor. Görüşmeye gittiğimde konuştuk kapatıcılık için bu şartmış bir bildiği var kesin. Ekiminizin sonucunu merakla bekliyorum.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Ekim 2018, 11:37:42 »
Hocanın greft alımları çok iyi ve çok doğal şu ekim tekniğini değiştirmiyor. Görüşmeye gittiğimde konuştuk kapatıcılık için bu şartmış bir bildiği var kesin. Ekiminizin sonucunu merakla bekliyorum.

Evet çok standart bir tekniği var hocanın isim yazılmasa bakımca tanırsın:) neyse umarım çok başarılı bir sonuç olur

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Ekim 2018, 11:40:43 »
Aynen isim yazılmadan tanıdığım 2 ekimci var biri serdar hocanın ekim tekniği diğeri arenemed donör direkt belli ediyorlar.

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Ekim 2018, 11:44:06 »
İlhan hocanın da ekimleri belli:))) bence onunda tarzı var başka koray da belli

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 22 Ekim 2018, 11:54:22 »
Aynen isim yazılmadan tanıdığım 2 ekimci var biri serdar hocanın ekim tekniği diğeri arenemed donör direkt belli ediyorlar.

Katılıyorum dostum

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 22 Ekim 2018, 12:15:23 »
Merhaba;

İlk ekiminizi incelediğimde nekroz vakası yaşanmış ve o bölgede sonuç olarak saç çıkmamış. Bu hocanın hatası kesinlikle. Bunun üstüne telafi ekimi ücretsiz önermesi gerekirken ikinci ekimden de ücret almış. Yıllardır ekim yapan Serdar Hoca'ya bu durumu yakıştıramadım. Ankara'da ilk görüştüğüm doktordu iyiki ektirmemişim.

Siz bu yaklaşımını doğru buluyor musunuz hocanın?Niye 2. ekimi de kendisine yaptırdınız? Hem ilk ekim sonucu kötü hem de yaklaşım hiç doğru değil.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Ekim 2018, 12:19:44 »
Merhaba;

İlk ekiminizi incelediğimde nekroz vakası yaşanmış ve o bölgede sonuç olarak saç çıkmamış. Bu hocanın hatası kesinlikle. Bunun üstüne telafi ekimi ücretsiz önermesi gerekirken ikinci ekimden de ücret almış. Yıllardır ekim yapan Serdar Hoca'ya bu durumu yakıştıramadım. Ankara'da ilk görüştüğüm doktordu iyiki ektirmemişim.

Siz bu yaklaşımını doğru buluyor musunuz hocanın?Niye 2. ekimi de kendisine yaptırdınız? Hem ilk ekim sonucu kötü hem de yaklaşım hiç doğru değil.

Siz yazınca dikkatimi çekti bu durum gerçekten haklısınız ücret alınmadan bu hata telafi edilmeliymiş bende hiç doğru bulmadım bu durumu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 22 Ekim 2018, 12:26:23 »
Haklısın bende malesef doğru bulmadım bu durumu nekroz oluşmuş ilk ekimde serdar hocanın telefi etmesi daha doğru bir yaklaşım olurdu
Global Moderator

fatcha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 22 Ekim 2018, 17:23:48 »
Bu konuda katılıyorum maalesef.
Hocaya "ben ilk baştan 2.ekimi yaptırmak için anlaşmamış olsaydım telafi etmeyecek miydiniz dedim, evet edecektim tabi ki dedi"
Ama şimdi hocaya telafi edin o zaman ikinciyi yaptırmıyorum desem muhtemelen 1000 kök falan sorunlu bölgelere ekip bırakacaktı ondan sonra ikinci ekim için belki bir daha aynı süreç ve gerçekten sıkıldım bu işten. Artık 3.ekimi de şu an için düşünmüyorum, umarım bu ekim tatmin eder de beni kurtulurum.
Ben telafi etmek için sakaldan alın o zaman dedim, sakal en son iş bence doğal durmuyor dedi; daha erken geleyim daha yoğun çalışın dedim, zaten ekimin izin vereceği maks kökü alıcam dedi ama bu sefer 4.5 saatte çıktım hastaneden ve bana sanki arka taraftan daha da alınabilirmiş gibi geliyor. En azından sol taraf ile aynı değil.
Hadi benim sunduğum seçenekleri beğenmese bile bence de haklısınız dediğiniz gibi , işin parasında hiç değilim, sonuçta donör bölgesinden belki de 1000 greft kaybım var ve para ile de satın alamayacağınız birşey ama yine de en azından yarı parasını alayım o zaman senden gibi birşey demesi gerekirdi.
Umarım 8 ay sonraki sonucu beğenirim en azından ama ileride paylaşıcam şu an şok dökülme sonrası durumdan hiç memnun değilim. Sanki ilk ekimdeki saçlarım bile azalmış gibi geliyor neden bilmiyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 22 Ekim 2018, 17:38:42 »
Bu konuda katılıyorum maalesef.
Hocaya "ben ilk baştan 2.ekimi yaptırmak için anlaşmamış olsaydım telafi etmeyecek miydiniz dedim, evet edecektim tabi ki dedi"
Ama şimdi hocaya telafi edin o zaman ikinciyi yaptırmıyorum desem muhtemelen 1000 kök falan sorunlu bölgelere ekip bırakacaktı ondan sonra ikinci ekim için belki bir daha aynı süreç ve gerçekten sıkıldım bu işten. Artık 3.ekimi de şu an için düşünmüyorum, umarım bu ekim tatmin eder de beni kurtulurum.
Ben telafi etmek için sakaldan alın o zaman dedim, sakal en son iş bence doğal durmuyor dedi; daha erken geleyim daha yoğun çalışın dedim, zaten ekimin izin vereceği maks kökü alıcam dedi ama bu sefer 4.5 saatte çıktım hastaneden ve bana sanki arka taraftan daha da alınabilirmiş gibi geliyor. En azından sol taraf ile aynı değil.
Hadi benim sunduğum seçenekleri beğenmese bile bence de haklısınız dediğiniz gibi , işin parasında hiç değilim, sonuçta donör bölgesinden belki de 1000 greft kaybım var ve para ile de satın alamayacağınız birşey ama yine de en azından yarı parasını alayım o zaman senden gibi birşey demesi gerekirdi.
Umarım 8 ay sonraki sonucu beğenirim en azından ama ileride paylaşıcam şu an şok dökülme sonrası durumdan hiç memnun değilim. Sanki ilk ekimdeki saçlarım bile azalmış gibi geliyor neden bilmiyorum.

ozaman ücretin yarısını alsaymıs bana etik gelmedi bu iş sonuçta Nekroz olmuş basİt bir durum değil bu problemi yaşayan hastasını mutlu etmek için Fazladan ekse ne olur ortada ciddi bir problem var sonuç itibari ile
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2018, 18:04:11 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 22 Ekim 2018, 17:57:38 »
Hocam hayırlı ve geçmiş olsun. Ben sizin yerinizde olsam asla nekroz yaşadığım bir ekimcide ikinci ekimi yaptırmazdım. Yani ilk ekimde yaptığı hatayı ikinci ekimde de yapmayacağını nereden bilebilirim. Ya da ikinci ekimi doğru yapacaktı madem ilk ekime niye aynı hassasiyeti  göstermedi diye? Neyse şu anda bir sorun gözükmüyor. Inşallah sorununuz ortadan tümüyle kalkar. Serdar Hoca bence mesleki etiğin sınırları içerisinde hareket etmemiş ortada bir mağduriyet var ama mağduriyeti giderme adına hiçbir adım atmamış. Sakal ekimlerine de bu kadar kapalı olması tekniğini hic geliştirmeme düşüncesi de çok bağnazca.

Facebook Twitter Instagram