Merhaba, uzun süredir paylaşım yapmıyordum şimdi 9.ay sonuçlarını atayım dedim.
Öncelikle sitede bir değişiklik mi oldu eskiden 5 foto paylaşırken artık 2 fotoya izin veriyor?
Bu yüzden bir üstten normal halini paylaşıyorum bir de saçları yağlayarak geriye doğru taradığım halini.
Ben artık saç ekimi defterini kapatacaktım ama Serdar Hoca şöyle bir teklifte bulundu ve bu da biraz aklımı karıştırdı. İlk ekimde olan sorunlardan dolayı üçüncü ekiminde senden sadece hemşire ve hastane ücretini alalım, ben kendim para almadan yapayım üçüncü ekimini diyor. 2 senedir izinlerimi saç ekimine harcıyorum bu sene de harcasam mı bilemedim. Bir de bu kadar uzamışken tekrar kısalacak ve olgunlaşması için tekrar aylarca bekle biraz zor bir süreç
Nedendir bilmiyorum 7.ay a kadar saçlarda gelişim sanki iyi giderken 7.aydan sonra bir dökülme başladı ve sanki seyreldi saçlarım.
ilk ekimdeki yaralardan dolayı ilk ekim orta taraflar çok seyrek kalmıştı ve 2. ekimde buralara ekim yapılınca ben sanki ilk ekimde sağ taraftaki yoğunluğa bu kısımlar erişir gibi düşünmüştüm ama 2. Ekimde sanki ilk ekime göre çok dökülme oldu gibi ve sağ taraftaki yoğunluğa erişemedi.
Serdar Hoca dönem dönem foto istiyor ve fotoları görünce senin doğduğunda saçların kıvırcık mıydı diyor
yok hocam dedim dümdüzdü saçlarım , jöleyle bile zor şekil verirdim. Ama neden bu şekilde cansız ve kırık anlayabilmiş değilim. Adeta kırıklardan kıvırcık görünüyor saçlar. taramazsam bildiğiniz Einstein gibi de dikiliyor
Bu neden bu şekildedir yorumu olan var mı ya da bu kırıklardan kurtulmak ve saçların doğal hale girebilmesi için başka önerileriniz varsa onları da deneyebilirim.
Bende bu hali kamufle etmek için artık 2. fotodaki gibi argan yağı ile yağlayarak geriye tarıyorum.
Serdar Hoca benden Kan testi yaptırmamı istedi ama şimdilik gidemedim.
Söylediği ilaçları kullanmaya devam ediyorum, xpecia men ve Solgar K vitamini, bir de minoxidil.