Gönderen Konu: Doç. Dr. Serdar Gökrem 15 eylül 2.Round  (Okunma sayısı 9785 defa)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: Doç. Dr. Serdar Gökrem 15 eylül 2.Round
« Yanıtla #30 : 31 Ekim 2018, 15:27:22 »
Öncelikle Geçmiş olsun , Ama başlığı oku okumaz bir gülümseme geldi. (2.Round)
Sonrasında benim yaşadığım olayı yaşadığını gördüğümde üzüldüm, İnşallah ikinci ekim seni tatmin eder ve bir sorun yaşamazsın.

Serdar Hocanın Telafi olarak herhangi bir seçenek sunmamasını doğru bulmadım. Damarlar geri çekildiğinden dolaşım olmadığından bahsetmiş. tamam kendisi doçent ama bizde durumun farkındayız ve en az onun kadar araştıran insanlarız , tamam işlem yapmıyor olabiliriz ama birçok tecrübeli forum üyesi var burada neyse seni üzmek istemem ama bu hata tamamen kendisinin hatası.

Tavsiyem Takvileri bolca kullanman. Böyle açıklıklarda genelde minoxidil öneriyorlar istersen sende kullanabilirsin.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 06 Kasım 2018, 19:14:30 »
Hayirli olsun.....
Serdar Gökrem max. 3500 greft ekiyor 1 defada.... onun icin sende 2. Round mecburiyet olmus
2. Round un da bedava olmayacagini biliyoz.... ama senin Nekroz olayindan dolayi sana fiyatda bisiler yapmasi lazim...
Sana basta sende Nekroz olma olasiliginin yüksek oldugunu söyledi mi? Bunu biliyorsa sana söylemesi lazim. Bunu söyleyen benim icin gercek doktordur.....
Round 2 yu niye tekrar Serdar Gökrem de yaptiriyorsun? Round 2 icin full para mi aldi? Kac greft ekti bu sefer? Bu sorulari yukarida arkadaslarda sormus....

« Son Düzenleme: 07 Kasım 2018, 09:26:34 Gönderen: tsimonoce »

gokhan35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 13 Kasım 2018, 07:55:02 »
Dostum ayni sorun bende de oldu ilk ekimden kalan bazi saclarim cikmadi 1. Ay suan senin duzeldi mi

fatcha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 21 Ocak 2019, 03:21:16 »
Merhaba, 3.ayda es geçmişim. 4.ay sonuçları aşağıdaki şekildedir.
Eskiye göre biraz daha iyi tabi ki ama dürüst olmak gerekirse 2 ekimi toplasam ancak başarılı bir ekim gibi geliyor bana. Tek ekimde daha az para harcayarak daha iyi sonuçlar alanları gördüm.
Fotoğraflardan da göreceğiniz gibi özellikle ön tarafta yeni ekilen çizgi oldukça seyrek. Bu sefer nekroz olmamasına rağmen ekilenlerde kayıp var gibi.
4 ay biraz erken diyeceksiniz ama benim daha önceden gözlemlediğim 4 ayda çıkan çıkıyor ama 8 aya kadar daha çok olgunlaşıyor.
Özellikle arka bölüm zaten tam olarak ekilmemişti ama ekilen kısmı da  oldukça seyrek, hiç bir kapatıcılığı yok.
Sol fotoğrafta donör bölgesinde 2.ekimde çok girildiğini farketmiştim zaten orada çok seyrek görünen bir alan var. Ama arka taraf oldukça iyi durumda. Benim tahminim de onu hoca bilerek 3. ekime bıraktı.
Ama 3. ekimi artık yaptırır mıyım bilmiyorum çünkü zor bir süreç ve çok da umudum kalmadı.
Artık şu saç klonlama denilen ilacı araştıracağım sanırım. O konuda fikri olan var mı? Etkili midir?

zeus79

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 22 Ocak 2019, 12:35:29 »
90. günde ne bekliyorsunuz anlamadım daha çok çok erken bu günden sonra çıkışlar başlar 120. günde artar 150-180. gün max seviyeye ulaşır. 8. aya kadarda çok az çıkışlar olur.bundan sonraki süreçte 12.aya kadar kalınlaşma ve doğal formunu almasıdır.Ekim yaptırdığım için ve forumdan gözlemlerimdir.Bu süreç kişiden kişiye değişmekle birlikte uzun süre saçsız kalan bölgelerde beslenme ve derinin incelmesine bağlı çıkışlar çok geç oluyor özellikle serdar beyin ekimlerinde ( bu tarz kötü ve zor vakalara giriyor).
 Tabii muttalip bey gibi zaten grefleri dönorü sağlam max 40-60 cm2 lik bölgelere ekim yaparsanız saçlarda erken çıkar (90. günde çıkış yine zor ) kayıpta az olur sonuçta mükemmel olur

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 22 Ocak 2019, 19:35:13 »
90. günde ne bekliyorsunuz anlamadım daha çok çok erken bu günden sonra çıkışlar başlar 120. günde artar 150-180. gün max seviyeye ulaşır. 8. aya kadarda çok az çıkışlar olur.bundan sonraki süreçte 12.aya kadar kalınlaşma ve doğal formunu almasıdır.Ekim yaptırdığım için ve forumdan gözlemlerimdir.Bu süreç kişiden kişiye değişmekle birlikte uzun süre saçsız kalan bölgelerde beslenme ve derinin incelmesine bağlı çıkışlar çok geç oluyor özellikle serdar beyin ekimlerinde ( bu tarz kötü ve zor vakalara giriyor).
 Tabii muttalip bey gibi zaten grefleri dönorü sağlam max 40-60 cm2 lik bölgelere ekim yaparsanız saçlarda erken çıkar (90. günde çıkış yine zor ) kayıpta az olur sonuçta mükemmel olur

ne alakası var tam tersine saçın az olduğu durumlarda saçlar daha hızlı çıkıyor sizinle gözlemlerimiz çok zıt :)

zeus79

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 22 Ocak 2019, 22:25:08 »
ne alakası var tam tersine saçın az olduğu durumlarda saçlar daha hızlı çıkıyor sizinle gözlemlerimiz çok zıt :)
Ben tam tersini gözlemledim.Saçsız bölümler geç çıkıyor.Zaten iyi beslenmiyor geç çıkması da mantıklı tabii tek etken bu değil

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 23 Ocak 2019, 00:39:28 »
serdar gökremin ektiği vakalara bakıyorum hepsinde düzgün bir saç çizgisi  yok çoğunda silik bir görüntü var.ekim öncesi nasıl tahmin ediyorsak serdar gökrem olduğunu ekim sonrasınıda nerdeyse tahmin edeceğiz ,saçlar içi boş kof gibi oluyor ve nedense dalgalı doğal olmayan seyrek bir görüntü oluyor .senin ekim içinde belki moralini bozuyorum ama malesef olmamış bu ekim çok değişeceğinide sanmıyorum açıkçası kişisel fikrimdir iyi olmasını bende çok isterim ve umarım yanılırım.

zeus79

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 27 Ocak 2019, 00:29:55 »
serdar gökremin ektiği vakalara bakıyorum hepsinde düzgün bir saç çizgisi  yok çoğunda silik bir görüntü var.ekim öncesi nasıl tahmin ediyorsak serdar gökrem olduğunu ekim sonrasınıda nerdeyse tahmin edeceğiz ,saçlar içi boş kof gibi oluyor ve nedense dalgalı doğal olmayan seyrek bir görüntü oluyor .senin ekim içinde belki moralini bozuyorum ama malesef olmamış bu ekim çok değişeceğinide sanmıyorum açıkçası kişisel fikrimdir iyi olmasını bende çok isterim ve umarım yanılırım.

Bu tarz büyük alanda uzun süre saçsız olup ekimle içi dolu sık ve doğal saçlı ekim yapan varsa bilelim kim o dr ?

fatcha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 10 Mart 2019, 01:36:59 »
5. ayı es geçmişim şu an 5 gün sonra 6 ay bitmiş olacak. Sonuçları paylaşmaya devam ediyorum ve bir de sorum olacak.
Öncelikle benim saçlarım dökülmeden önce inanılmaz düz ve yumuşaktı, jöle bile sürsem zor dururdu.
Şimdi ekilen saçlar bir garip kırık kırık ve sanki dalgalı gibi çıkıyor. Bunun nedeni nedir?
Ya da daha sağlık kazanması için ne yapmalıyım tavsiyeleri olan?
Hoca bana minoxidil, vitamin hapı olarak xpecia erkek , şampuan olarak da sawpoo önermişti ve bunların hepsini de kullanıyorum. Arada çok kuru ve kırık olduğunda da saç yağı sürüyorum. Ama değişen çok birşey olmuyor.
İlk ekim hadi oluşan yaralar yüzünden başarısızdı ama ikinci ekimde bir sorun yoktu nerede bu saçların çoğunluğu. Arka bölgede tek tük saç görüyorum. Daha önce yaraların olduğu bölgeler de oldukça seyrek ama asıl anlamadığım ilk ekimde ön çizgi çok iyiydi, şimdi sanki ilk ekimde oluşan yaraların olduğu önçizgide de bir eksik var anlamıyorum ikinci ekimde ilk ekime zarar verilmiş olması mümkün mü?
Daha önce de dediğim gibi eğer bu 2 ekim yerine tek ekim sonucu olsa memnun olurdum ama iki ekimi toplasak 1 ekim ediyor gibi.
Yine de bazen etrafta ekim yaptırmış ama durumu çok seyrek ya da anlaşılır çok insan görüyorum, onlara bakarak  genelde serdar hocanın ekimlerini ben başarılı buluyorum ama bende olmadı gibi :'(

equinox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 10 Mart 2019, 10:34:57 »
Saç telleriniz çok ince. Saçlar çıkmış, ama henüz ince ve zayıf. Bu ekime bir kaç ay daha zaman tanımanız lazım diye düşünüyorum.
Bu aşamada PRP veya mezotrapi yaparsanız saçlara faydası olabilir.

fatcha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 11 Mart 2019, 01:22:12 »
Saç telleriniz çok ince. Saçlar çıkmış, ama henüz ince ve zayıf. Bu ekime bir kaç ay daha zaman tanımanız lazım diye düşünüyorum.
Bu aşamada PRP veya mezotrapi yaparsanız saçlara faydası olabilir.
PRP değil de ona benzer başka birşey duyuyorum , hatta TV8 de bir ara bi doktor baya reklamını yapmıştı. İsmine saç klonlama diyor ama klonlanan birşey yok aslında. PRP ye benzer bir ilaç kullanıyor sadece 30 dk diyor seans süresine ve saç kökleri 2şer 3 er artıyormuş güya. Bunu duyan oldu mu? gerçekten etkili bir yöntem midir?

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 11 Mart 2019, 02:00:24 »
PRP değil de ona benzer başka birşey duyuyorum , hatta TV8 de bir ara bi doktor baya reklamını yapmıştı. İsmine saç klonlama diyor ama klonlanan birşey yok aslında. PRP ye benzer bir ilaç kullanıyor sadece 30 dk diyor seans süresine ve saç kökleri 2şer 3 er artıyormuş güya. Bunu duyan oldu mu? gerçekten etkili bir yöntem midir?

Galiba regenera aktivadan bahsediyorsunuz eğer oysa ekim olan saça faydası olacağını sanmıyorum o bahsettiğiniz şey saç dökülmesini engellemek ve minyatürleşmiş saçı güçlendirmek için yapılan bir şey.
Sizin ekiminize şöyle bakınca fena değil bence iki ekimde olsa güzel neticelenecek gibi.
Sadece iki tane kusur göze batıyor birincisi çizgideki seyrek görünüm ikinciside vertekse ekim yapılmamış olması.çizgi biraz sık olsaydı ve verteksede ekim yapılıp kapatılmış olsaydı şu an harika bir sonuç elde edilmiş olacaktı.

fatcha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 27 Haziran 2019, 02:29:54 »
Merhaba, uzun süredir paylaşım yapmıyordum şimdi 9.ay sonuçlarını atayım dedim.
Öncelikle sitede bir değişiklik mi oldu eskiden 5 foto paylaşırken artık 2 fotoya izin veriyor?
Bu yüzden bir üstten normal halini paylaşıyorum bir de saçları yağlayarak geriye doğru taradığım halini.

Ben artık saç ekimi defterini kapatacaktım ama Serdar Hoca şöyle bir teklifte bulundu ve bu da biraz aklımı karıştırdı. İlk ekimde olan sorunlardan dolayı üçüncü ekiminde senden sadece hemşire ve hastane ücretini alalım, ben kendim para almadan yapayım üçüncü ekimini diyor. 2 senedir izinlerimi saç ekimine harcıyorum bu sene de harcasam mı bilemedim. Bir de bu kadar uzamışken tekrar kısalacak ve olgunlaşması için tekrar aylarca bekle biraz zor bir süreç  :-\

Nedendir bilmiyorum 7.ay a kadar saçlarda gelişim sanki iyi giderken 7.aydan sonra bir dökülme başladı ve sanki seyreldi saçlarım.
ilk ekimdeki yaralardan dolayı ilk ekim orta taraflar çok seyrek kalmıştı ve 2. ekimde buralara ekim yapılınca ben sanki ilk ekimde sağ taraftaki yoğunluğa bu kısımlar erişir gibi düşünmüştüm ama 2. Ekimde sanki ilk ekime göre çok dökülme oldu gibi ve sağ taraftaki yoğunluğa erişemedi.

Serdar Hoca dönem dönem foto istiyor ve fotoları görünce senin doğduğunda saçların kıvırcık mıydı diyor  :D yok hocam dedim dümdüzdü saçlarım , jöleyle bile zor şekil verirdim. Ama neden bu şekilde cansız ve kırık anlayabilmiş değilim. Adeta kırıklardan kıvırcık görünüyor saçlar. taramazsam bildiğiniz Einstein gibi de dikiliyor :) Bu neden bu şekildedir yorumu olan var mı ya da bu kırıklardan kurtulmak ve saçların doğal hale girebilmesi için başka önerileriniz varsa onları da deneyebilirim.
Bende bu hali kamufle etmek için artık 2. fotodaki gibi argan yağı ile yağlayarak geriye tarıyorum.
Serdar Hoca benden Kan testi yaptırmamı istedi ama şimdilik gidemedim.
Söylediği ilaçları kullanmaya devam ediyorum, xpecia men ve Solgar K vitamini, bir de minoxidil.

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 27 Haziran 2019, 02:43:35 »
Abi saçlar çıkınca iyice Ezel’deki Tefo ya benzemişsin :) iki Ekim’e rağmen seyrek kaldıysa nekrozun olduğu yerlerde uzun süreli kellikten kaynaklı bi dolaşım bozukluğu olmuş olabilir bence. 3. Ekim’i vertekse mi yaptıracaksınız ?

Facebook Twitter Instagram